vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 db olmadan olmaz belki de en cok güldügüm cizgi film dir. söyleyen adamın sesi cok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ve artik böyle gay seyler var. izleyince insanda uyusturucu etkisi birakan. fazla izlersen overdose direkt. bayhan gibin ekrana bakakaliyosun, denedim. yegenler saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 off seker kız candy i görünce aklıma ay savascısı geldi cizgi film direk +16 idi,ablalarm izlerdi ben de izlemek zorunda kalırdm ya ne igrencti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 çocuğuma izletsem kesin gerizkekalı ajdar-ercik ayarında bir insan olur üstüne duşta şarkı söylerken videosunu çeker mal gibi intrnete koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 iki üsteki trt logolu spastiklik hharikası için söylemiştim o sözleri b uarda sailormoon <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 makapakaaaaaaaa ehiehiii upsyyy daisyyyy ehihihihih =))))) bizim yegen her bittiginde agliyodu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 senin yeğende kesin bir "aytek"lik olacak bak demedi deme o değilde nedne bilmiyorum bir anda lise binamı, koridorun tebeşir ve terle karışık kokusunu özledim lan :( aman allahım çokhızlı bir flashback travmasına doğru yol alıyorum.. kesin büytün hayatımı şu bir kaç saatlik uykumda yeniden yaşayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 aranizda tebesirli suyu denemeyen oldu mu? atesleniyomussun ya güya ahah. ben denemistim bi bok olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bizim kolejde tebeşir yoktu =) boardmarker la yazardık taa o senelerde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 biz kakamızla yazıyoduk ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OfOACVCOJsM http://www.youtube.com/watch?v=2Qd_IsxgAf8 http://www.youtube.com/watch?v=t4xo4azsS-Q http://www.youtube.com/watch?v=biNmkGKJNKY hatta direk bu ya http://www.youtube.com/watch?v=bEY2XsxmVfE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 vizyondaki entarim içinizdeki hayaletleri ortaya çıkarmış, başlık açtırmış sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yakariden nefret ederdim. ondan önce adile naşit vardı. onun yerine yakariyi koymuşlardı. nefret bağlamış içim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ve bu da benim favorim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ilke power rangers ne ya gates belanı versin veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 asterix ve thundercats'den kalite akıyo yalnız. bide cakma ghostbuster orijinali dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 power rangers gayet dogal abi, siz ilkokulda ranger olup havaya yumruk tekme falan atmadiniz mi? ben mavi rangerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hayır lan. bildiğin o zaman da şimdiki gibi dalga geçiyodum bu ne ya hangi salak bunu izler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Penthesilea said: power rangers gayet dogal abi, siz ilkokulda ranger olup havaya yumruk tekme falan atmadiniz mi? ben mavi rangerdim tridenti vardı galiba, bi de volkan deneyi yaptıkları bölümü falan hatırlıyorum da. ne awesome rencırımızdın sen billy abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 atmadık penth, senınokulundakilerde atmıyordu, zaten nerd bir dizinin en nerd karakterini secmişsin, bide microsoft'da calısıyosun. Nerd^3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sailormoon çok karanlık bir diziydi ya, o kötüler harbiden kötüydü ben acayip duygulanırdım ana karakterlerden biri ölünce finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yalan söyleme cüce hepimiz bir rangerdir ilk okulda. ben de hep beyaz olurdum. hatta internette daha çıkmadan önce beyaz ranger'i görüp ben beyazım demiştim, millette olm beyaz yokki derdi... sonra şişko arkadaşlarımı araç yapar üstüne çıkar savaşırdık... hepimiz yaptık bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bu topicte ghostbusters alf x-men clarissa a-takımı pete&pete rocko's modern life he-man denver thundercats goosebumps koyanlara çok teşekkürler. onları çok severdim. ayrıca o raksotek videosunu unutamam. aldığımız her vhs kasette o olurdu. atmadık diyenler ot yaşamış biraz. okulda resmen power rangers çılgınlığı vardı. herkes kırmızı ranger oluyordu. ayrıca sarı ve pembe rangerlar güzeldi. severdik onları. sonradan bozdu tabii. ama yeşil rangerın düşman olarak saldırdığı, ama sonra mütteffik olduğu, sonradan da beyaz ranger olarak gelmesi unutulmaz sahnelerdi. bu arada birileri red kit, transformers, ninja kaplumbağalar, darkwing duck ve gargoyles koyarsa çok süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yeşil ranger'in mızıkası ile marmaradan dragon çağırmaya çalışmadıysanız, öeah zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar