razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yok farklı. ayrıca konsoldakiler ezilmesin diye yapmazlar. (:
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hardcore harici artık manasız evet. hc da her silah mükemmel.
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ben pcde oynuyom, peç meç indirmedi daha yeni olarak?Çıkmadı mı daha?Yani oyunu aldım kurdum, bi defa indirip bi updatei kurdu onla onuyom hala.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kendisi auto update yapıyor galiba ama ben yine de bazen klasöründen updater ile açıyorum. update yoksa oyuna giriyor zaten, varsa da yapıyor.
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 pc ye gelmedi daha yama falan. pc ve xbox a 22 haziranda geliyomuş yama.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Red said: silah damageleri baya düşmüş abi.fakat healthte düşmüş sanırım pek birşey farketmiyor.göz boyamıslar :) canlar dusse her sniperla tek atarsin abi canlarda bi degisme yok ha damagelerin dusmeside adami 5 mermide olduruyosan 7 mermide olduruyosun oyle quakelik bi olay yok yani
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 2800 puan yaptım öğreniyorum galiba :)-D
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 said: EA, E3 konferansında Battlefield: Bad Company 2 için yeni bir ek paket duyurdu. Ek paketin ücreti konusunda hiç bir bilgi vermeyen EA, konferans esnasına kısa bir video gösterdi. Adından da anlaşabileceği gibi Vietnam savaşlarını konu alacak ek paket, multiplayer modunu da içerecek. Bu ek paketin çoklu oyunculu modunda Battlefield: Bad Company 2 oyuncuları, ABD deniz kuvvetleri veya Kuzey Vietnam askeri olarak savaşabilecek. Ayrıca bu ek paketle birlikte oyuna Conquest ve Rush modlarını içeren dört adet yeni harita eklenecek. Tabiki yeni achievementler, ödüller, silahlar da Vietnam eklentisinin getirdiği yeniliklerden bazıları olacak.
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 beyler selam galiba bir serverda farkında olmadan base rape yaptım. adamlar beni serverdan kickledi. girdiğimde bir baktım bütün statlarım 0 lanmış. bu mümkünmü? ps: statların update i de çok uzun sürüyor normale göre. araştırdığıma göre 6 mart da başkasına da olmuş. kicklendiğimden değil sanırım. herifin dediği gibi bende de sadece dogtag ler duruyor herşey gitti yani.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 valla bi stat reset faciası türünden bişeyler hatırlıyorum oyunla ilgili bi arıza idi ve yine emin olmamakla birlikte geri dönüşünün olmadığını hatırlıyorum. EA'e bi mail at istersen.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Recon ile 500 metreden veya daha uzaktan nasıl vuruyoruz? Arada bir vurduğum oluyor ama nasıl nişan alınması gerektiğini anlamadım. Biraz yukarı nişan almak lazım herhalde ama ne kadar yukarı? SV98'deki > > > işaretlerinin bununla bir bağlantısı var mı acaba. Bir de x12 optikten sonra Recon için çok önemli denilebilecek başka upgrade var mı?
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 spotting var ama ben kullanmıyorum.spot minelar yetio ztn valla uzak mesafeden kafasının az üstüne çok az ama nişan alınca vuruyor ama hani baya uzaktan vuranlar var bende çözemedim.millet m95 ile baseden base e vuruyor.
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi alışınca tak tuk vuruyosun. silahın gücüne göre değişir. kurşunun giderken yaptığı ivmeyi kafanızda bulundurun.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 arcane said: Recon ile 500 metreden veya daha uzaktan nasıl vuruyoruz? Arada bir vurduğum oluyor ama nasıl nişan alınması gerektiğini anlamadım. Biraz yukarı nişan almak lazım herhalde ama ne kadar yukarı? SV98'deki > > > işaretlerinin bununla bir bağlantısı var mı acaba. Bir de x12 optikten sonra Recon için çok önemli denilebilecek başka upgrade var mı? biraz tecrube istiyo bu mermilere yercekiminin etkisini hesaba katman lazim biraz daha ustune nisan alicaksin adamin mesafeye gore ayarlican
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://img191.imageshack.us/img191/8229/97035646.jpg
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sniperla adam vurmak kolay baya, hele alışınca çığrından çıkıyor işler. rush bölümlerinde oturup sniper avlayınca 50 puan üstüne 10 puan headshot üstüne marksman point... ilk 3deo luyorum her seferinde. daha önce yazdığım gibi en ezilen karakter assault, herkes onların önlerde dolanıp ölmesini bekliyor. engineerla bile 8 death 22 kill oyun çıkardım, assaultla k/d ratio 2yi geçiremedim daha
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 assault baya iyidr grenade launcher i falan kullanmasini bilirsen tek mapte 80 kill alan adam biliyorum
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Anelor said: assault baya iyidr grenade launcher i falan kullanmasini bilirsen tek mapte 80 kill alan adam biliyorum pc de 80 kill? ticket zaten onun 2 katından az?
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Nasıl alışayım merminin nereye çarptığını göremiyorum, hedefteki adam 50 pixel zaten. Xenocide'ınki gibi bir açıklama lazımdı işte, eyvallah. Ben de öyle yapıyorum, biraz ilerleme kaydettim. Koşan hedeflerde epey ilerleme kaydettim. Sadece conquest oynuyorum, tam bir roleplayerım :P
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 arcane, sniper yeteneklerini ilerletmek istiyorsan rush oyna bir süre. zamanla uzaklığa göre ne kadar yukarı ateş etmen gerektiğine alışıyorsun zaten, düşünmeden vurursun. edit: tabi ben pcde oynadığım için ona göre yorum yapıyorum. silah sekmeleri az olduğu için adam vurmak baya kolay, karşı karşıya gelindiğinde çoğunlukla ilk ateşe başlayan öldürüyor yada iki kişi de ölüyor.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 pcde daha kolay olsa gerek malum mauz
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sniper oynamayın abi, karşılıkla sniper kapışmaları çok zevksiz ki zaten hardcore olmayan serverlarda sniper sıçık.İlla kafadan nişan alman lazım çük kadar targete vurabilmen için.Medic, engineer falan takılın, teamwork+adam vurma çok daha zevkli.Uzaktan bi yere pusup oyun boyu hep ordan vuran sniperlara kıl oluyorum
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 korsan çektim oyunu az önce yükledim fln. ama mouse sola oynamıo. var mıdır bunun çaresi ? controlsden ayarlamaya çalıştım ama değişen bişi yok
Öne çıkan mesajlar