SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Kaede said: lan film çıkmadı ki dvdsi çıksın oha 2013 başında çıkmadı mı filmi o zaman çıkmaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 2013 başında çıkan Nekomonogatari ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yok abi kizumonogatariyi çıktı diye biliyorum ben. Neyse kitabını okudum zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 3 gene terminator referansları, aferin nisio. (tu) ve kanbaru & karen az olsa da vardı en azından, şimdilik biraz tatmin etti. kanbaru'nun ekşın döndürdüğü kısımları çekmişlerdir umarım, off-screen geçirmezler katanagatari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sam said: 3 gene terminator referansları, aferin nisio. (tu) ve kanbaru & karen az olsa da vardı en azından, şimdilik biraz tatmin etti. kanbaru'nun ekşın döndürdüğü kısımları çekmişlerdir umarım, off-screen geçirmezler katanagatari gibi. bu kitapta araraginin ne halt yediği konusunda bilgi yok. Zaten bu eksik kısımları herhalde Kanbaru Demon arcında gösterirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 böyle bir başlık var, sohbeti irc başlığında harcamaya hacet yok demek istedim. hadi kanbaru gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Kanbaru gelince ben de geliyorum. Crab best girl ama kanbaru aşırı abuselamalık, bi twitchlemiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bir sonraki arc Mayoi Jiangshi olmasi lazim kanbaru bi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 5. bolum bu sirada son bolumde galiba araragi vampirdi. O tigeri kaldirmasi falan normal haliyle zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 5. bölüm Çok temiz geldi ama murararagi-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 5 Hanekawayı pek sevmem de bu bölümde çok tatlıydı. Black Hanekawayı seviyordum gerçi, birleşmesinin de etkisi olabilir. Hanekawanın saint moduna gıcık oluyordum daha çok, o halinden kurtulduğuna göre(sanırım...) bayağı bi tier atladı benim gözümde. Tabi hala best girl değil ama; 8/10 would pat http://i.imgur.com/RjOODqy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 10 Hachikuji arcında Hachikuji nin bu kadar az screentime alması hoşuma gitmedi, daha fazla gösterselerdi keşke. Araragi ile muhabbetleri çok eğlenceli. Shinobu ile muhabbetleri daha güzel gerçi, o yüzden yine de sevdim bu arcı, bayağı iyiydi bol bol Shinobu vardı. Full form Shinobu'yu da görmüş olduk en azından, o da güzeldi. OVER 9000 / 10 would pat anyway ^^ http://i.imgur.com/V5l5PXw.png (Kizumonogatari de çıksın artık!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 mayoi arc i am legend meets steinso geto derken keşke yetişkin mayoi'yi alıp beraberlerinde getirserdi dedim heh. en iyi arc'lardan biriydi mayoi'ye düşkünlüğüm hiç olmasa da. 9'un bitişi ile 10'un başı çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 nadeko final boss arcı başlamış lan niye söylemiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 baya arc atladilar kitaba gore gitmiyorlar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.stmoroky.com/mt-stuff/nisemonogatari/kanbaru_03-02.jpg en iyiyi sona saklıyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 son 3 bölümü izlememişim. şimdi indirdim izledim hepsini. ne kadar da güzel geldi 3 ü birden oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bu hafta recap varmış, nasıl ya? Geçen hafta arc öyle mi bitti? Döverim ben bunları ya, orada öyle kesilir mi? 15 sanırım ama emin değilim Commie recapleri atlıyor. Nadeko arcının sonu işte geçen hafta... Finale de, Nadekoya da gıcık oldum ama öyle ya da böyle goddess tier sayılır artık, mecburen would pat... http://static.metanorn.net/wp-content/uploads/2013/10/Monogatari-S2-15-46-650x365.jpg nevermind. Arc genel olarak bayağı güzeldi aslında ama böyle kesmeleri çok kötü oldu. Puan kırıyorum oradan biraz ama yandere KanaHana ve OP çok tatlı, oradan bütün puanları geri alıyor yine de. http://www.youtube.com/watch?v=QA29-aID5Fo Eh, gidişatın worst bitch ten best bitch e doğru olduğu da açık şu anda. Asıl soru hangisi canon best bitch onu da öğrenmiş olucaz bu sayede :p (Gönlüm Kanbaru dan yana aslında, ama muhtemelen Senjougahara ya yapıcaklar sezon finalini :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Nadeko'yu öldürsünler de bu çile, boremonogatari oldu çıktı. Önceki arc iyiyken freefall oldu resmen bu. Atansiyon voorun self dialogu bir ay sürmez ki. Sevmiyordum kızı tam tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Şimdi bu arcların kronolojik sırasında anlamadığım bir şey var. Anladığım kadarıyla Hachikuji arcı ilk başta olucak. Şu anki Shinobu ile Hanekawa paralel gibi sanırım. Nadeko arcı ne zaman geçiyor? Gerçi onda bayağı timeskip vardı da normal kısmını da geçtiler mi, yoksa o da mı daha ileride geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 nadeko sonlara doğru ama en son değil http://www.baka-tsuki.org/project/index.php?title=Monogatari_Series:Timeline sol tarafa bakmazsan spoiler yemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 3. bölüm bitti şimdi hala noluyo lan modundan çıkamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Çok iyi, ksin bitir yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bişi olduğu yok işte kızını seçip seyrediyorsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 crab > monkey >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar