MadOrca Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 multi oynarken hala problem yaşanıyor mu? (pc) bos yere para harcamıyalım eğer oynanamıyorsa, herkes bağlantı problemleri yaşadığını yazmış forumlara, durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Hiç oynayamıyosun değil ya. Sorun her zaman var değil zaten. Giriyosun bi şekilde oyuna. Disconnect yesen bile yine giriyosun falan. Oynanış değer. Patch falan çıkmadı henüz, oyun çıkalı da 2 hafta olmadı daha zaten, biraz sabretmek lazım bütün bugları temizlemek için uğraşıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Dworgian said: Chemical said: dx 9 üstü desteklemeyen kartlar daha hızlı load ediyor, bu yüzden de ilk tankları alanlar genelde nooblar oluyor noob = dx9 lu adam mı yani = bilgisyara daha az para dökmüş olan mı? lol r u funny? oyundaki insanların yarısı avrupadan amerikadan bilgisayar parçası almamalarının genelde nedeni ya fakir olmaları ya çocuk olmaları ya da oyunları umursamamaları zaten yurtdışı diyince ekonomik durum bi düzeliyor, sonuç olarak tanklara binenlerin çoğu eöaöeöaea tankım var diye karşı base'e dalıyor dümdüz gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o zaman alıp oynamak için acele etmeye gerek yok. hevesim kursağımda kalmasın, param cebimde kalsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Küfür Küfür Küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 MadOrca said: multi oynarken hala problem yaşanıyor mu? (pc) bos yere para harcamıyalım eğer oynanamıyorsa, herkes bağlantı problemleri yaşadığını yazmış forumlara, durum nedir? oyunda oyunu etkileyecek ciddi bir sorun yok hatta ben hiç bir sorunla karşılaşmadım release den beri. sorunu olanların hepsinin bireysel sorunları onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya ufak tefek sorunlar kalmış öyle gameplay'i etkileyen bug yok ama ne bilim işte skor tabelasında Kill/Death yazması gerekirken mp_kill_death_ratio gibi birşey yazıyor o tür minor buglar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Oyun oynanmıyor diye bişey yok, gayet de güzel oynanıyor valla. Ufak tefek şeyler dışında herhangi bir şikayetim yok benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 score bu akşam biraz iyiydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi sniperda her seyi actim falan, eglenceliydi de medic deniyim deim yok boyle bisi inanilmaz keyifli 6 kd ratio ile oynuyorum ve heal hem asiri puan getiriyo hem tam takim oyuncusu oluyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sniper full açim bende medic oynicam arada engi takılırım en son assault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 recon bitti diğerlerini kasıyorum bende. hala m1 garand yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi medic inanilmaz eglenceli er ryan'i kurtarmaktaki medic gibi hissediyorum kendimi sfdsf bi de guzel bi squadimiz var, medic assault recon engineer seklinde, sirtimiz yere gelmiyo lan, turklerin gucunu dunyaya gosteriyoruz haha. rush oynuyoruz hep. inanilmaz bi oyun olmus, asil tadi takim oyunuyla almaya basladim. ve isin komik tarafi full takim oyunu oynadigim son 4 oyunun 3 unde best playerdim hehe, medic bonuslari efsane direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tek sinir oldugum nokta benim, cikan oyuncularin yerini cok cok yavas dolduruyor bi yerden sonra adam kalmiyor eger 3-4 oyun pespese atildiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ya bence bi auto-balance falan lazım ya. 5 oyuna girdiysem 3'ünü 13v18, 9v15 falan oynuyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu oyundan hiç haberim bile yoktu ya. Şimdi başlığa baktım. Bir iki review okudum ve uzun zamandır ilk defa heycanlandım. Oyunu almak için şehre gidiyorum şimdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu arada şu bazılarının yanında 1, 2, 3 diye numaralar yazıyodu, onlar ne diyoduk. Onlar o adamın o hesabına bağlı BFBC2 hariç kaç tane BF oyunu olduğunu gösteriyomuş. Veteran status diye geçiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Oynadığınız belli bi server var mı? Yükledim oyunu hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bugun oyun 3 kere kitlendi deli oldum. 2 kere oyun esnasinda, 1 kere de oyun kitlendikten sonra cold reset attim tekrar girdim, ve menude tekrar kitlendi. Oyundan sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yeni patch gelmiş. s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 favorilere server ekleyemiyordum Waiting For Data yazısı eşliğinde o yuvarlak dönüp duruyordu. bıraksam günlerce dönecek. Düzeltmişler mi acaba onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sereglin said: Bugun oyun 3 kere kitlendi deli oldum. 2 kere oyun esnasinda, 1 kere de oyun kitlendikten sonra cold reset attim tekrar girdim, ve menude tekrar kitlendi. Oyundan sogudum. simdi 4. defa oldu bu olay. ama bu sefer windowsa donebildim. nedir bu ya, bugunku patchle basladi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ne bu simdi? siradisi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Sereglin said: Sereglin said: Bugun oyun 3 kere kitlendi deli oldum. 2 kere oyun esnasinda, 1 kere de oyun kitlendikten sonra cold reset attim tekrar girdim, ve menude tekrar kitlendi. Oyundan sogudum. simdi 4. defa oldu bu olay. ama bu sefer windowsa donebildim. nedir bu ya, bugunku patchle basladi resmen. bug o, veya onun gibi birşey. Oyun çıktığından beri var, dice'da düzeltmek için kılını kıpırdatmıyor. ea'nın co.uk forumlarında bile binlerce adam post attı, hala bi gelişme yok, düzeltmiyeceklerde heralde yakın bir zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar