Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 stingbull said: yemin ederim böyle bi faillik yok oyunu her oynadığımda belli bir süre sonra donuyor.. Daha önce olmuyordu pcyle alakası yok yani çoğu insanda var bu sorun ne batasıca gerzek bi firmadır bu ea ya da dice her ne boksa artık almayın abi bf3 para vermeyin şu gerzeklere 1 kere bile olmadı ben de böyle bi sorun. 2 farklı pcde, hem single player campaign hem de multiplayerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yılbaşı indiriminden 10 dölar vererek aldım daha play time=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bu oyun beni bayağı etkiledi. Diğer oyunlarda adam öldürdüğümde "Take this s**t motherf**ker!" falan diyorum, o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ya garip bi oyun. herifle sniper olup tek atıyor sürekli, ben omzuna vuruyorum, koluna vuruyorum, bacağına sıkıyoru, ağzına sıkıyorum kaçıp gidiyo, hek mi vardır nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yok abi sen yetersizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Koldan bacaktan tutturmak zor. Body Armor varsa gövde de zorlar. Çözüm hekşat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bullet dropa da dikkat etmek lazım uzun mesafelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 magnum ammo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Magnumsuz zor olur. 80+ metreden spas ile 3 atışta da olsa indirdim. biraz balance lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hardcore daha zevkli bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hardcore olmasa ne biçim oyun bu diyip bırakacaktım zaten, vardır burada x sayfa önce benim QQ mesajı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hc olmadan oynanmiyor. bugun canim cekti hc oynadim. iyiydi. hala duzgun assault rifle acilmami$ olmasi da cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 m16a2 açtığımdan beri ağırlı olarak assault oynuyorum, öyle diyim. 3 round burst hardcore'da affetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 m416 seviyorum ben assault oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 O da güzel. Aug da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 abi o kadar kasiyorum hala 20 oyun falan oynamam gerekiyo ki aug acabileyim sdf niye bu kadar kastirmi$lar ki? millet modifiyeli m16 larla ugra$iyo biz kele$ cakmasi F2000 falan, onlar da duz yani. no sniper sunucular baya iyiymi$ bi de. hani ben olamazsam ba$kasi da olmuyo hesabi =P yoksa herkes sniper oluyor sunucularda, boyle cok zor adam gibi kari$ik sunucuya denk gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Levelingin casuala acıması yok. Bariz günde X saat oynayan adamlara göre yapılmış. Acayip yanlış bir tercih bence. Özellikle red dot, scope, medkit falan bunların çok geç açılması, kim bilir kaç kişi oyunu onları açmadan bıraktı. Düşün sen iron sight ile vurmaya çalışıyorsun adam x4 scope ile ehueh. Hiçbir yasağı sevmiyorum ama haritaların da ona göre yapılması lazım. Malesef bazı haritalar hiç düşünülmeden yapılmış. Bu oyunda 20 metre açık alanı vurulmadan katetmek zorken 80 metre açık alanlı harita koymanın manası yok. Tank haritası yapalım derken araç bekleme haritası yapmışlar. Recon cap anlayışla karşılanabilir ama no CG'ı geçtim no 40mm sunucular var. Eh be kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 cg da insafsız ama asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 carl gustav da harbi sacma bi silah. gecen recon oyniyim dedim. bazukayla, silahla vurdugundan daha cok adam aliyosun. trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Reconda Carl Gustav yok. Engineer demek istedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 eet susturuculu silah olunca direk recon diyesim geliyo. engineer olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Carl Gustav bildiğin Quake roketatarı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 medic zevkliymi$ de, iyi takim lazim buna. bi de zumsuz silah kullanmak baya kasiyo bazi haritalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=x2itc7OINXg ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar