Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bunlar nedir yahu? Daha önce karşılaşmamıştım. Bugün Suadiye'de bir sokakta park yeri buldum. Adamın teki gel gel falan yaptı şaşırdım. Sonra ben arabadan inince aynayı içe katlayıp para istedi. Vermedim. Döndüğümde kız arkadaşıma "dur bakim arabada bişey var mı, herifi bulup döveyim" dedim ki bişey olsa Allah yarattı demeden girişecektim cidden adamı bulup. Adam da ordaymış, duydu dediklerimi. "Hayırdır niye bakıyosun arabana? Arabayı çizecek kadar şey değiliz." dedi biraz uzaktan. Tamam tamam hade dedim, bindim arabaya gittik. Suadiye'de ana caddeye yakın ve işler bir sokakta nasıl değnekcilik yapılıyor yahu polis yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 polise vergi veriyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fiziğini tipini bilmiorm ama baska gun manyağın tekine rastgelirsin tersleyince alınır bişi yapar falan dikkat etmek lazım. ole dalayımla falan olmuo. sonucta o adamların coğu tek takılmaz ole mekanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sahil yolu-bağdat caddesi arasında bayağı var bunlardan. Ayrıca evet dikkat et, çakal sürüsü gibi geziyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fastreloader said: polise vergi veriyor onlar ehuehue :) O deilde bak caddebostan migros otoparkta ve caddebostan migros otoparkın arkasındaki otoparkta vermemezlik etme arkadaşın kaputa yazı yazmış adamlar :) ki bide bizi tanıyolar genelde gideriz falan 1 gün vermedik diye. Bide hepsi öle olmaz yani 1 lira vermemek için aynanın kırılması var işin ucunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 O adamlara fazla bulaşmamak lazım. Suadiyede nasıldır bilmem de genelde benim gittiğim yerlerde falan bildiğin mafyaya bağlamışlar işe. Polise rüşveti veriyo adam, arabanı sağlam bulamazsın eğer parayı vermezsen. 6-7 yıl önce biriyle dalaşmıştık daha ben kullanmıyorum annemle, adam belediyeden izinliyim diye tutturdu ama ne üniforması var ne herhangi bir kimliği falan. E annem de adamdan fiş istedi madem öyle falan diye, ortam bi anda gerildi arabayı çıkartmak zorunda kaldık nolur nolmaz diye. Adam "gidin polisin kralını getirin noluyo" diye bağrınıyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 3-5 kuruş için arabama resim yapılmasını göze alamam şahsen ben. parası neyse vermek durumunda kalıyorum her ne kadar seninle aynı fikirde olsam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bide işin ucunda öle girişmek falan var diyosunda adamın umrumda deil sana takar orda onuda geçtim daha öncede dendiği gibi hiç biri nerdeyse tek deil tek ıslıkta gg ye bağlayabilirsin :) Yani değmez 2-3 lira ver gidiyolar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bi tane adam gibi emniyet müdürü gelemedi ki şunları da mafyalarını da kazısın istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 e kazısa ne olacak aynı para belediyeye gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 E bunlardan önce gitmiyodu belediyeye şimdi niye gitsin, boş durur isteyen girer parkeder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 raici nedir bu işin? yarın öbürgün gerekirse fazla basmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 2-3 lira yeterli abi fazla vermeyin. Hee araba lüks pahali bi şeyse 10 falan atın sırf kıskançlıktan bile çiziyolar bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ıspartada efsane bi yontem buldular. merkez civarında yol kenarlarına belediye adam koydu. parkettigin zaman otopark gibi ucret alıyolar ama bole saati 5 falan diil 5 saat duruyo mesela 3 4 veriyosun anca. geliri de ıspartaspor a kalıyo hem yolda arabaların basında bi gorevli oluyo hem geliri ıspartaspora hemde bole mallıklar olmuyo biraz geliştirilip buyuk illere de uygulanabilir bi sistem aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ya bu ne saçma iş bu tiplerle mücadele etmenin bi yolu yok mu? Devletin parasız sokağına parkettim diye niye alakasız adamlara para vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ya pislik işte ... Adam arabana zarar verse vereceğin 2-3 tl den dahamı önemli? Orda zaten o iş bi tür gasp yani. Arabana zarar vermesinler diye veriyosun yoksa devletin yeri parket git yani.. Yada böle çok lüks bi araban olmiycak kırılcak dökülcek :D bizim arkta inat etti zaten arabanın her yeri çizik dolu resmen adamlarla dalga geçiyo istediğinizi yapın diyo kaportada 3 cümle yazı var zaten falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 akıllı olmak lazım, gelince veririm de, gelince belediyedensin dimi kartını göreyim de.. yoksa (ki yoktur) birader ben korsana para vermem kusura bakma de git.. ha adam arıza yapabilir, gözün kesiyorsa yap bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Rewendor said: Bi tane adam gibi emniyet müdürü gelemedi ki şunları da mafyalarını da kazısın istanbuldan gönderdik ya size bizimkini izmiri adam etti az sabır eğleyin 1 sene falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 2-3 tl atın derken ciddi misiniz olm? hiç denk gelmedim de herhalde bi 5 - 10 verilir falan sanıyordum ben; değilse vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Llama said: Rewendor said: Bi tane adam gibi emniyet müdürü gelemedi ki şunları da mafyalarını da kazısın istanbuldan gönderdik ya size bizimkini izmiri adam etti az sabır eğleyin 1 sene falan bunu demeye gelmiştim. emin ol 1 sene sonra çook farkedecek herşey Hüseyin Çapkın sayesinde. İzmir'de kapkaçı ve daha bi ton suçu bitme noktasına getirdi adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 MarcOConner said: ıspartada efsane bi yontem buldular. merkez civarında yol kenarlarına belediye adam koydu. parkettigin zaman otopark gibi ucret alıyolar ama bole saati 5 falan diil 5 saat duruyo mesela 3 4 veriyosun anca. geliri de ıspartaspor a kalıyo hem yolda arabaların basında bi gorevli oluyo hem geliri ıspartaspora hemde bole mallıklar olmuyo biraz geliştirilip buyuk illere de uygulanabilir bi sistem aslında... istanbulda da ispark yok mu yav? o adamları işe aldılar artıgın belediye yerine çalışıyorlar :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 en azından efendi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Rakursi said: Ya bu ne saçma iş bu tiplerle mücadele etmenin bi yolu yok mu? Devletin parasız sokağına parkettim diye niye alakasız adamlara para vereyim? İspak'tan sonra değnekcilere seve seve para veriyorum. İspak değnekcilerden bin beter. İstisnasız her kaldırımı park alanı yaptılar. Yeşilköy'de huzur kalmadı. Birde 2 gün önce gittim 5 milyondu 7.5 milyon yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 değnekçiye verdim paraya neyse diyorum ama isparka verdiğim her parayı kefen paranız olsun diye veriyorum geberesiceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hangi değnekçi 2-3 lira alıomuş hakkaten hiç denk gelmedilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar