roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Fistan said: Z-- var tunçbilek kömürle çalışıyor ama elektrik sayacını da döndürüyor meret. hacı o ters döndürüyor. ürettiği elektrik fazla gelince şebekeye veriyor meret, maksat konu komşu da faydalansın arada. sevap da kazanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Fistan said: A+++ mı ev ? asda ne biçim cümle kurmuşum. elektrik kirama dahil ödemiyorum. dgffdg oldu şimdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bizde öyle bi klima var ki gelen elektrik faturasını bize ödüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 a aynen geçen videosunu izlemiştim onun almak gerek onlardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tripling said: Bu A sınıfı denilen olay yalan yanlız. Hocayla baya tartışmıştık derste de :P valla değil. benim odamda klima 7/24 çalışıyor. evdeki herkes tatildeyken 60 lira fatura gelmişti gayet. içerdeki klima mesela +100 ekliyor bonus olarak faturaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Şu konuda bildiğim şey kullandığım elektrik 105 miydi neydi gelen fatura vergilerle brlikte 160küsürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 PrudenT said: Tripling said: Bu A sınıfı denilen olay yalan yanlız. Hocayla baya tartışmıştık derste de :P valla değil. benim odamda klima 7/24 çalışıyor. evdeki herkes tatildeyken 60 lira fatura gelmişti gayet. içerdeki klima mesela +100 ekliyor bonus olarak faturaya. evin de A sınıfı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 faturanın üzerinde yazarki.. geçmiş dönem vs diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 benim bilgisayarım hiç yakmıyo mesela, fanlarına dinamo bağladım, termodinamik kanunlarını bile alt üst ediyorum, eve bile elektrik veriyor. Hatta hava akımıyla klima görevi de görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 senko said: bizde öyle bi klima var ki gelen elektrik faturasını bize ödüyorlar. bi buna güldüm sdfuhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: bizde tek klima 250 geliyodu masallah, peki 7/24 acik mi tutuyordunuz yoksa arada bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar