Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

EA nın strateji hala aynıysa, diğer ülkelerde hangi fiyata çıkıyorsa bizde de onun TL karşılığı olarak çıkıyor. Şöyleki; Almanya`da 49 euro ise burda 49 tl oluyor.

abi lol olur mu lan öyle asdlkjas
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

EA nın strateji hala aynıysa, diğer ülkelerde hangi fiyata çıkıyorsa bizde de onun TL karşılığı olarak çıkıyor. Şöyleki; Almanya`da 49 euro ise burda 49 tl oluyor.

oyun ilk japonyada çıksaydı yanmıştık o zaman sdfs
Mesaj tarihi:
limited edition ın olayı ne ki 5-6 şeyi biraz önceden veriyolar sana, ben aldım gerçi steamden ama betası için yani.

millet limited edition zamazingolarını 2-3 güne açar zaten.
Mesaj tarihi:
100tl barajını geçmedikçe bende kutulu alırım diye düşünüyorum ve evet o editionların pek bi anlamı yok, oyun gelsin max2 haftada açarım silahları vs, açamasamda çok ta oyunun dengesini bozacak silahlar veya ekipmanlar değillerdir zaten.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

dreagloth said:

oyun ilk japonyada çıksaydı yanmıştık o zaman sdfs

asdlhasdjhas 49.99 usd = 4445 jpy

4445 tl lasjdslajdas
Mesaj tarihi:
bende 2 günde açmıştım. ama oyunu 50 liraya alabileceğim bi yer yok sanırım. zaten steam limited versiyonu düz versiyon fiyatına satıyor şuan.
Mesaj tarihi:
işte casual oynasanda max 2haftada açılır. ben türkiyede kutulu versiyonunu bekliyecem, steam fiyat arttırmaz heralde oyun çıkınca dimi?
hangisi ucuzsa ordan alırız sonra.
  • Yeni Oluştur...