NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 EPIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kafa attı kapıya... ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ne var olm bunda. daha önce görmemiş işte. hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Spoiler verme birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi o kafa atmak degil direk battering ram ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 OAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 fede said: ne var olm bunda. daha önce görmemiş işte. hey allam Gormemis eyvallah da, o zaman temkinli yaklas bilader. Git yanina kapinin durt falan. Ne olmasini bekliyodu anlamadimki . Adam allah ne verdiyse giristi kapiya lol. Lan belkide isik hizina ulasirsam kutlem sifira iner kapidan gecebilirim diye dusunmuste olabilir (:P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kapıyı niye savunuyosun onu anlamadım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 adamların kültüründe vardır belki. bilmediği şeye kafa atmak sfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Hahahahahah epic ...te ben ne oldu, neden böyle oldu filan hiçbişey anlamadım. Yani hayatında hiç otomatik kapı görmemiş olsa olabilir diycem de, kapı da mı görmemiş, cam da mı görmemiş? Hiç otomatik kapı görmemiş birisi muhtemelen gidip kapıyı açmaya çalışırdı, yanına yaklaşınca kapının kendiliğinden açılmasına şaşırır, sonra yoluna devam ederdi. Böyle bir olayın gerçekleşmesi için bayağı bi uçmuş olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oha adam cama daldı. kafa attı. ve bişey de olmadı. rohaha baya kalın kafalıymış sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi bunun icin aptal olmak gerek. yani adam kafayi egerek ne olacagini kestiriyor gibi. hic gormemis olabilir ama gidersin yanina bi elle yoklarsin nasil aciliyor lan bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Kafayla dalmadan önce bir süre elindeki kağıtları karıştırıyor. Bir amacı var mı yoksa etraftaki insanlar gitsin diye oyalanıyor mu sadece. Hani, eğilip ayakkabı falan da bağlayabilirdi mesela, öyle bir amaçla mı kağıtları karıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yalnız çok güzel kırılıo lan resmen kafa atıp cam kırasım geldi böyle dublör camı gibi sanki tuz buz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Abi bi insan neden böyle bi şey yapar ki? Yani kapı kendiliğinden açılmıyosa gider elinle ittirerek açarsın. Yok eğer kendiliğinden açılıyosa da yavaş yavaş gidersin ki çarpmayasın. Hangi bi mantıkla hızlıca geçmeye çalışmış annamadım sdkjfkjlhdskhakjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 cok hızlı olursam gorunmez olurum sanmıs heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Hayir da girerken bacadan mi girdi binaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 az önce facebook'ta gördüm bunu, muhteşemmiş ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 şimdi adamın planlayıp yaptığı belli.. belki de "kapını yavaş açıldı/üstüme kapandı" gibi bir bahane uydurup tazminat fln almayı düşündü.. yani ben olsam böyle bir niyetkle planlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 /Escobar said: Hayir da girerken bacadan mi girdi binaya? ahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ahaha çok başarılıymış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 muhtemelen mühendis bu adam öyle yazıyo vidyoda lol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Harbiden ilginç, bari birisine sor nedir bunun sırrı diye. Ama gidipde kafa atmak müthiş bir girişimci ruh. Bari kaç ordan ne diye birde kafanı ovalayıp içeri giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar