Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Herşeye ayrı başlık olmalı saçmalamadan, bir stickyde de adam gibi haber başlıkları linklenir en güzeli olur.

Tek başlıkta topluyoruz diyelim, 2-3 sayfa başka birşeyden konuşuluyor, sonra konu değişiyor 5-6 sayfa geride kalıyor konuşulan. Ben paticiğe 2 gün girmesem o konuşulan 2-3 sayfadaki bilgileri görmem şansa kalacak. Bilgiye ulaşmak kolaylaşmayacak, zorlaşacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yeni konu korkusunu bir türlü çözemiyorum düzgün şekilde açılıp nitelikli bir içeriğe sahip olduktan sonra bunun kimseye bir zararı yok. Bunun yanı sıra genel bir konu olur orada linkler sürekli bir yetkili tarafından güncellenir. Hatta mümkünse tüm içerik bu konunun ilk mesajında sürekli güncellenir herşey derli toplu kalır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

62/29 şu anda durum.

Birçok konu açılması sorun değil tabiki de, özellikle Alpha / Beta döneminde her hafta birşeyler değişiyor, ekleniyor, çıkarılıyor.

Daha önce WotLK betası döneminde gördüğümü hatırlıyorum. Her eklenen talent için "Yeni talentim, nasıl?" gibi konu açılması bir dönem sonra can sıkıyor.

WotLK döneminde, Elitistjerks örneğini kullanmak istemiştim mesela, tek bir konu üzerinde direttiğimde, ama bu uygulamayı sevmeyenler oldu, ki gayet doğal, sonuçta burası farklı bir forum.

Olası troll potansiyeli ve Türk insanının tartışmaya karşı duyduğu ilgi açıkçası beni biraz düşündürüyor :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...