Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 dreagloth said: EA nın strateji hala aynıysa, diğer ülkelerde hangi fiyata çıkıyorsa bizde de onun TL karşılığı olarak çıkıyor. Şöyleki; Almanya`da 49 euro ise burda 49 tl oluyor. abi lol olur mu lan öyle asdlkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Örnekleri mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 öyle olursa steama bi küfrederim burdan/ve maille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 dreagloth said: EA nın strateji hala aynıysa, diğer ülkelerde hangi fiyata çıkıyorsa bizde de onun TL karşılığı olarak çıkıyor. Şöyleki; Almanya`da 49 euro ise burda 49 tl oluyor. oyun ilk japonyada çıksaydı yanmıştık o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 dreagloth said: Örnekleri mevcut. Benim bildiğim bir tek Crysis bu şekilde o da CryTek özellikle istedi diye. Başka örnek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 limited edition olmaz 50 lira. imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ülkelerin satın alma gücüne göre fiyat verilmesi gayet normal yani ama lisans falan değişimi sorun olabilir mesela rusyadan ucuza lisans alıp japonyaya satmak lol olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 limited edition ın olayı ne ki 5-6 şeyi biraz önceden veriyolar sana, ben aldım gerçi steamden ama betası için yani. millet limited edition zamazingolarını 2-3 güne açar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 100tl barajını geçmedikçe bende kutulu alırım diye düşünüyorum ve evet o editionların pek bi anlamı yok, oyun gelsin max2 haftada açarım silahları vs, açamasamda çok ta oyunun dengesini bozacak silahlar veya ekipmanlar değillerdir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 2 hafta ne 2 günde açtım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 razzRaziel said: dreagloth said: EA nın strateji hala aynıysa, diğer ülkelerde hangi fiyata çıkıyorsa bizde de onun TL karşılığı olarak çıkıyor. Şöyleki; Almanya`da 49 euro ise burda 49 tl oluyor. oyun ilk japonyada çıksaydı yanmıştık o zaman sdfs asdlhasdjhas 49.99 usd = 4445 jpy 4445 tl lasjdslajdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Reel kur diye bişi var da duyan yok heralde .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 billur geçiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bu steam kredi kartini kabul etmior bi turlu deliricem alamadim oyunu halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 oha abi ne çabuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ney o çabuk olan, 2 günde açılabilen şeyler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bende 2 günde açmıştım. ama oyunu 50 liraya alabileceğim bi yer yok sanırım. zaten steam limited versiyonu düz versiyon fiyatına satıyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 işte casual oynasanda max 2haftada açılır. ben türkiyede kutulu versiyonunu bekliyecem, steam fiyat arttırmaz heralde oyun çıkınca dimi? hangisi ucuzsa ordan alırız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Steam ile Türkiye raf fiyatı aynı oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 of internette leaklendi preorderler icin 5 gun var. ggthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 single yarın biter (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 düşmüş yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben indirdim yapay zeka iğrenç ötesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ucunbiri said: ney o çabuk olan, 2 günde açılabilen şeyler mi ? Hergonan said: of internette leaklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 of steamden hala indiremiyoruz di mi single filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar