Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox360 failure rate is %54

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

XBox live super bisey valla, bence onsuz XBox anlamsiz gayet. Gamefly'dan aliyorum ben oyunlari iste, netflix hesabi 2 tane elimde duruyo hep, kalite oyunlari da gidip parasini verip aliyorum. Korsan cidden guzel bisey degil, hele boyle seylerde orjinaline verdiginiz para kat be kat deyiyor.
Ben cok memnunum konsolumdan sahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ps3 shop entresan bise bidede yenilemisler ben en son 1 sene once girmistim baya basairli bisi olmus
ama yane demo cekmek icinde makineyi ve televizyonu modeme ykin yere tasiyamicam
catir catir single oynuyorum
nettenoyun oynmak istesem bilgisayardan oynarim keyboard mousela
ne urasicam 2 tane duduk gibi kontrollerla bebelerle
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

oha lan bu ne biçim aletmiş. Millet patlayan aletini güle güle uğurlayıp yenisini alıyor. Ps3'te olmayan ne var bu alet'te böyle.

bolca farklı oyun var mesela.

Eskiden Windows'a oyun yapan firmalar hep artık XBox 360'a transfer olmuş.
Ayrıca konsol-only oyun yapanlar da Xbox 360'a oyun yapıyor.

Yani hem PC hem Konsol oyunlarını oynamış gibi oluyorsun.

örneğin Fable 2, Halo, Gears Of War, Perfect Dark Zero, Dead Or Alive 4, Shadow Complex, Left 4 Dead, Viva Pinata, Mass Effect gibi bir sürü oyun PS3'e çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

eh öyle diyorsunda ama bak konsolum olmamasına rağmen kafadan 3 oyun soylerim sırf ps3'te olan.

metal gear solid, God of war , Project Trico (İco ve Shadow Of The Colossus un yapımcısının yeni oyunu)

onlarmı bunlarmı. tamam bu oyunlardan 2 si cıkmamış olabilir ama eminim daha bir sürü sırf ps3'te olan oyunda vardır elbet takip etmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...