aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kadikoye mi gitsin ingilizce ogrenmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben kadıkoyde öğrendim toefla da hiç çalışmadan girip 108 aldım what. up.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aquila said: kadikoye mi gitsin ingilizce ogrenmek icin. Amaç ingilizce öğrenmek değil, ielts sınavını geçmek bu arada. edit: Adam gibi ingilizce konuşçam derse, go go england. Fakat sırf ielts sınavından geçer not almak için ingiltere'ye gitmek, benim gre için rusya'ya gitmemden farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 iki kusu bi tasa takar iste. hem de yurtdisi gormus oluyo, oh mis. parasini siz mi veriyosunuz olm, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yurtdışı görmüş oluyo sosyelleşmiş oluyo orda adaptasyonla ugrasıyo. çalışıp sınavı 10 kere verebilecegi zamanı abuk subuk harcıyo. ingiltereye amerikaya ingilizce ogrenmek için giden arkadaşlarım hala benim aksanımla konusamıyolar. aksanı geçtim hala konusamıyolar. amaç gez toz ise ki hep oyledir, alamanca ogrencem ingilizce ogrencem beni yurtdısına yollayın hep RP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sana helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 thank you kind sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aksan işi şarkı söylemek gibi bişi ya. herkes yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Deathblade said: aquila said: kadikoye mi gitsin ingilizce ogrenmek icin. Amaç ingilizce öğrenmek değil, ielts sınavını geçmek bu arada. tek cümlede 10 tane mantık hatası var ielts geçilen bir sınav değil mesela birini ben dedim diğerlerini siz bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mantık ve yav. http://th1138.photobucket.com/albums/n532/LHand87/th_michael-jordan-laughing_zps61223343.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 girenler hele aydınlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 14 aralıktakine ben de gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Listeningde 3 tip var. Bir şıklı sorular, bunlar kolay genel mantıkla bile çözülüyor. Cevapla soruyu eşleştirmeli sorular, bunlar hep tricky oluyor, hani mesela amerikanın şu şehri x ve ysiyle ünlüdür diyor cevap, ama aslında dinlerken sadece x'yle ünlü dediği için bu cevap aslında yanıltmacalı yanlış oluyor falan. 3. tip en kazığı. Paragrafta boşluk var, konuşan adam direk paragrafı okumuyor paragraf hakkında konuşuyor, siz oraya doğru kelimeyi koyuyorsunuz. Ve bu kelime fotosentez gibi procastination gibi spell check yapan birşey oluyor hep. --- Reading öküz gibi birşey. Böyle summaryli outline'lı bildiğin bilimsel makale veriyor sana, ve konuşma dilinde değil resmi dilde kullanılan kelimelerle dolu. Benim diyen ingilizin bilmediği kelime çıkar. Yine listeningdeki 3 tip var. --- Writing 2 part. Birinde size bir grafik resim hede veriyor, bunu açıkla diyor. İşte yaz aylarında akdeniz bölgesine az yağış düşerken falan filan açıklıyorsunuz. İkinci kısımda genel birşeyle ilgili 2-3 cümle veriyor, bununla ilgili yaz diyor. İşte global warming olur, açlık olur. Yardırıyorsun. Sıkıntısının biri word count, toplamda en az 3,5-4 sayfa tutacak kadar kelime istiyorlar ve süre 1 saat. Diğer sıkıntısı aynı kendi reading pasajları gibi resmi/akademik dil istiyorlar. Hence aforementioned falan ne biliyorsanız kullanın işte yoksa istisnasız kime sorduysam beklediğinden düşük alıyor. --- Speaking Adın soyadın hobilerin gibi ilkokul seviyesiyle başlıyor bu. Ananı, ne kolaymmış lan diyorsun ilk 30-40 saniye boyunca. Sonra "toplu taşımacılığı geliştirmek için sizce belediyeler neler yapabilir", "kimi insan için işini değiştirmek çok iyiyken kimi insan bundan nefret eder bir türlü ayak uyduramaz sizce neden siz hangi tipsiniz neye dayanarak" gibi türkçe olsa bile konuşamayacağınız şeyler soruyorlar. Direk aklınıza geleni ağzınızdan ingilizce söyleyebiliyor musunuz diye işte. --- Bottom line; 6-6,5 gibi averaj birşey lazımsa o kadar zor değil çünkü yukarda anlatmaya çalıştığım üzere her bölümde soruların bir tieri gayet basit ve makulken diğer tier uçuk oluyor. Bunu düşünerekten, 8-8.5 gibi specific birşey lazımsa kısmen zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mmmhh yine çok sert. Kahretsin dostum bu İngilizce zıkkımını iyi biliyorum anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 tr de denkliğinin kalktığından bahsediyorlar https://eksisozluk.com/entry/40432778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 toefl kursuna gitmiştim 3 aylık abi yok çok kasış çok gereksiz gelmişti. toefl kursundan sonra isyan edip 'lan ielts'e giricem dedim' çalışmadım da ne olursa olsun mantığıyla girdim 4 bölümden de 6.5 aldım sadece konstrüksiyonuna bakmıştım sınavın nasıl bir sıralama var vs. diye.. toefl yurtdışı eğitimi isteyenler için ciddi hamallık bence. ha bazı üniler sırf toefl istiyor o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 denkliği kalktı. ösym artık bu sınavı tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 çok komik ya. ben de yakın zamanda almayı planlıyordum. toefl ielts'e göre çok daha kötü bir sınav tarzına sahip diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 kim diyor? güzel bi sınav toefl. ama tekniğine çok kasıp gerçek ingilizce seviyenden biraz daha yüksek bi puan almak mümkün. ama hangi sınavda bu mümkün değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Ya TOEFL iyi de çevresi kötü sdf. Makineye konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden bu sefer IELTS e girdim. İki kere TOEFL a girdim, birinde Speaking 26, diğerinde 23, puanımı düşüren tek bölüm kendisi, bak IELTS e girdim 8.5 Speaking, arada native speaker coach lardan ders mi aldım hayır, insan evladıyla konuşma farkı. Diiit süre başladı haydi anlat howler monkeylerle spider monkeylerin su temin yöntemleri arasındaki farkları (bana son TOEFL da gelen soru) daaat süre bitti. Ama IELTS in de kötü tarafı sene olmuş 2014 hala elle yazı yazan var konusu. Writing bölümü bittiğinde bileğim inanılmaz ağrıyordu, elle yazmayı unutmuşum, yazım okunabilir olsun diye kasmaktan bileği mahvettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Aiko said: tr de denkliğinin kalktığından bahsediyorlar https://eksisozluk.com/entry/40432778 abi yuh ya. hadi kaldırdın şimdi mi kaldırılır. yds'ye başvurmamıştım nasılsa ielts'e girecem diye. başvuru süresi de geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 quixef said: Ya TOEFL iyi de çevresi kötü sdf. Makineye konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden bu sefer IELTS e girdim. İki kere TOEFL a girdim, birinde Speaking 26, diğerinde 23, puanımı düşüren tek bölüm kendisi, bak IELTS e girdim 8.5 Speaking, arada native speaker coach lardan ders mi aldım hayır, insan evladıyla konuşma farkı. Diiit süre başladı haydi anlat howler monkeylerle spider monkeylerin su temin yöntemleri arasındaki farkları (bana son TOEFL da gelen soru) daaat süre bitti. Ama IELTS in de kötü tarafı sene olmuş 2014 hala elle yazı yazan var konusu. Writing bölümü bittiğinde bileğim inanılmaz ağrıyordu, elle yazmayı unutmuşum, yazım okunabilir olsun diye kasmaktan bileği mahvettim. +1 ben de makinaya konuşmaktan bıktığım için ieltse yöneldim. ayrıca 4 saat pc karşısında ben oyun oynarken oturmuyorum la gözler konsantrasyon hep gidiyo. ielts'te özellikle speakingde sınavı yapan kişiyi anlamazsan tekrar sordurtma şansın var ve bunun için notun düşülmüyor. sohbet tarzında ilerliyor. ösym totomu yesin yaptığı dil sınavları çok mantıklı da anasını satiyim denkliği kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ben de tersine birisiyle konuşurken beni yargılayacak mı? Ters bir şey söyler mi vs. gibi strese giriyorum. O yüzden TOEFL'da makineye konuşmak daha rahat geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 haha adamların yaptığı sınava bak, denkliğini kabul etmediği sınava bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Sanırım British Council'le ilgili çıkan dedikodular ve YDS'den baraj geçemeyenlerin gidip IELTS'ten tak diye 5.5 alabilmesi yüzünden geldi böyle bir karar. Yoksa TOEFL vs. diğer sınavların geçerlilikleri devam ediyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar