Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Küçük bir halk oylaması :p

Amaç: Onlarca başlığın açılmasını önlemek, bilgiye hızlı erişim sağlamak.

Soru açık, lütfen tercihinizi belirtin, buna göre devam edelim.
Hayır seçenler, nedenlerini ve nasıl olması istediklerini de belirtirse harika olur.
Mesaj tarihi:
ilk sayfada her sey linklenicekse olur

ama tutupta hunter degisiklikleri icin 30 sayfa gecmis postu aramayalim gene

wotlk de cok sorun oldu bu

isteyen class degisikliklerini ayri topiginde tartisabilsin beta ciktiktan sonra
Mesaj tarihi:
admin olark diyorum ki yeni bölüm açılamaz hayır.

wow bölümüne yazan bir yazar olarak diyorum ki tek başlıkta linkler olabilir, herşeyin kendi başlığı olabilir bence.
Mesaj tarihi:
Herşeye ayrı başlık olmalı saçmalamadan, bir stickyde de adam gibi haber başlıkları linklenir en güzeli olur.

Tek başlıkta topluyoruz diyelim, 2-3 sayfa başka birşeyden konuşuluyor, sonra konu değişiyor 5-6 sayfa geride kalıyor konuşulan. Ben paticiğe 2 gün girmesem o konuşulan 2-3 sayfadaki bilgileri görmem şansa kalacak. Bilgiye ulaşmak kolaylaşmayacak, zorlaşacak.
Mesaj tarihi:
Şu yeni konu korkusunu bir türlü çözemiyorum düzgün şekilde açılıp nitelikli bir içeriğe sahip olduktan sonra bunun kimseye bir zararı yok. Bunun yanı sıra genel bir konu olur orada linkler sürekli bir yetkili tarafından güncellenir. Hatta mümkünse tüm içerik bu konunun ilk mesajında sürekli güncellenir herşey derli toplu kalır.
Mesaj tarihi:
62/29 şu anda durum.

Birçok konu açılması sorun değil tabiki de, özellikle Alpha / Beta döneminde her hafta birşeyler değişiyor, ekleniyor, çıkarılıyor.

Daha önce WotLK betası döneminde gördüğümü hatırlıyorum. Her eklenen talent için "Yeni talentim, nasıl?" gibi konu açılması bir dönem sonra can sıkıyor.

WotLK döneminde, Elitistjerks örneğini kullanmak istemiştim mesela, tek bir konu üzerinde direttiğimde, ama bu uygulamayı sevmeyenler oldu, ki gayet doğal, sonuçta burası farklı bir forum.

Olası troll potansiyeli ve Türk insanının tartışmaya karşı duyduğu ilgi açıkçası beni biraz düşündürüyor :p
  • Yeni Oluştur...