global Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 merhaba 2. kez ehliyetime el kondu alkolden. 2yıl ehliyetsizim. İstanbulda okuyorum ve istanbuldışı plakalı bir arabam var. Doğal olarak biçok kez çevirmeye takılıyorum. 2 yıl ehliyetsiz dolaşmam nerdeyse imkansız yani.. Araştırmalarım sonucunda Kıbrıs ehliyetinin burada geçerli olduğunu öğrendim. Kıbrıstan ehliyet almak için pasaportla giriş yapıp, kendimi çalışıyor göstermek zorundayım. Daha sonra bir sürücü kursuna başvurup alabilirmişim. Kıbrısta okuyan, ikamet eden arkadaşlar. kursa gitmeden sadece sınava girerek ehliyet alabileceğim, halden anlayan bir sürücü kursu önerebilirler mi? Ayrıca beni çalışıyo gösterebilecek bir tanıdığı olan varmıdır? masraflar benden haliyle. teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 2 yıl fenaymış ahaha, alırsın umarım kıbrıstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 almasın lan, bug exploit resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 insan utanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Arada bir böyle alkolli araba kullananları trafikden men ettiği için seviyorum trafik polislerini. birinin canına malına zarar vermeden seni trafikden attıkları içinde kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Szasstam said: Arada bir böyle alkolli araba kullananları trafikden men ettiği için seviyorum trafik polislerini. birinin canına malına zarar vermeden seni trafikden attıkları içinde kendilerine şükranlarımı sunuyorum. (tu) bi dahakine taksiye bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bir de alkolden. bir de utanma yok. yo adamim yoo, patilerimizin tadina bakmak istemiyorsan bu topici hic acilmamis sayalim ha adamim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 çok saçma, alabilirsen kıbrıstan aldığın ehliyeti ilk çevirmende görürlerde ona da el koyarlar umarım. ayrıca kıbrıs ayrı bir devlet olduğundan ötürü yabancı sürücü belgeleri kapsamına giriyor olabilir, ki bu da Türkiye'de sadece 6 ay geçerli sadece demek :) geçmiş olsun, 2 yılda aklın başına gelir umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bırakın sosyal tespit yapmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 asinanyavuz said: çok saçma, alabilirsen kıbrıstan aldığın ehliyeti ilk çevirmende görürlerde ona da el koyarlar umarım. ayrıca kıbrıs ayrı bir devlet olduğundan ötürü yabancı sürücü belgeleri kapsamına giriyor olabilir, ki bu da Türkiye'de sadece 6 ay geçerli sadece demek :) geçmiş olsun, 2 yılda aklın başına gelir umuyorum. yok alırken kıbrıstan 1-2 yıllık alabiliniyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi kıbrıstan eyalet almak gibi gördüm noluyor hülean dicektimki olay farklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 asdasd adama allah vurmuş bi de siz vurmayın =P motor ehliyeti alınabiliyo sanırım. istersen ona kas. gm olunca str-dex sabitle, int yükselsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 alınıyor bildiğim kadarıyla, arkadaşlarım fln hep bahsediyorlardı aldılar fln. fakat kurs ücretleri türkiyedekine göre daha yüksek. halden anlayan kurs da tanımıyorum malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 şimdi kıbrısa git, kurs ücreti ver falan filan 1000 tl den aşşa kurtarmaz. verseydin polise 500, sana 3 tane daha ehliyet verirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abicim alinirsa bile seni isptilerim polise boyle bolye bu adam istanbulda yabanci plakali ehliyet alkolden gitmis vs senin gibi adamlar araba surmemeli ip den mi bulurlar naparlar bilemiyorum ama yuzsuzluk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 o paraya şöför tut, havan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Kıbrıstan aldığın ehliyeti Türkiye'de belli bir süre kullanabiliyorsun. Yani normalde eğer TC ehliyetine sahip değilsen belli bir ücret ödeyip dönüştürmen gerekiyordu. Aynı şey Kıbrıs içinde geçerli. Düzenli olarak araç kullanıcaksan KKTC ehliyetine dönüştürmen gerekiyor. O yüzden aldığın ehliyet ne kadar süre idare eder bilemiyorum. Ama uzun süre idare edeceğini hiç sanmıyorum. Tüm masraflarıyla Türkiye'dekinden birazcık daha pahalıya mal oluyordu en son. Ama sınavları falan oldukça basit. FHM dergisi gibi sürücü kursu kitapları var. (aman, incelik olarak tabi, içerik olarak değil) Buarada İstanbul gibi yerde alkollüyken taksi opsiyonu yerine arabayı tercih etmen de ilginç olmuş. 2 sene çekeceğin sıkıntı biraz kulağına küpe olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 global said: bırakın sosyal tespit yapmayı.. demogoji yapma 2 sene el koymussa ehliyete polis demekki baya bir nane yemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Trafik canavarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Voys said: insan utanır ya +1 halden anlayan ehliyet kursu nedir ya, 2 kere alkollü sürüşten yakalanıp ehliyeti kaptırman tamamen senin suçun....... Alkollü sürmeseydin, 2 yıl araba sürme, aklın başına gelsin bence... Ayrıca, ben de gayet istanbulda, ankara plakalı arabayla 1 ay dolaştım, 1 allahın kulu da tutup çevirmedi, demek ki sen zaten berbat sürüomuşun arabyı... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 O 2 sene boşa değil, ehliyetini alalım değil ceza seni trafikten men etme cezası o. Çıkamaman lazım hiçbir ehliyetle normalde. Umarım da çıkamazsın zaten. Kolay değil çünkü ehliyeti 2 sene kaptırmak, demek ki büyük bi halt ettin, bi canavar daha eksilir trafikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kıbrısla ne kadar münasebet kurarsanız yunanistanla o kadar münasebet kuramıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ayrıca kimse söylememiş de lol sen kıbrıstan ehliyet alınca kimlik numaran mı değişecek? ilk çevirmede gbt'ye girdiklerinde ehliyetine el koyulduğu ortaya çıkacak bu sefer belki de hapis yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Voys said: insan utanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar