fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 iyi ama tauren ve night elf druid açarken seçim şansın yok ki; druid açmak için o ırkları seçiyorsun. öbür tarafta; sırf görütnüsünden dolayı worgen açacaksan eğer, başka bir class seç abri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ama şeyde var, worgen ve troll druid formlarıda fakrlı olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Nerde gördün onu? Herhangi birşey duymadım o konuyla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Troll druid kedi olmasın raptor olsun^^ (Tabii worgenler de tamamen kurta dönüşürlerse mükemmel olur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Concept artları dolaşıyodu etrafta, Troll druidinkiler daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 duyurusu yapıldı Worgen and Trolls have their own unique forms just like night elf and taurens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FreEmoon said: Worgen druid oynamak bence saçma, sonuçta heal'da atsan, casterda olsan, tankta olsan, melee dps'de olsan hiçbir durumda kurt adam olarak oynamayacaksın. Şehirde kurt adam olarak gezmek içinde worgen oynanmazki. Worgen oynayacaksam başka bir class seçerdim ben. En azında kurt adam olarak savaşmanın zevkine varim dimi. * Trolls and Worgens Druids will get their own bear, cat, travel, and aquatic forms. edik: 100 kere söylenmiş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 iyide kendi özel (muhtemelen farklı bir kedi şeklinde) kedi formu olsa nolur olmasa nolur. Ben worgen'i mavi değilde pembe kedi olmak için seçmiyorum ki. Kurt adam olmak için seçiyorum, kurt adam olarak oynamayacaksam ne içim var worgenle. Kurt adam oynıyacaksam ne işim var druidle. Worgene warrior, rogue falan yakışır, hatta mage bile belki bir derece kabul edilebilir. Ama druid, hunter falan hayatta açılmaz yani. Pençelerini kullanmayan bir worgen oynamak worgen oynamak değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FreEmoon said: iyide kendi özel (muhtemelen farklı bir kedi şeklinde) kedi formu olsa nolur olmasa nolur. Ben worgen'i mavi değilde pembe kedi olmak için seçmiyorum ki. Kurt adam olmak için seçiyorum, kurt adam olarak oynamayacaksam ne içim var worgenle. Kurt adam oynıyacaksam ne işim var druidle. Worgene warrior, rogue falan yakışır, hatta mage bile belki bir derece kabul edilebilir. Ama druid, hunter falan hayatta açılmaz yani. Pençelerini kullanmayan bir worgen oynamak worgen oynamak değildir. rogue ile war arasında kaldım lvl 72 gnome rogue var war hic oynamadım aslında belki 9-10 ay sonra cıkıcak paket icin simdiden class secmek ne kadar dogru ama bana kalırsa rogue invis falan filan en guzel warda ortaya cıkar kurtadam oynadıgın tabi benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FreEmoon said: iyide kendi özel (muhtemelen farklı bir kedi şeklinde) kedi formu olsa nolur olmasa nolur. Ben worgen'i mavi değilde pembe kedi olmak için seçmiyorum ki. Kurt adam olmak için seçiyorum, kurt adam olarak oynamayacaksam ne içim var worgenle. Kurt adam oynıyacaksam ne işim var druidle. Worgene warrior, rogue falan yakışır, hatta mage bile belki bir derece kabul edilebilir. Ama druid, hunter falan hayatta açılmaz yani. Pençelerini kullanmayan bir worgen oynamak worgen oynamak değildir. bold yere dikkat :) mesela ben kendi kedi formumdan sıkıldım farklı bi kedi formu istiorum :) edit for italic: ben oyunda "elini" kullanan bi warrior rogue vs görmedim hepsinde silah var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yav zaten baştan beri ben diyorum :D, yoksa seçen seçsin ne haddime. Ama insaf diyorum yeni kedi form olayına, abi daha dün geldi yeni kedi formu bu ne hız, ne zaman sıkıldın yenisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 cat form yerine wolf form getirirlerse tapılası olur worgen druid. ama getirmezler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FreEmoon said: Yav zaten baştan beri ben diyorum :D, yoksa seçen seçsin ne haddime. Ama insaf diyorum yeni kedi form olayına, abi daha dün geldi yeni kedi formu bu ne hız, ne zaman sıkıldın yenisinden. e iyide cataclysm gelene kadar ohooooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Söle biş olursa varya direk kasarım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Olmaz olmaz, boşuna heveslenme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Dworgian said: edit for italic: ben oyunda "elini" kullanan bi warrior rogue vs görmedim hepsinde silah var :D Onun için yazdım ya 2x fist rogue süper olur diye :D. Hele birde worgen gelmişken, diablodaki assassian'ın kullandığı claw şeklinde fist'te yaparlarsa , allaaaaaah yemede yanında yat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 af buyurun bayadır yoktum, çıkış tarihi belli mi sağda solda göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ShadowFury said: cat form yerine wolf form getirirlerse tapılası olur worgen druid. ama getirmezler heralde. adamlar zaten kurt abi.. Tauren'ede ayı yerine öküz formu gelsin demek gibi bişi. öküz deiğlde ayı yerine KODO FORM! gelsin. ahaha o zaman işte druid acarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Dynun said: af buyurun bayadır yoktum, çıkış tarihi belli mi sağda solda göremedim Belli değil de her sene olduğu gibi bir blizcoon'da açıkladılar sonraki blizconda betasını gösterirler, sonrada çıkarırlar. Yani seneye ağustosta betayı oynasak ağustostan sonra bir ara çıkar işte. Bana sorarsan 2010 aralık gibi çıkarda, insanlar çok daha erken çıkacağını düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Regalya said: Söle biş olursa varya direk kasarım (tu) Forklift gibi hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Regalya said: Söle biş olursa varya direk kasarım (tu) Nerden bilmiyorum ama "BEN FOTOŞOPDA YAPILDIM, FAKEIM BEN" diye bağrıyor resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ahu tugba ve bulent ersoy aklima geldi su kediyi gorunce. hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gormeyen vardir belki.. bu konuda bulamadim goblin mount eskizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 direk açarım goblini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar