DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Selamlar acilen bir araç almam gerekiyor,araçtan beklentilerim çok az. şehirler arası fln kullanmıyacağım,her gün maksimum 10 kilometre. soğuk havada çalışsın benzinli olmasın yağ yakma fln gibi problemleri olmasın olacaksada az olsun :) uğraştırmasın ne estetiği ne güvenliği,hiç birşey umrumda değil. sabahtan beri sahibinden'e fln bakıyorum yarın anlayan bir arkadaşla gidip bakacağım daha önce böyle bir tecrübesi olan varmı,önerisi olan varmı,merak ettim. bunlarda bazı kovalayacağım ilanlar,düşündüğümden çok daha eğlenceli oldu arama kısmı,arabaları ilk elden görünce dahada eğlenceli hale gelecek sanırım http://www.sahibinden.com/1992_model_serce_canavarrr_fiyat_dustuuu_-00WQQaXQQ15118054WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/bisiklet_fiyatina_araba_daha_ne_olsun_-44WQQaXQQ14537437WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/nakite_ihtiyactan_acil_fiyat_dustu_-98WQQaXQQ14034168WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/1992_model_serce_canavarrr_fiyat_dustuuu_-00WQQaXQQ15118054WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 al gitsin serçe iyiymiş. bu fiyata daha ne olsun. reno 12 binekte alabilirsin, az sorun cıkarır, az yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 soğukta çalışma durumu nasılki serçelerin ? reno broadway lerin fiyatı ne bu arada onlarda güzel arabaydı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bordwayler pahalı kaçar 4bin TL falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 evet broadwayler biraz fiyat aralığımın(lolwut) dışında 2k dan az paraya arıyorum böyle kuş serisi arabalar ve ladalar var genelde o fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hehe, marketing ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 eheh evet,farları flnda çok cakalı bide "TAMPONU BENDE BEN TAKMIYORUM. İSTEYENE VERİRİM" ladanın sahibini indirime yanaştırdım 1k+ 1 karton sigaraya olur dedi adam serçenin sahibi konuştuğum en insancıl satıcıydı , güvenilir geldi her halükarda çok eğlenceliymiş bunu yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Selam, Serçe Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 serçe al, gözünün yağını yiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben olsam kartal alırdım bu araçların arasında. kız da ceylan gibiymiş maşallah.kesin binlerce kişi mesaj atmıştır kızın numarasını falan bulmak için aldksaşldka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ahahah ne güldüm sabah sabah ya :D 1k + 1 karton sigara muhabbeti ve kızla arabaya prim yaptıran koparttı beni. Hala gülüyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tabii ki serce.. kız da erik gibiymis masallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 serçe güzel gözüküyor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 çizmenin içine kot sokan kız baya uyumlu olmuş serçeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bis alma ya çok problemli araba. Yedek parçası falan hem pahalı oluyor hem zor bulunuyor onların. Serçe olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bis alacagına hakkaten bisiklet al daha guvenli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 standart rus fede said: çizmenin içine kot sokan kız baya uyumlu olmuş serçeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ahaha herif montaja giderken arada reklam işini de çıkarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sana bunlari bir bir forma posta posta yazarim demismiydim dememismiydim !"? Yazimi lan ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 aman allahım! git hd firefly çek madem beni rezil ettin burda arkaadşlarımın önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ya modifiye paliosu olan sen değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yok yahu ben değilim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 serçe gitmiş sen mi aldın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sanayide Fren merkezi fren hidrolik yağı. Distribütör kapağı, buji kabloları, Bujiler, akü kabloları, motor üst kapak contası, Lpg filtresi, silecek kolları, stop lambaları, benzin depo kapağı, yan aynalar, şaft dişli lastikleri, paspaslar ve koltuk yüzlerini değiştirdim [b]bütün bu değişikliklere inanılması zor ama 250 TL harcadım[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar