Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Küçük bir halk oylaması :p Amaç: Onlarca başlığın açılmasını önlemek, bilgiye hızlı erişim sağlamak. Soru açık, lütfen tercihinizi belirtin, buna göre devam edelim. Hayır seçenler, nedenlerini ve nasıl olması istediklerini de belirtirse harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 İlk sayfada linkler falan olucaksa evet diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 İlk sayfayı güzelce güncel tutarsak güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ilk sayfada her sey linklenicekse olur ama tutupta hunter degisiklikleri icin 30 sayfa gecmis postu aramayalim gene wotlk de cok sorun oldu bu isteyen class degisikliklerini ayri topiginde tartisabilsin beta ciktiktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bi yerden sonra çok karışıyo tek başlık olunca yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 mümkün mü bilmiyorum ama cataclysm için yan bölüm açılabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 admin olark diyorum ki yeni bölüm açılamaz hayır. wow bölümüne yazan bir yazar olarak diyorum ki tek başlıkta linkler olabilir, herşeyin kendi başlığı olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Herşeye ayrı başlık olmalı saçmalamadan, bir stickyde de adam gibi haber başlıkları linklenir en güzeli olur. Tek başlıkta topluyoruz diyelim, 2-3 sayfa başka birşeyden konuşuluyor, sonra konu değişiyor 5-6 sayfa geride kalıyor konuşulan. Ben paticiğe 2 gün girmesem o konuşulan 2-3 sayfadaki bilgileri görmem şansa kalacak. Bilgiye ulaşmak kolaylaşmayacak, zorlaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tek bi başlık olsun, mod onda öbür başlıklara link versin. çalışsın işi ne eheh. varsın çok topic olsun zate aşırı aktif sayılmaz bence wow bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bence de elesso'nun dediği gibi, ayrıca çok da gereksiz bi başlık olursa kilit atılır uyarılır zaten. tek başlık içinde her şey birbirine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Daha erken ama classlar arası farklı topicler olsun mümkünse, çekilmiyor bir yerden sonra takip etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Şu yeni konu korkusunu bir türlü çözemiyorum düzgün şekilde açılıp nitelikli bir içeriğe sahip olduktan sonra bunun kimseye bir zararı yok. Bunun yanı sıra genel bir konu olur orada linkler sürekli bir yetkili tarafından güncellenir. Hatta mümkünse tüm içerik bu konunun ilk mesajında sürekli güncellenir herşey derli toplu kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 her patchden sora qq baslıgı acamıycaksam olmasın oyle toplu baslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 tek bolum olsun, ama ılk sayfa guzelce duzenlesın, update lensin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 62/29 şu anda durum. Birçok konu açılması sorun değil tabiki de, özellikle Alpha / Beta döneminde her hafta birşeyler değişiyor, ekleniyor, çıkarılıyor. Daha önce WotLK betası döneminde gördüğümü hatırlıyorum. Her eklenen talent için "Yeni talentim, nasıl?" gibi konu açılması bir dönem sonra can sıkıyor. WotLK döneminde, Elitistjerks örneğini kullanmak istemiştim mesela, tek bir konu üzerinde direttiğimde, ama bu uygulamayı sevmeyenler oldu, ki gayet doğal, sonuçta burası farklı bir forum. Olası troll potansiyeli ve Türk insanının tartışmaya karşı duyduğu ilgi açıkçası beni biraz düşündürüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar