Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 detaylı fransa aar http://th05.deviantart.net/fs39/150/f/2008/344/c/9/I_jizz_in_my_pants_by_HOLIMOUNT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 EU ile victoria karışımı bi oyun yapsalar başka bişey istemem. bence EU serisinde en büyük eksikliklerden biri, tahtdaki liderlerin statdan başka büyük bir etkisi yok oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 of almak istiyorum geberecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 çıktımı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bu cuma cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 me2 ve ntw hayalkırıklıklarından sonra inşallah bu yılın beklediğim üçüncü pc oyunu beklentimi karşılayacak. gerçi 29 dev diary'den sonra pek endişem yok. demo bugün tsi saat 19'da çıkıyormuş sanırım. victoria 2 demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 oyun çıksın güzel bi aar yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yatmadan 1-2dk bakayım dedim (tu) life needs su bardağı everyday needs bira lux şarap kadehi yapmışlar sembolleri :D fabrikaların haritada gözükmeside çok hoş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Dünyada olan savaşlarıda Restoration of Tripoli yada War of Independence vs. şeklinde isimlendirmeleri çooook güzel olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 evet savaş ve rebel isimlendirme sistemlerini eu3 ek paketlerinde geliştirdiler bayağı, onları da dahil edeceklerini söylemişlerdi. sc2'yi de bu gece bitiriyorum kısmetse, ondan sonra valkyria chronicles 2 çıkana kadar vicky 2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 demoyu oynamadım ama direk kapadım 10dk bakıp çünkü USA'le oynamaktan hiiiç keyif almıyorum. İlk oyunumu büyük ihtimal Greece'le oynarım oyun çıkınca yada Ottoman Empire bilmiyorum karar veremedim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 vicky deyince prusya, japonya, osmanlı en keyifli bence. ben de usa'den haz alamadım doğrusu hiçbir paradox oyununda. ne rakibi var ne birşey. ekmek elden, su gölden, göçmen avrupa'dan. 15 yıl da hemencecik biter. ama belki tutorial'ları filan oynayacağım oyuna dalınca uğraşmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 USA cidden zevkli değil ya birde kocaman kıta olduğu için sevmiyorum ben kontrolümde değilmiş gibi geliyor daha küçük ülkeleri daha çok seviyorum. Neyin ne olduğu belli. Sosyal reformları ellememişler sanırım health care emeklilik parası falan filan gibi şeyler aynı. Politik reformlara yeni bir iki şey gelmiş birde. Gunboat diplomacy'yi de denemek için can atıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Steam de falan varmı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ben göremedim nedense steam'de satıldığını diğer paradox oyunlarının aksine. çıkar herhalde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 paradox oyunlarinda etrafinda cok ulke olan ulkeler zevkli :) hepsi serefsizlik yapmak icin saldirmani bekliyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 amazondan sipariş ettim!! <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Demoya baktım oyun sağlam görünüyor.Ama şu an için her şey karışık geldi bana.Artık oynadıkça sorularımı yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 25 Ağustos en erken ulaşımı gibi gözüküyor :/ Neyse zaten 1 eylülde işten ayrılacağım için rahat oynayamazdım gelince artık 56 saat aralıksız oynarım bekleyecez bi 10 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oynama fırsatı buldum prusya ile birkaç yıl, çok olumlu gelişmeler var. ilk oyundaki gibi pop giydirme ile geçmiyor zamanınız. kendi başlarına ne yapmak istediklerine karar veriyorlar. ama bunun sonucunda bazı mesleklere yöneltmek çok güçleşiyor, clerk nüfusu arttıramıyorum bir türlü. bir de yeterince çocuk yapmıyorlar, her aileye 3 çocuk lazım cidden hak verdim. :p oyunda hele hele liberal bir yönetime sahip olun, klasik anlamda herşeyi elinizle yaptığınız komünist yönetimle alakası kalmıyor durumun. adeta bir sim city & majesty gibi insanları yönlendirebilmek haline geliyor işiniz. mesela prusya ile bile kendim fabrika kuramadım, kapitalistler kendileri aralarında jet-pa gibi para toplayıp 3-5 yıl didinip fabrika kurdu lol sphere of influence sistemi güzel, decision sistemi aktarılmış. almanya'yı kurmak için 1870'e kadar beklemek gerekmiyor mesela. yalnız herhalde yama ile dokunulması gereken olaylar var gene önceki paradox oyunlarına nazaran daha az da olsa. mesela kapitalistler kendi ceplerinden fabrika kurma masraflarını üstleniyorlar. fakat burada nasıl bir fedakarlık sözkonusuysa, adamlar life need'lerini bile almıyorlar yatırım yapmak için. haliyle şu anda %0 vergi aldığım kapitalistler en yüksek militancy sahibi ve gitgide artıyor. bakalım napacam.. :p of military score ne yalan dolan arkadaş, bana 87 puan veriyor 40 brigade var, 110 puanlı rusya 193 brigade çıkardı. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bende çok çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bu tradei otomatik yapıyor kendimiz ayarlasak daha mı iyi olur siz nasıl yapıyorsunuz? Birde halkın kendi kendine fabrika kurması iyi olmuş ama gittiler luxury clothes fabrikası yaptılar hammadde olarak ne silk var ne de regular clothes.Daha çok işe yarayacak fabrika kurabilseler iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Oyun steam e düştü beyler... 40$ ve yanında victoria 1 de hediye. bu kampanya haftaya cumaya kadar geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 manual trade buglı sanırım, bir türlü yapamadım. forumunda da tartışıyordu millet en son bug var mı yok mu diye. çökme sorunu makineyle alakalı herhalde, daha bir kere çökmedi bende 20 yıl filan oynadığım halde. işte özel girişim kendiedip kendi buluyor, luxury clothes iyi tercih ama. oyundaki en rağbet gören 2-3 maldan biri. yalnız en azından bir yama lazım pop'ların meslek tercihi sorunları için. clerk olmuyor millet iteklemeye rağmen, herkes bürokratlığa atlıyor admin'i %0'da tutmazsam. o zaman da crime fighting az kalıyor. prusya mı 2010 türkiye'si mi belli değil. işte en başlıca sorun şu belli olayların slider ayarlarının meslek teşviki meselesi ve özel girişimcilerin bazı dangozlukları maalesef. liberal kapitalistler bütün paralarını isyan çıkarmaya harcıyor sanırım, fabrika kurmaz oldular heh bir de rusya gibi nüfusu bol ülkelerin havadan 100 brigade summonlaması mesele hayli. avusturya macaristan'ı eziyordu da zor kurtardım bütün alman ülkelerini yanıma çağırdığım halde. çabucak bir yama çıkarırlarsa şahane olacak. yalnız intervention 10 numara olmuş, en çok beklediğim olaydı bir paradox oyununda. dünya jandarmalığına soyunabiliyorsunuz ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar