Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arena halleder balansı. balans konusunda sıkıntım yok ama canım mesmeri mındar etmeleri üzücü oldu. gerçi zorundalar da self heal survive derken mesmer eridi gitti tabi.
Mesaj tarihi:
Tek sorum var...

Şimdi biz bu oyuna 0dan başlamak için https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?dnv=3337286919&action=viewItem&item_id=49&language=en daki oyunu alsak yüklesek sadece yetiyo mu? yoksa tüm expansionları vs alacak mıyız? Tenks.
Mesaj tarihi:
benim pc aşırı kötü de şu oyun için upg çakıcam.

p4 3.2 işlemci ile 2gb(yetmezse 4gb) ram + sağlam bi ekran kartı ile akabilir miyim?

yeni pc almadan sadece 2 donanımı geliştirsem yeter mi?
Mesaj tarihi:
mmoların geldiği durum hala sırtından hayali ok alıp atan karakterler mi yahu

insan formalite icabı bi içi ok dolu bi bişi koyar

ha gw2 yi bende bekliyorum ama böyle ufak ayrıntı gözüme çarptı fsd
Mesaj tarihi:
Uzun zaman önce GW2GURU forumlarından bununla ilgili bir başlık okumuştum, oyuna neden Ranger için quiver koymadıklarından bahsediyorlardı, sebebini unuttum şimdi tabi :) Fakat yapımcılar farkındalar yani olayın, koyarlar mı buna rağmen, bilinmez.
Mesaj tarihi:
"We would like to have quivers and they are being worked on, but I can’t say for certain how they will work. The engineer backpack is kind of like a prototype for quivers so it’s become more likely, but isn’t guaranteed." denmiş yapımcılar tarafından 3 gün önce.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gayet güzel olmuş bence adamlar su altında yaşayan ırklar kocuman kocuman şehirler olucak falan demişler göle dalıp balığa vurmuyosun yani sadece anladığım kadarı ile
Mesaj tarihi:
class videolarını oyun mekaniklerini falan detaylı izledimde oyun çok zevkli akıcı ve güzel gözüküyor ya hakkatten. Çok mu heyecan yaptım bilmiyorumda okadar fail mmo dan sonra bu sanki gerçekten tutar gibime geliyor, yanlışmıyım ?
Mesaj tarihi:
devoloperların combat mechaniklerine çok önemverdiği açık, hatta biyerde şey deniyodu ya o beni en çok cezbeddi mesala healer oynayan adam sadece mana/resource barına ve diğer oyuncuların hp barına kitlenip oyunu kaçırmıycaklar ve klasik tank dps healer klilişesinden uzak olucağı söylenmişti.

Umarım başarılı bir oyun olur hakikaten heyecanla bekliyorum mmo lardan ümidini kesmiş biri olarak
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...