yunusemre Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kelin merhemi olsa diyosun yani :) olsun en azından kısa süreli uçuşları başarabiliorum cık cık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 1942 yılından beri yapılan bir araştırmaya göre hava araçlarını klavyeyle kullanan kişilerin havada durma süresi ortalama 30 saniyeyi geçememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi punkbuster sorunlari yuzunden oynayamiyorum, her seferinde servisleri unistall / install edip tekrar restart atmam gerekiyor. herseyi update falan da ettim, hatta 64 bit oldugum icin sysWOW64 teki pb dosyalarini system32 'ye de attim ama nafile. aglicam ya :( 1 saat falan max oynadiktan sonra dusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu arada turk serveri olmamasi cok komik, lakin Suudi Arabistan serveri var, 30 pingle oynuyorum ve oyun cok guzelmis aslinda 30 pinge ragmen de olup duruyorum, bildigin basarisizim bu oyunda. Ulan adami gorene kadar oluyoruz ne is anlamadim... neyse neticede punkbuster sorunlarim devam ediyor ariza oldum kafayi yicem. windows 7 64bit kullanip punkbuster sorunu yasamayan var mi aranizda? bi de assaultla nasil adam vuruyorsunuz abi, ilk bastaki tufegi kullaniyorum, inanilmaz kotu yani, iron sight var zaten asiri kotu bi de az az atmama ragmen asiri sorunlu, adam vurmak imkansiz. sightsiz zaten imkansiz. napiyorsunuz, nasil adam vuruyporsunuz imdat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Azmodai said: bi de assaultla nasil adam vuruyorsunuz abi, ilk bastaki tufegi kullaniyorum, inanilmaz kotu yani, iron sight var zaten asiri kotu bi de az az atmama ragmen asiri sorunlu, adam vurmak imkansiz. sightsiz zaten imkansiz. burst diil tekli vur. mouse la, tık tık tk die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bol bol sote azmo, rush lama direk, alış önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sotelerim o halde. peki punkbuster'i napacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Valla benimde sürekli sorun oluyordu, bir kere daha update ettim, add den bc2 seçerek, olmuyor artık, tek sorunum 2-3 oyunda bir oyun sonunda yediğim crash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 heh onu sorucaktım ben de nerden add diyoruz? cod4 te yapmıstım da simdi hatırlamıyorum yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 steame eklemeyi mi soruyosun? onu soruyosan my gameste altta add nonsteam game var, ordan olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 pb.exe yi aç, orda görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Azmodai said: bi de assaultla nasil adam vuruyorsunuz abi, ilk bastaki tufegi kullaniyorum, inanilmaz kotu yani, iron sight var zaten asiri kotu bi de az az atmama ragmen asiri sorunlu, adam vurmak imkansiz. sightsiz zaten imkansiz. napiyorsunuz, nasil adam vuruyporsunuz imdat ya. assaultu salla medic al, hayvan ölüsü gibi kökle heavy machine gunla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 öf delirticek bu oyun ya ea ye baglanamıyo yine şeyi sormuştum punkbustera eklemeyi de punkbuster exe (pb exe ) gibi bi dosya yok bende aradım filan neyse artık idare edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hadi yaaa insallah ben eve gidene kadar duzelir.. (takribi 4 saat icinde) bu arada IGN : LuNiK :P ekleyyiniz listeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 "FAILED TO CONNECT TO EA ONLINE" HELAL. Edit: Anlaşıldı, adamlar yine maintenance yapıyolar ve yarın da yapcaklarmış. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/11/ea-maintenance-now-with-added-hardware.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 10 da başladı 3 saat diyorlardı, bakalım bekliyelim :) yarın gene aynı saatte yapicaklarmış yahu bende sabahın erken saatinde kalktım aç gibi oyniyacam die de maint patlattı bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ucunbiri said: Azmodai said: bi de assaultla nasil adam vuruyorsunuz abi, ilk bastaki tufegi kullaniyorum, inanilmaz kotu yani, iron sight var zaten asiri kotu bi de az az atmama ragmen asiri sorunlu, adam vurmak imkansiz. sightsiz zaten imkansiz. napiyorsunuz, nasil adam vuruyporsunuz imdat ya. assaultu salla medic al, hayvan ölüsü gibi kökle heavy machine gunla :D o da tüf tüf gibi, 30-40 mermi boşaltıyorsun kökleyerek kullanırsan adam öldürmek için bi de oha :) Since launch a week ago, BFBC2 has already put EA servers through the following stress: * The 4 different soldier types have gathered a score of more than 34 Billion. * There's been more than 400M kills made. * 1.3M roadkills * Squads and Teams have assisted each other to 6.2 Billion points. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mulgear6 said: şeyi sormuştum punkbustera eklemeyi de punkbuster exe (pb exe ) gibi bi dosya yok bende aradım filan neyse artık idare edicez İndir pb nin sitesinden, at klasörün içine, sonra çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yunusemre said: ucunbiri said: Azmodai said: bi de assaultla nasil adam vuruyorsunuz abi, ilk bastaki tufegi kullaniyorum, inanilmaz kotu yani, iron sight var zaten asiri kotu bi de az az atmama ragmen asiri sorunlu, adam vurmak imkansiz. sightsiz zaten imkansiz. napiyorsunuz, nasil adam vuruyporsunuz imdat ya. assaultu salla medic al, hayvan ölüsü gibi kökle heavy machine gunla :D o da tüf tüf gibi, 30-40 mermi boşaltıyorsun kökleyerek kullanırsan adam öldürmek için bi de oha :) Since launch a week ago, BFBC2 has already put EA servers through the following stress: * The 4 different soldier types have gathered a score of more than 34 Billion. * There's been more than 400M kills made. * 1.3M roadkills * Squads and Teams have assisted each other to 6.2 Billion points. birde bazı medicler medpack atıyrolar diplerine onun üstünde sağa sola ateş ediyorlar, onları vurmak asıl ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hardcore oynayın abi. böyle bi zevk yok alışınca sniperla 1 shot almak orda mümkün mesela hs atmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya hardcore iyi bişeyde, takım iyi olursa oynanır. Yoksa bıktırıyor Abi ne zaman girsem hardcore server'a, takımın yarısından çoğu recon alıyor pusuyor. Ne ilerleme var ne bişi, 3 kişi yırtınıo bişiler yapmak için reconlar bi yere pusmuş ona buna sallıo, ne takım oyunu kalıo ne bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cuma günüde maintenance yapılmazki. ne zaman gelicegide yazmiyor sunucuların :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aslında Tr saatiyle 14'de gelmesi lazımdı, ama yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 serverlar yine öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar