Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Understanding Automatic Door FAIL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

ne var olm bunda. daha önce görmemiş işte. hey allam

Gormemis eyvallah da, o zaman temkinli yaklas bilader. Git yanina kapinin durt falan. Ne olmasini bekliyodu anlamadimki . Adam allah ne verdiyse giristi kapiya lol. Lan belkide isik hizina ulasirsam kutlem sifira iner kapidan gecebilirim diye dusunmuste olabilir (:P).
Mesaj tarihi:
Hahahahahah epic

...te ben ne oldu, neden böyle oldu filan hiçbişey anlamadım.

Yani hayatında hiç otomatik kapı görmemiş olsa olabilir diycem de, kapı da mı görmemiş, cam da mı görmemiş? Hiç otomatik kapı görmemiş birisi muhtemelen gidip kapıyı açmaya çalışırdı, yanına yaklaşınca kapının kendiliğinden açılmasına şaşırır, sonra yoluna devam ederdi. Böyle bir olayın gerçekleşmesi için bayağı bi uçmuş olmak lazım.
Mesaj tarihi:
Kafayla dalmadan önce bir süre elindeki kağıtları karıştırıyor. Bir amacı var mı yoksa etraftaki insanlar gitsin diye oyalanıyor mu sadece. Hani, eğilip ayakkabı falan da bağlayabilirdi mesela, öyle bir amaçla mı kağıtları karıştırıyor?
Mesaj tarihi:
Abi bi insan neden böyle bi şey yapar ki? Yani kapı kendiliğinden açılmıyosa gider elinle ittirerek açarsın. Yok eğer kendiliğinden açılıyosa da yavaş yavaş gidersin ki çarpmayasın. Hangi bi mantıkla hızlıca geçmeye çalışmış annamadım sdkjfkjlhdskhakjl
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Harbiden ilginç, bari birisine sor nedir bunun sırrı diye. Ama gidipde kafa atmak müthiş bir girişimci ruh. Bari kaç ordan ne diye birde kafanı ovalayıp içeri giriyorsun.
  • Yeni Oluştur...