Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Son Class Ne Olur Dersiniz Anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
keldron said:

Fanatizm/Zeal ı özleriz ya.Players 8 de hp barın böle inip cıkması deli zevk veriodu asd.

druidlede öyle oluyordu
hele hellde diablo keserken bildiğin up-tıs ritmi gibi boşalıp boşalıp duruyordu
Mesaj tarihi:
hep böle şeyi sevmişimdir. thief'deki karakter varya.. böle gölgelerde saklanabilen. cübbesini giyip kendini adını sanını yüzünü gizleyebilen. çalan çırpan öldüren. kanun tanımayan. hasta ok kullanabilen. tuzak muzak atan. zehir vs kullanan tipler..

thief oyununun hek en sileş tarzıdan bi evrsiyonu çıksa bayıla bayıla oyanrdım. veya strateji gibi bişeyi de olabilir. ama o karakteri, olsaydı eğer en çok diabloda oynamaya bayılırdım.

diabloda hide/stealth tarzı özelliği olan ranged bi class çok istiorum :)
Mesaj tarihi:
diabloda, üstüne 500 tane mob geliyor, nasıl stealth oynıyacaksın, thiefde amaç dikkat çekmeden, mümkün olduğunca az adam öldürüp targeti öldürmekti, diabloda nasıl olabilir ki bu?
Mesaj tarihi:
şöle sölim. bossları farma bağladıın zaman. bi bossa giderken 12037889120 tane mobu kesmek bayıyo artık.

o noktada sorceresın teleportu var.. süper bişe. zıp zıp gidip bosu kesiosun
ben stealthı olan bi charım olsun isterdim. süepr işe yarar bişi. ayrıca düşünkü. öldün. geri almaya gidiosun secesi. bi daha ölünce ceset patlıyo. stealth olsa süper olurdu.

büyük düşünün arkadaşım. herşey vur kır değil. kaçman gereken zamanalrda olucak
Mesaj tarihi:
ranger tarzı bir şey gelcek. Böyle aura çakması aspectleri olacak(yoksa wow çakması mı demeliyim). yay falan kullanacak... Ama bide pet verirlerse diablo3de de wowda olduğu gibi yay lazım laaaaaan diye ağlayacam demektir...
  • Yeni Oluştur...