NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Oyunun en buyuk problemi... Silahlar cok gucsuz. Su tabancasimi assault rifle mi belli deil. Adami tariyorsun anca geberiyor terminator herkes mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 multi için alın oyunu mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 preload bitsin, gece 12 olsun zaten direk multi akıcam sp arada oynarım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 team speak serverı duruyor di mi onla akarız. onun için pro mic aldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende creavite'nin falat1ty'sini alcam kulaklık mikrofon, iyidir heralde. boş mala falat1ty adını vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 inanılmaz olmuş bence. rank 8 e geldim sayılır, isteyen eklesin ciddi bi squad olabiliriz nick: Roah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi nası oynuyosunuz ki? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 nası oynuyosunuz lan çıkmadı ki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 nası çıkmadı ea store resmi sitesinden online alabiliyosun direk download: 4.5 gb ea download manager ile indirtiyo http://www.eastore.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vay aqua steam dolandırmış bizi lan eko hep senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 lan benim steamde de biri oynuyo bende alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aynen daha releaselenmedi diyo adi steam paramızla rezil oluyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben zamanında steam dolandırıcı dedim... yapmayın dedim.. hepiniz gittiniz steamci oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 4 saat var diyo daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben dün 15.30 civarı aldım dsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Penthesilea said: cs gibi degil abi, battlefield gibi. cs gibi = modern warfare 2. cok farkli battlefield'in hissi. yani diger battlefield oyunlari gibi iste, ama boyle bi his eksikligi var ne bileyim, silahlardan mi neyden bilmiyorum mw2 havasi yok gibi geldi bana. squad olayini cok iyi yapmislar, tek tabancadansa oyle daha zevkli oluyor. aslinda zevkli ya, sadece dedigim gibi mw2 den sonra alismasi zaman alicak gibi gorunuyor, o yuzden pes etmiyorum yani :) hatta keske iste olmasam da oynasam eheh. harita sayisi az baya o kotu ama. bi de ucak falan bi kere kullanan gordum de etrafta goremedim hic. haritalari da ogrenmek lazim daha. Abi bu oyunun keyfi en kral bir squad kurup voice chat ile girince oluyor, biz hep öyle yaptık betada, efsane bir keyif aldık. Yani ben bunu oynadıktan sonra mw2'ye çok "mreeehfss" diye girdim, çok yavan geldi. Tek başına multi oynanılacak bir oyun değil battlefield zaten. İnternet kafe oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi squad'ın tadı inanılmaz zaten, ki squad'ı tamamlamasan 2 kişi bile oynasan keyif 2 katı artıyor. Bu arada steam friends'e bağlanamıyorum, bağlanabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 KahnX said: ben dün 15.30 civarı aldım dsfdg adiler steam 3 saat diyo hala ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya kasmayın işte yarın mağazadan alırım, birlikte takılırız akşama kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 steam in kazığını ilk defa yedim gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hep sizin yüzünüzden. yok betaydı zırttı püsürdü. al işte ea de de limited edition. aynı para hem. allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 KahnX said: inanılmaz olmuş bence. rank 8 e geldim sayılır, isteyen eklesin ciddi bi squad olabiliriz nick: Roahabi nasil bu kadar cabuk rank atliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 steam in neden böyle yaptığını anlamadım. lokal saatlere göre yapsa ukrayna da oyun çıktı türkiye ile aynı paralel de bizdede çıkmış olması gerekiyor ama sanırım ithalatçı firmayı bağlayan bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 burdan Dworgian'a selam ediyorum. saygilar. imza sdjkahskdjahdkjahdkjah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 küfrederim ama bak saldkjasdlkjasds inat ettim install etcem görüp yatıcam dkjalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar