NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Biraz silahla kas ilerde açılacak açılınca koparsın zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aynen vallahi ben dün baya bi koptum medic kitiyle. m60'mıydı neydi onu açınca zaten kimse tutamıyor seni. 35/8 gibisinden bi k/d ratioyla tamamlamıştım oyunu. tabiiki oyun birincisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ben de medic'ten çok zevk almaya başladım. Özellikle squad az çok birlikte hareket ediyorsa harika. Rush haritalarında bir bölgede sıkışmışsak arkada durup güvenli bir yere medkit atıyorum. Düşen olursa hemen depar atıp revive ediyorum. Düşman yerini bildiren olursa da çıkıp bir iki el ateş ediyorum. Pek adam öldüremediğim için kill/death ratio yüksek olmuyor ama puanlarda en yukarda oluyorum. Millet de mutlu oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi işte o m60'ı aldığında kozlar değişicek baya güçlü bir silah çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 m60 hile gibi silah lan cok fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dün arkadaşa biraz oynattım, ilk tepkisi şu oldu "lan bu m60 ne hangi classta var?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Abi medicle bildiğin puan basiyorsun. overpowered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 medic gercekten inanilmaz puan basiyo bi adam öldürsen 50 puan squad revive 80 puan abi yuh revive ve healin puanlari kısmaları lazım sırf heal revive oynayarak 2k puan yaptigimi biliyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi ama buna rağmen hala medic oynayan sayısı az gibi çoğu kişi assault alıyor assault daha bi overpowered. yani sonuçta takım arkadaşlarına fayda sağlıyorsun en çok puanı bunların vermesi gerek o yüzden puanlamada problem yok ha belki m60'ın gücü biraz düşürülebilir. Ama medic'in aldığı puanları bide kısarsan zaten az olan medic sayısı iyice düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gene gerci bu medic iyi ya bad company 1 de adamlarda hem healt pack hem m60 hem mortar strike vardi her isi yapıyordu amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 M60 aldım. K/d ratio 0.5'lerden 2'ye 3'e çıktı eheh. Zevk almaya başladım. (:D Ondan sonra bi silah daha geldi. Bu neymiş diye merak edip elime almadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 m60 basta olmak uzere medic silahlari overpowered bence de ama heal ve revive puanlarini hakettigini dusunuyorum ben medicin, evet puan basiyosun ama cidden takim oyunu oynaman gerekiyor bunun icin, ve takimin performansina asiri etkisi oluyor medicin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sadece m60 op abi ya. o ilk silah hele tam bir işkence. 50 kurşun sıkıyosun adamın üstüne 4 tanesi vuruyor 5.yi vurmadan ölmüyor, red dot gelene kadar zaten nişan almak işkence hiçbirşey gözükmüyor kendi nişangahından. m24'tü sanırım onun adı. m24'ü geçene kadar işkence medic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 RRRRRAAAAAAAGEEEEEEEE Yeter lan, autobalance koysunlar oyuna. 10dkda anca join oluyoruz, bi giriyoruz 13v19. Adamlara diyosun, şerefsizlik yapacaklar ya illa, geçiyolar karşıya oluyo 12v20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 silahlar gayet dengeli bence aslında ama m60 biraz o dengelerin ustunde bi silah olmus mesela m16da ayni sekilde ama assaultun isi adam oldurmek medicin isi bu degil o yuzden medic icin fazla iyi bi silah bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bu arada son 3972 puanım M60 için sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 O kadar övdünüz ki M60'ı, engineer'ı bırakıp Medic'e başladım sıfırdan. İlk silah da hakaten cehennem azabıymış, revive gelene kadar yine K/D ratio sürünecek iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Revive edince kill vermiyor ki? İyi puan alıyosun ama K/D yine sürünüyor. Server browser'da ping'leri göremeyenler için: Oyunu çalıştırırken kısayola ya da exe'ye sağ tıklayıp "run as administrator" deyin. Steam kullananlar için bir iki extra adım varmış ama google'dan bakarsınız. Server browser'da listenin gelmesi dakkalar sürüyorsa: Filtredeki bütün kutulara tik koyun. Harita modunu da keyfinize göre seçin (rush ya da conquest mesela). Sonra refresh yapınca 5-10 saniye falan sürüyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Revive demişim, anladın sen işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Selamlar arkadaşlar ; Clanbase 1 hafta once Bf : bc2 ladderini açmış bulunuyor , yavaştan dolmaya başladı lig , tabiki kendilerine özgü kuralları var haberiniz olsun dedim oynamak isteyen varsa bi takım cıkartırız. Dipnot : m60 muhabbeti donmus yukarıda , cb ladderda m60 yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 CB LADDER şu anda squad rush'a yöneldi baya millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 abi işe gircem diye oyundan geri kalıyorum. eve dönesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 umarım en yakın zamanda medic nerf yer, takımların 12'de 9 10'u medic olmaya başlamış, hiç keyfi cıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 16 kişilik takımda 2squad medicti birini alsan diğeri pörtlüyor, cıvık bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Res time gibi bişi koysalar keşke, tıklandığı gibi reslenmese kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar