yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bende galiba shopto'dan isteyeceğim. Adamlar 5 mart'ta elinde olma garantisi veriyorlar 3-5€ pahalı olsa da diğerlerinden, gelmezse hatta 3€ iade ediyorlarmış shopto acc'ne Aral'a daha ne zaman geleceği belli değil, hala forumdaki yazımı cevaplamamışlar bi de kontrol edilmeden ( admin tarafından ) kimse göremiyor mesajı falan
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 abi beynime tecavuz edeyim preorder etmeyi unuttum yarin gamestopa gidip normalini alicam artik, o ekstra seyler cok onemli degildir insallah
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kutusunu napıcan baran, bas steamden gitsin 5 martta akarız :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 shopto'dan alacam ben büyük ihtimalde halen ps3 mü alsam yoksa pc mi alsam düşünüyorum.
gellidus Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 steam download ne zaman açılıyor 5 martmı?
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fakirim olm ben kotalı internet sahibiyim :) Türkiye'ye ne zaman geleceğine dair bi haber var mı? Açıklama fln, aral hala beni takmadı tel le arasam mı diorum
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 istanbuldaysan + steamdan indirilen dosyayı kullanabiliosan sen al ben sana dvd ye çekim ama?
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ankara malesef Gerçi shopto cuma günü elinize ulaşır garantisi vermiş de kullanıcı girişi yapılamıyor siteye fln paşa paşa gelse cuma günü D&R'a fln da alsam asad bir de Pre-order now for delivery on 05 March 2010 Buradaki delivery elime ulaşma mı yoksa postaya verilme anlamında mı acaba?
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bende single'ı bitireyim de gelince hemen multiye akalım team speak ile
Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Penthesilea verdiği ıvır zıvır oyunda oturup oynarsa 2-3 günde açılıyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yunusemre said: How to Not Be a Noob in BFBC2, güzelmiş video gerçekten beta'dan önce izleseydim keşke http://www.youtube.com/watch?v=0p4fkH9qC4M&feature=player_embedded Bir de bu Need ammo, medpack fln hangi tuşla söyleniyor PC'de? -- Sendit'te ayın 2'sinde tüm siparişler kargoya verilecek diye açıklama yapmışlar ( nerde okudum hatırlamıorum ) Ama Aral'da herhangi bişi yazmıyor, foruma mesaj attım da cvp yok daha bu arada, yeni izledim. süpermiş. ve sorunun cevabı q tuşu olcaktı galba ama betada çalışmıo diolardı fln
Vargath Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Şuan pre-load yapıyor, ilerde arıza çıkartmaz inşallah.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 betası kapalı di mi oyunun su an? steamden de indirilmeye de baslanmadı hala sanırsam pre-load filan ne ayak? edit: beta hedesi gitmiş simdi preloada baslattım
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyunu şimdiden indirebiliyosun işte. oyun çıktığında 10-20 mb daha indirip oyuna girersin.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 30kb la indiriyo 2,5 güne biter diyo lol eh işte oyun çıkınca bitmiş olur sanırsam yurtdısı filan mı patladı yoksa benden mi sorun?
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hayır steamden bile silindi kendi kendine girdim msne
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yarın bunu pre-order etmeyi düşünüyorumda, şu pre-order edince unlock geliyormuş 3-5 tane 2 gün kala pre order etsem bile gelir mi bu unlocklar :)
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 unlocklar limited edition la geliyor. limited editionu steamden falan alırsan gelir.
Öne çıkan mesajlar