Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bu gün 16 dan beri sol kolumda böyle karıncalama varimsi bi uyuşma var özellikle sol elimin parmak uçları şiddetli şekilde.. zorlamadım. bi yere vurmadım, neden olabilir acaba ? dr. a gitsemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 krem filan dene olmadı doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hem de sol kol/el,kesin git doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 üstüne yatmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Boyun düzleşmesi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dynun said: Boyun düzleşmesi olabilir o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Boyun omurlarının esnekliğini kaybedebilmesi , öğrencilerde öğretmenlerde falan baya görülür. oradaki oynak omurların tek bir kemik olacak şekilde kaynamaya yüz tutması bazan mevcut kireçlerin omurlar arasından çıkan sinir damarlarına basınç yapması neticesinde sağ veya sol kol ve bazen her iki kolda ağrı,uyuşma uyandırabilir. ilaç ve egzersizle geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ten uyuşması geldi benim aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 gayet doktora gorun derim kalple ilgili bişey olmasın noolur nolmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hmm kıllandım iiyice ben gidiyim yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kalp spazmından olabilri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bel fıtığında sol el parmakları uyuşuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 beyin temuru bi yerde yazmıştı biri aklıam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 eldeki uyuşma baş, işaret ve orta parmağındaysa karpal tünel' de olabilir(çok bilgisayar kullandığını falan varsaydım bi an) ama bilemeyiz tabi doktor a gitmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben böyle bişeyden doktor doktor gezdim oturuşundan kaynaklı olabilir sürekli aynı şekilde oturuyorsan eğer(örn. pc başında oturmak) bence bikaç gün oturma şeklini değiştir ara sıra kalk yürü falan 1 haftaya geçmezse git doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 doktor olmamakla beraber, mouse'u sol elle kullaniyorsan ondan olabilir. diger turlu mantikli aciklama olarak: - eger kolundaysa uyusma, ve sirtinin arkasina dogru agri gelmeye baslarsa kalp krizi gecireceksin yakinda - omurilikte dinanin anlattigina benzer bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 gittim doktora... az uyku, fazla çalışma, az haraket... ıvır zıvır işte saydı. vasküler sefalji gibi bişiyler dedi.( latincesi nası yazılır bilmiyorum duyduğum böleydi). ilaç falan bile vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bildiğin kireçlenme olmuş. elini değiştir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fede said: bildiğin kireçlenme olmuş. elini değiştir biraz fedenin başına oruç vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sdasddssad :) abi nası değiştiriyim elimi sol elimle yazamamki en basitinden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yazı yazarken çok efor sarfetmiyosun zaten. çokl efor sarfettiğin durumlar için konuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sorun orda ya son dönemlerde ya pc başındayım yada kütüphanede. çok eforluk bi durumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 o bence daha cinsel durumlardan bahsediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çavuş diyorum çavuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tokat hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar