senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ahah şaka gibiler ya resmen gerizekalı bu dice. ulan ufak bugları çözmeye çalışcağınıza en büyük fault'u çözseinize, millet hala CTD problemi geçmedi, hala hard reset atmak zorunda kalıyoruz diyor. Maintanence'de nasıl bu kadar başarısız olunabilir diye ders vermeye çalışıyor sanırım dice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Dünden beri oynuyorum. Başlangıçta 0/40 gibi müthiş bir K/D durumum vardı. Alıştım yavaş yavaş çok eğlenceli gelmeye başladı. Gerçekten takım oyunu oynanınca müthiş eğlenceli oluyor. CTD sorunu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Yazar burada "Crash to desktop" demek istemiş. Google senin en iyi dostundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ukalalık sayıyla değil ya buyur senin için arattım buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://img306.yukle.tc/images/7164ctd.JPG "ctd" diye bulamıosan yukarıdaki gibi aratmak aklına gelmedi mi böyle screen shot alana laf hazırlayana kadar fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 CTD cok sik olmaya basladi. Nefret ettim oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bende hiç olmazdi açtım ağzımı şimdi CTD den oyun oyniyamiyorum... tebrikler dice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 heralde bende eve dönene kadar yeni patch gelicektir. biraz sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 haha bana göstermene gerek yoktu, kendin baktıysan problem yok(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Daha oyun içinde bir kere oyun göçtü iki gündür onun dışında bir problemle karşılaşmadım ben. Daha sık olacak olacak diye korkmaya başladım okudukça :P Dworgian said: http://img306.yukle.tc/images/7164ctd.JPG "ctd" diye bulamıosan yukarıdaki gibi aratmak aklına gelmedi mi böyle screen shot alana laf hazırlayana kadar fln? Boş yazılara boş cevaplar. Neden katkım olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Vash butun konuyu okudum ve sen haksizsin. Sana laflar hazirlamiyorum ama cok ayipladim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 M60'ımı aldım ço ksevdim. Sayesinde hemen K/D ratio düzeltmeye başladım sdlfkjhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sürekli CTD nedir diye sormamışım ben bir kere sorup geçmişim. Oyun içi bir kısaltma diye düşünüp sorduk düzgünce gereksiz laf sokmaya gerek yok. Gidipte alakasız bir konu açsam "CTD nedir?" diye hakederim ama oyunun kendi forumunda böyle gereksiz çıkışlarla gelmeyin. Google'a CTD yazınca ne çıktığını gösterdim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sahibi geldi olm kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sahibi gelmiş editi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Chemical said: sahibi geldi olm kaçın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dağıldık direk! Resmi de sildirdim sorun yok artık :D Ana konuya dönelim o zaman. Bu M40 bombaları aşırı güçlü mü bana mı öyle geliyor? Özellikle karlı bir harita var, orada 3-5 Assault toplanıp spam yapıyorlar. Mekan çok uygun bombaları yemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bilmem de medicle kasıp kasıp assault a geçince "aaa target ne kadar düzgün alınıo hiç dağılmıo ehe negzel" dio insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ben daha çok "ula yarım saniye içinde nası kurşun bitti hemen" diyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bi adam edemediler oyunu ya. Sağdan soldan rastgele buglar çıkıyo sinir oldum. Az önce de spot etmeme rağmen kimsenin üstünde kırmızı icon gözükmüyodu, adam bi baseden öbürüne M60'la sıkıyo bana, elimde GOL var öldüremedim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ooo maşallah şimdi de Failed to connect to EA servers (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 m60 denildiğinin aksine bence kullanması zor.tek + sı başta kötü nişan alsanda 100 mermili oldugundan bol bol tarayabiliyosunuz assault silahları ve engineer silahları ile medic ateş edemeden birebirde cok rahat alıyosunuz.ztn bfc2 nin olayı dogru zamanda dogru yerde olmak gibi bişi.m60 lada 2-3 kişi aynı anda alması kolay oluyor.kıç kıça gezen squadlara karşı :) assault un greanade ztn affetmiyor.eng. de bir anda 30 mermi boşaltabiliyorsunuz adam ne oldugunu anlamadan oyunda en nefret ettiğim class recon herhalde.nefret ettim.12x scope alıp öteki base e geçiyormar m95 galiba onla tek mermide alyorlar aşagı mortar strike ın allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kojiroh said: Bi adam edemediler oyunu ya. Sağdan soldan rastgele buglar çıkıyo sinir oldum. Az önce de spot etmeme rağmen kimsenin üstünde kırmızı icon gözükmüyodu, adam bi baseden öbürüne M60'la sıkıyo bana, elimde GOL var öldüremedim, o derece. Ya şimdi ikinciyi bilemem ama o dediğin bana reality serverda oynarken olmuştu. Yanlışlıkla ona girmiş olmayasın? Hiçbir halt gözükmüyor çünkü alışana kadar kafayı yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Abi adam gibi toplanabiliyo musunuz ? Milyonuncu kere sorcam ama; Toplaniyosaniz nerdesiniz, nasil iletisim kuruyosunuz ? Rusca konusan tiplerle oynamak zevkli degil cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar