Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Victoria 2

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

Aslinda surenin isleyisi temelde ayni. EU3'deki gibi gun gun ilerliyor. Fakat olaylar daha hizli gelisiyor. Mesela ben EU3'de 3. seviye hizla oynadigim zaman savaslari falan gayet rahat takip ederim. Bunda ancak birinci seviye hizda savasi rahatca takip edebiliyorum. Teknolojik ilerlemeler de daha az zaman aliyor.

Yani EU3'deki yuz yillik bir zaman dilimine kiyasla V2'deki yuz yilin daha dolu oldugu soylenebilir. Ama yine de EU3'un tamamindan daha kisa suruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

herşey daha hızlandırılmış yaşanıyor paradox oyunlarında çağlar ilerledikçe ki gerçekte olduğu gibi denebilir esasen.

bir tüyo:

kendi elinizle partiyi değiştirip değiştirip, militancy yükseltip sonra sosyal reform devreye sokabilirsiniz. mil düşüyor devreye girince reform. özellikle health reformlarla baby boom oluyor heh
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

herşey daha hızlandırılmış yaşanıyor paradox oyunlarında çağlar ilerledikçe ki gerçekte olduğu gibi denebilir esasen.

bir tüyo:

kendi elinizle partiyi değiştirip değiştirip, militancy yükseltip sonra sosyal reform devreye sokabilirsiniz. mil düşüyor devreye girince reform. özellikle health reformlarla baby boom oluyor heh

Onu sorcaktım şimdi adamlar seçimle bir parti seçtiler ama ben ruling partyi istediğim gibi değiştiriyorum o zaman noluo militancy falan mı artıyor keşke yazsa ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

militancy artıyor olması lazım evet.

colonial bölgelerde fabrika kurabilmek için ne yapmak lazım? gerçi vanilla versionunda kurulabiliyormu bilmiyorum ama bu modda kurulamıyor ve accepted culture dan %1 popülasyonun bürokrat olması gerekiyormuş. şu an 1 tane bile bürokrat çıkmıyor kolonilerden. (mısırdan bahsediyorum bu arada hehe)
Sosyal ağlarda paylaş

paradox oyunlarından biraz uzağımda, bana ww2de geçenler harici (cidden mide almıyo artık sdf)hangi oyunlarla başlamamı tavsiye edersiniz?

me2:total warla expansion'ı çok severim mesela, empireda geçtiği tarih bazında müthişti ama oyun sarmadı. kıyaslamak için söylemedim de hani tavsiye ederken buna göre şeederseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

EU3 ya da Victoria 2'yi sec. EU3'e bir suru patch ve expansion geldi, su anda oldukca olgunlasmis durumda. Victoria 2 icin birkac patch beklemek lazim aslinda. EU:Rome bence en zayif oyunlari. Crusader Kings de guzeldir ama biraz eskidi.

Tabii tarzlari Total War oyunlarindan cok farkli. Savaslar stratejik haritada oluyor ve savas uzerinde hemen hemen hic kontrolun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 1925 miydi neydi yıl. belçikyla oynuyorum, afrikanın büyük kısmı bende çoğu region state oldu(bürokrat assimilator diye bi mod kullandım yoksa olmuyo). fransa bana savaş açtı. bi mobilization yaptım, 10001001010 tane division çıktı. yönetmeye üşenip kapadım oyunu heha. ilerlerde manpower pek sorun olmuyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Belçika ile oynuyorum, anlamadığım şeyler oluyor. Nüfus çok yavaş artıyor, sanırım dış göçten dolayı. Flamanlar ülkeden kaçmaya başladı, nğfusa olan oranları 10% falan azaldı engelleyemiyorum. Vergileri düşürdüm, tariffleri azalttım ama insanlar hala mutlu değil, bazıları halen günlük ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Ne yapsam bilemiyorum, ticaretii otomatikten çıkarıp kendim mi belirleyim alım satımı, malları adetleri falan anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...