Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben beğenmedim BF2 ve BF2142 satın almış biri olarak.Oyunda performans sorunu var , en yüksek ayarlarda da en düşük ayarlarda da benim fps 23 civarlarında oluyor , unlock sistemini pek beğenmedim.

Gameplayi de çok beğenmedim ama 23 fps ile akıcı oynamak mümkün olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum.
Mesaj tarihi:
gameplay iyi ya. ama tabi standart bf serisi gibi düşünmek yanlış olur bende önce öyle düşünüyordum. bunlar biraz bf gameplay'li cod gibi bişey kasmışlar. öyle benimsersen beğenirsin :) diğerleri için bkz. Battlefield 3, Battlefield 1943
Mesaj tarihi:
şu oyunlarda heliyi hiç uçuramıyorum ya. ya burun üstü ya kıç üstü çakıyorum kalktıktan 10sn sonra : sırf gaza gelip joystick almışlığım vardır bu yüzden sonra bi kenara atmışımdır. koymasınlar lan heli meli oyuna. tank , apc yeter.
Mesaj tarihi:
dimi ya 12x in bi olayını görmedim ben. bitek daha çok nokta var gibi. zooma etkisi tartışılır hakkaten.

bide en son açılan spoted dürbünü var.
Mesaj tarihi:
sniper kasayım ben madem :D

zira beceremiyorum close combat o tüfeğin iron sight ı ile. ampul gibi neyse o öyle.

bu arada gece 1 den sonra fln bi squad olarak akalım diyeceğim?_
Mesaj tarihi:
heli uçurabiliyorum ama roketleri felaket bayık, özellikle zevk almıyorsanız çok manasız, gunnerına oturur beklerim ama apachenin, ıskalamam da o yukarı bakınca 2 el ateş ettikten sonra ağzına mermi yağdıran gunnerlardanım, helikoptere niye ateş edersin ki?
  • Yeni Oluştur...