SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ben beğenmedim BF2 ve BF2142 satın almış biri olarak.Oyunda performans sorunu var , en yüksek ayarlarda da en düşük ayarlarda da benim fps 23 civarlarında oluyor , unlock sistemini pek beğenmedim. Gameplayi de çok beğenmedim ama 23 fps ile akıcı oynamak mümkün olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gameplay iyi ya. ama tabi standart bf serisi gibi düşünmek yanlış olur bende önce öyle düşünüyordum. bunlar biraz bf gameplay'li cod gibi bişey kasmışlar. öyle benimsersen beğenirsin :) diğerleri için bkz. Battlefield 3, Battlefield 1943 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 BC2de sniper oynamak daha zor, BF2 sniper dürbününde sallanma bile yok. Bunda flash, blur, sallanma her bişi var maşşeallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yoktu dimi bf 2'de sallanma. sniper çok kolay çok reröre diyenler bf2'de niye sesiniz çıkmıyodu lan diye sormaz mı insan hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya ben galiba eski version oynadıgımdan oyuna girdim haraket edemedim ?. yeni versionuda patch yapmıyor. Bi tuhaf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 İlk sniper ile zorlandım abay ama ikinci açılan otomatikle gayet rahat oldu sniping de ama o scope açıncaki blur efekti çok gereksiz olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 patch icin yönetici olarak çalıştır, hatta oyunu da yönetici olarak çalıştır yoksa pingini göremiosun serverlara girmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bf2 yi sildim ben bc2 var diye. keşke bf3 falan çıksada hemen istediğimiz gibi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 özellikle 1943 çıksa :( eski püskü uçaklarla dogfight yapmayı özledim. o pervanenin kulak tırmalayan sesi, dalışa geçerken çıkan VUAA sesi. ofşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şu oyunlarda heliyi hiç uçuramıyorum ya. ya burun üstü ya kıç üstü çakıyorum kalktıktan 10sn sonra : sırf gaza gelip joystick almışlığım vardır bu yüzden sonra bi kenara atmışımdır. koymasınlar lan heli meli oyuna. tank , apc yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 heli'yi zaten herkes uçuramasın abi yoksa 16 kişi heli bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 attacker sniper çok kolay da defender da sniperken tepedeki zibidileri göremeden mermi yiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ayrıca combat knife nasıl kullanıyoruz. sniper a dürbün (normal dürbün) ne ara gelio fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Pıçak olayı MW2deki gibi; kolay basacağın bir tuşa koy. Sniper için iki dürbün geliyor biri 4x zoom, diğeri 12x zoom, ama daha faydasını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 12x zoom çalışmıyor tahminlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dimi ya 12x in bi olayını görmedim ben. bitek daha çok nokta var gibi. zooma etkisi tartışılır hakkaten. bide en son açılan spoted dürbünü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sniper kasayım ben madem :D zira beceremiyorum close combat o tüfeğin iron sight ı ile. ampul gibi neyse o öyle. bu arada gece 1 den sonra fln bi squad olarak akalım diyeceğim?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 heli uçurabiliyorum ama roketleri felaket bayık, özellikle zevk almıyorsanız çok manasız, gunnerına oturur beklerim ama apachenin, ıskalamam da o yukarı bakınca 2 el ateş ettikten sonra ağzına mermi yağdıran gunnerlardanım, helikoptere niye ateş edersin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Steam grubundan ekleşelim o zaman, akşam denk geldik mi hep beraber akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Helikopterdeyken rpg'yi çok güzel kafama yedim adamı takdir ettim ama nasıl olur yani kitlenme fln var mı? Varsa nasıl yapılıyor ben mi beceriksizim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Tracer Dart diye tabancamsı bir şey var. Onu taktığın araca roketatarlarla kitlenebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=eEFfX9NnwJ0&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 HAHAHAHAHA UAV ile adama çarpmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 uçan helikoptere 2-3 defa tracer tutturmuşluğum vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xbox ta uav de makinalı tüfek falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar