Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Kredi kartımı blockladıkları için gamecard almam gerekiyor bir süre.İnternetten parayı ödeyip anında kodu mail ile veren veya istanbulda alabileceğim bir yer biliyor musunuz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 www.g2play.net var ama normalden ucuza sattığı ıcın hemen bıtıyo genelde cartlar. bi acc al mail gelir haber veren alırsın. 3 aylık satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 gamersloot tan almıstım ben bi yıl önce filan ilk alışverişte telefonla arıyolar posta kodunu teyit ettirtiyolar sonra direk gönderiyolar destegi filan da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 gittigidiyorda ya da hepsiburadada var kartlar.maille gönderiyolar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 aral dada vardi en son . siparisi verirken maille yollanmasini istiyorum diyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Nezih Kitabevi'nde satılıyodu eskiden gamecard. Şu an hala satılıyo mu bilmiyorum ama Kadıköy'e yolun düştüğünde bi bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Cuce said: www.g2play.net var ama normalden ucuza sattığı ıcın hemen bıtıyo genelde cartlar. bi acc al mail gelir haber veren alırsın. 3 aylık satıyolar. 60 günlük aldım demin, ne kadar sürede gönderiyorlar kodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 cok surmez gelir bıkac saate benımkısı geliyodu 1-3 saat içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Pazar alanında G2Play ile aynı fiyata satan arkadaşın konusu var aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 araldan almıstım ben 1 kere, 2 saatte falan gelmisti kod. kutuda ertesi gun eve gelmisti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 www.ereyon.com.tr üzerinden alabilirsin. Alırken not kısmına Game Card kodunun e-mail adresine yollatmayı unutma ama.. yoksa 2 gün sürüyor istanbul'a gelmesi.. İstersen mail'e yolluyorlar böylece zaman kaybın olmuyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 prepaid al nezihten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Offgamers dan alırım uzun zamandır, hesabım level atladığı için 3-5 dolar daha indirim yapıyorlar her üründe, paypalla dolar olarak öderim, onaylandığı an kod resim olarak gösterilir. Memnunum, tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gamers loot dan alsaydin, yarim saat 1 saat icinde yolluyorlar game time code u mailla, ben iki kere aldim, ikisinde de yarim saat icerisinde geldi code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Cuce said: www.g2play.net var ama normalden ucuza sattığı ıcın hemen bıtıyo genelde cartlar. bi acc al mail gelir haber veren alırsın. 3 aylık satıyolar. gamecardlar 2 aylık değil miydi? 3 aylıkları da mı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben gittigidiyordaki satıcılardan alıyorum.fiyatıda gayet uygun ,adam parayı hesabında görür görmez yolluyor msn'den kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar