Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2009 - WoW

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

FreEmoon said:

Worgen druid oynamak bence saçma, sonuçta heal'da atsan, casterda olsan, tankta olsan, melee dps'de olsan hiçbir durumda kurt adam olarak oynamayacaksın. Şehirde kurt adam olarak gezmek içinde worgen oynanmazki.

Worgen oynayacaksam başka bir class seçerdim ben. En azında kurt adam olarak savaşmanın zevkine varim dimi.

* Trolls and Worgens Druids will get their own bear, cat, travel, and aquatic forms.

edik: 100 kere söylenmiş pardon
Sosyal ağlarda paylaş

iyide kendi özel (muhtemelen farklı bir kedi şeklinde) kedi formu olsa nolur olmasa nolur. Ben worgen'i mavi değilde pembe kedi olmak için seçmiyorum ki. Kurt adam olmak için seçiyorum, kurt adam olarak oynamayacaksam ne içim var worgenle. Kurt adam oynıyacaksam ne işim var druidle.

Worgene warrior, rogue falan yakışır, hatta mage bile belki bir derece kabul edilebilir. Ama druid, hunter falan hayatta açılmaz yani. Pençelerini kullanmayan bir worgen oynamak worgen oynamak değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

iyide kendi özel (muhtemelen farklı bir kedi şeklinde) kedi formu olsa nolur olmasa nolur. Ben worgen'i mavi değilde pembe kedi olmak için seçmiyorum ki. Kurt adam olmak için seçiyorum, kurt adam olarak oynamayacaksam ne içim var worgenle. Kurt adam oynıyacaksam ne işim var druidle.

Worgene warrior, rogue falan yakışır, hatta mage bile belki bir derece kabul edilebilir. Ama druid, hunter falan hayatta açılmaz yani. Pençelerini kullanmayan bir worgen oynamak worgen oynamak değildir.

rogue ile war arasında kaldım lvl 72 gnome rogue var war hic oynamadım aslında belki 9-10 ay sonra cıkıcak paket icin simdiden class secmek ne kadar dogru ama bana kalırsa rogue invis falan filan en guzel warda ortaya cıkar kurtadam oynadıgın tabi benim fikrim
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

bold yere dikkat :)

mesela ben kendi kedi formumdan sıkıldım farklı bi kedi formu istiorum :)

edit for italic: ben oyunda "elini" kullanan bi warrior rogue vs görmedim hepsinde silah var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

af buyurun bayadır yoktum, çıkış tarihi belli mi sağda solda göremedim

Belli değil de her sene olduğu gibi bir blizcoon'da açıkladılar sonraki blizconda betasını gösterirler, sonrada çıkarırlar. Yani seneye ağustosta betayı oynasak ağustostan sonra bir ara çıkar işte.

Bana sorarsan 2010 aralık gibi çıkarda, insanlar çok daha erken çıkacağını düşünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...