Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 etsin, yerine paladin gelsin. salla hammeri al maaşı negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paladin iyidir ya. Koşturuyorsun etrafında parlak parlak çekiçler dönüyor sonra millet ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hic oyunda paladin dengeli degil dimi ne cılgın classmıs arkadasım.. tabi tanrıyıda alınca arkana sallıyosun cekic mekic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fanatizm/Zeal ı özleriz ya.Players 8 de hp barın böle inip cıkması deli zevk veriodu asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 keldron said: Fanatizm/Zeal ı özleriz ya.Players 8 de hp barın böle inip cıkması deli zevk veriodu asd. druidlede öyle oluyordu hele hellde diablo keserken bildiğin up-tıs ritmi gibi boşalıp boşalıp duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Assassin archer karisimi bisi olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Stat vermek yok heralde, eğer kesin öyleyse default olarak plate giyebilecek class gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 son class archer, expansionda da paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hep böle şeyi sevmişimdir. thief'deki karakter varya.. böle gölgelerde saklanabilen. cübbesini giyip kendini adını sanını yüzünü gizleyebilen. çalan çırpan öldüren. kanun tanımayan. hasta ok kullanabilen. tuzak muzak atan. zehir vs kullanan tipler.. thief oyununun hek en sileş tarzıdan bi evrsiyonu çıksa bayıla bayıla oyanrdım. veya strateji gibi bişeyi de olabilir. ama o karakteri, olsaydı eğer en çok diabloda oynamaya bayılırdım. diabloda hide/stealth tarzı özelliği olan ranged bi class çok istiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi ne healeri tovbe tovbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 diabloda, üstüne 500 tane mob geliyor, nasıl stealth oynıyacaksın, thiefde amaç dikkat çekmeden, mümkün olduğunca az adam öldürüp targeti öldürmekti, diabloda nasıl olabilir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 şöle sölim. bossları farma bağladıın zaman. bi bossa giderken 12037889120 tane mobu kesmek bayıyo artık. o noktada sorceresın teleportu var.. süper bişe. zıp zıp gidip bosu kesiosun ben stealthı olan bi charım olsun isterdim. süepr işe yarar bişi. ayrıca düşünkü. öldün. geri almaya gidiosun secesi. bi daha ölünce ceset patlıyo. stealth olsa süper olurdu. büyük düşünün arkadaşım. herşey vur kır değil. kaçman gereken zamanalrda olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kesmiyorsun ki zaten, run speed %2627562 charm ile aralarından uçuyorsun barb ile de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sam said: kesmiyorsun ki zaten, run speed %2627562 charm ile aralarından uçuyorsun barb ile de. ne büyük bir zevkti o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ranger tarzı bir şey gelcek. Böyle aura çakması aspectleri olacak(yoksa wow çakması mı demeliyim). yay falan kullanacak... Ama bide pet verirlerse diablo3de de wowda olduğu gibi yay lazım laaaaaan diye ağlayacam demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ranger mantıklı baya. Pet li falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 NoTwisT said: Assassin archer karisimi bisi olacak bence. assassin geldi monk bildiğin claw kullanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ranged class gelicek iste bariz belli ettiler,amazon falan bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 necrosuz diablo oynamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ne olur değil ne olmasını istersiniz anketi olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þizofren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bence diablo 2 ve 1 de olan tüm classların olması gerekirdi(warrior dışında).Buna + olarak koyucaklarsa monk, sorceress.. vs gibi classları ekleyebilirlerdi. eklemelilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Postal'daki Dude'ü isterim ben. Çiş yapan adam olsun. Benzin döküp yakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben archivist istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar