poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 razzRaziel said: poopla said: abi... fps sorunum var 4gb ram 3.0 işlemci 8800gtx fenalaradyım aynısı bende var full 1680 sorunsuz çalışıyor. 8800gts bendeki hatta 640mb ve işlemci 2.4ghz. sendeki 8800 hangisi? geeforce calibre 8800gtx sorun ne acaba cod6 fln full grafik çatır çatır oynuyorm .. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 şahsen pek mermi kullanmamaya başladım, milletin ağzına rpg sokmak gayet etkili, ölmezse de vuruyorum. Global rankinde 27 idim, biraz oyalandım 38. olmuşum şimdi, lifelessler ele geçirmeye başladı listeyi, mesela okul açılmadı daha benim, 2 gündür yakıp kalkıp oynadım bir nevi yapcak bişeyim yok ben bile 13-14 saat oynadım, adam 18 20 saat oynamış, abi uyumuyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 OHA OHA OHA bittim oyuna, yarin 3te beta key veriyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yabanci forumlarda bu oyuna cok agir sovuyorlar, ne denge varmis, ne optimizasyon... anladik oyun daha betada ama o kadar mi kotu cidden? ayrica beta key veren yer var mi bildiginiz? Steamden preorderla almam olanaksiz, garanti bakasi "birisi arabistandan kartinizla bir suru alisveris yapmis" diye kapatmis ta... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 poopla said: razzRaziel said: poopla said: abi... fps sorunum var 4gb ram 3.0 işlemci 8800gtx fenalaradyım aynısı bende var full 1680 sorunsuz çalışıyor. 8800gts bendeki hatta 640mb ve işlemci 2.4ghz. sendeki 8800 hangisi? geeforce calibre 8800gtx sorun ne acaba cod6 fln full grafik çatır çatır oynuyorm .. :/ kaç mb ekran kartı? ilk çıkan 8800gtx değil sanırım calibre hangisi ki. ondan kaynaklanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Azmodai said: yabanci forumlarda bu oyuna cok agir sovuyorlar, ne denge varmis, ne optimizasyon... anladik oyun daha betada ama o kadar mi kotu cidden? ayrica beta key veren yer var mi bildiginiz? Steamden preorderla almam olanaksiz, garanti bakasi "birisi arabistandan kartinizla bir suru alisveris yapmis" diye kapatmis ta... :/ alakası yok. kendini beğenmiş ukalalar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Xenocide said: Azmodai said: yabanci forumlarda bu oyuna cok agir sovuyorlar, ne denge varmis, ne optimizasyon... anladik oyun daha betada ama o kadar mi kotu cidden? ayrica beta key veren yer var mi bildiginiz? Steamden preorderla almam olanaksiz, garanti bakasi "birisi arabistandan kartinizla bir suru alisveris yapmis" diye kapatmis ta... :/ alakası yok. kendini beğenmiş ukalalar işte. bildiğin yok optimizasyon . efsane pclerle fps sorunu yaşıyo herkez. dengede yok. ama sövcek kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Azmodai said: yabanci forumlarda bu oyuna cok agir sovuyorlar, ne denge varmis, ne optimizasyon... anladik oyun daha betada ama o kadar mi kotu cidden? ayrica beta key veren yer var mi bildiginiz? Steamden preorderla almam olanaksiz, garanti bakasi "birisi arabistandan kartinizla bir suru alisveris yapmis" diye kapatmis ta... :/ Azmocan http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php saat 3'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 multiplayer da kullanılan frostbite motoru ps3 için dizayn edildiğinden zor tabi pc ye modlamak. sonuçta beta. şuanki haline bakıp not vermek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oynayasım var ama 20-30 fps beni bozuyo abi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 poopla said: Xenocide said: Azmodai said: yabanci forumlarda bu oyuna cok agir sovuyorlar, ne denge varmis, ne optimizasyon... anladik oyun daha betada ama o kadar mi kotu cidden? ayrica beta key veren yer var mi bildiginiz? Steamden preorderla almam olanaksiz, garanti bakasi "birisi arabistandan kartinizla bir suru alisveris yapmis" diye kapatmis ta... :/ alakası yok. kendini beğenmiş ukalalar işte. bildiğin yok optimizasyon . efsane pclerle fps sorunu yaşıyo herkez. dengede yok. ama sövcek kadar değil. battlefield serisi ezelden beri optimizasyon sıkıntısı yaşamıştır zaten öyle kabulleniceksin onu :) onun haricinde zaten beta. ileride düzelir biraz daha. optimizasyon sıkıntısı oyunu kötü yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Azmodai said: yabanci forumlarda bu oyuna cok agir sovuyorlar, ne denge varmis, ne optimizasyon... anladik oyun daha betada ama o kadar mi kotu cidden? ayrica beta key veren yer var mi bildiginiz? Steamden preorderla almam olanaksiz, garanti bakasi "birisi arabistandan kartinizla bir suru alisveris yapmis" diye kapatmis ta... :/ Classlar arası denge var, gayet de iyi. Medicle inanılmaz skorlar çıkarabiliyorsunuz mesela. Teknik açıdan ciddi optimizasyon problemleri var, bir çok insan çok az FPS alıyor müthiş ekran kartları olmasına rağmen. Araç dinamikleri iyi, eski BF'lerde görmediğimiz bir acayiplik yok, ATV ile tankın önüne kitlenmek falan olası şeyler yani. Oyun içi dinamiklerde biraz sıkıntı var, koşmaydı, yürümeydi bunların hissiyatında sıkıntı var, FIFA'daki top misali. Yakın mesafe kombat oldu mu ciddi saçmalıklar oluyor. Bana kalırsa hitpointlerin %60-%70'e çekilmesi lazım, insanlar gerçekten çok zor ölüyor, sniperla torsodan vurduğumuz adamın ölmemesi imkansız neredeyse. Headshota zorlamak gerekmemeli ille. Handgun hikaye zaten. Yeni açılan silah diye düşünmemek lazım, o da mermi atıyor agali, adamın beynine sıkıyorum dandik diye öldüremiyor mu yani? Acilen yeni map ve oyun modları açmazlarsa cidden çok bayacak insanlar. Görüşlerimi fazla negatif bulan, ve oyunu beceremediğim için böyle konuştuğumu düşünebilir insanlar, düşünmesinler. http://img.photobucket.com/albums/v107/alexiseptimus/ZAZA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 somethingawfulda buyuk hayal kirikligi var, ozellikle shotgunlarin asiri op yakindan tek vurusta adam alirken bir sarjor bosaltilmasina ragmen duz silahla herifin olmemesi gibi. MW2 de secondary silahlarla da gayet kral oldurebiliyorduk yani, bu biraz sacmaymis oyleyse eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Korax said: Azmodai said: yabanci forumlarda bu oyuna cok agir sovuyorlar, ne denge varmis, ne optimizasyon... anladik oyun daha betada ama o kadar mi kotu cidden? ayrica beta key veren yer var mi bildiginiz? Steamden preorderla almam olanaksiz, garanti bakasi "birisi arabistandan kartinizla bir suru alisveris yapmis" diye kapatmis ta... :/ Azmocan http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php saat 3'te 15:00 CET diyor, bi denicem, 15 dk var sanirsam da sign up form'u bulamadim./.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ben de bakıyorum. Sign-up form sanırım keyler geldiğinde çıkcak. Birde site şimdiden yavaşladı sanki. Göçmez inşallah lol. Edit: LOL site göçtü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 site resmen hareket etmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ahahah out of service. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi su bankanin cektirdigi rezalete bak, bi key icin takla atiyoruz. paramiz var ama oyunu alamiyoiruz... servetine el konulan batik bankacilarin nasil hissetigini anladim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Farkmaz. Gerekirse 1 saat boyunca refresh atarım. Alcam keyimi :D Edit: Bad Request (Invalid hostname) alıyorum direk lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Saati değiştirdiler :D "Saturday 17:00 CET" 6ya doğru tekrar f5 spamlicaz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hey allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya benim simdi cikip ofise kacmam lazim, kac saat sonra girebilirim nete bilmiyorum, benim icin key alan olursa feci sevinirim, azmodaii[at]gmail.com olursa cok kral olur thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Deneriz arapcan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 incoming dworgian ^^ patch napıo acaba bişiler mi eklenmiş nolmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi dün 4mbit olan internetim bugün 1mbit'e düşürüldü (peder sağolsun) dün 80 civarı ping aldığım sunucu bugün 150 200 ping veriyor. bu kadar etkisi olur mu bunun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar