Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm Lgs ve Özel Okulzedelere Başarılar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğrusu ben girdiğim zaman (2002) çok basitti, zerre çalışmadan şipşak kazanmıştım. genelde mantık ağırlıklıydı sorular. kafayı çalıştıran kazanıyor. başarılar dilerim sınava gireceklere[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
İyi şanslar hepinize geçen sene girdik LGS:923 ÖO:718 di. Kabataşı kazandım ama malca bir davranış örneği sergileyerek gitmedim. 2 soru daha yapsaydım İE deydik kısmet değlmiş kahrolsun konsantrasyon bozukluğu! :)
Şuan Avusturya Lisesindeyim düşünenlere taktikler verelim hazırlık için ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 28 Mayıs 2004 11:01 tarihinde demiş ki:
aaah ah 2 sene önce lgsye girmek vardı. açtım çıkmış sorular kitabını 2002 lgs sini çözdüm eğer 2 sene önce girseydim istediim heryere girebiliodum böhüü

hadi len en kazık bizim seneydi..
:)

ya bu arada puan sistemi falan mı değişti geçen sene yoksa tüm millet çoşmuş mu??[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 28 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende bu pazar giriom lgs ye inşallah iyi geçer ve girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim ve onlarınki de iyi geçer[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
girecek herkese başarılar..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Ulan neydi o günler
günde 500 600 soru çözerdim son ay :)
gele gele çağrıbey'e geldik :P
ÇağrıBeyi kazanan olursa bana özel msj atsın ki gelince ''hazırlık'' muamelesi görmesin :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
baba sen naapmışın ya 868:) doğum günün kutlu olsun bu arada
*!topicin konusu aklına gelir*
başarılar tüm sınavzedelerimize:) kalamış lisesine kapağı atanlar olursa bileyim:)*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
üsküdar amerikana gelecek olan olduğunu sanmıyorum ama gelirseniz haber verin..ama gelmeden iki kere düşünün..yıllık 10.000dolar karşlığı çokbişi vermiyo size..başka okul kazanın..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
Şahsen 923 ü haftasonu 10 saatlik bilgisayar seansıyla yaptım.(Geçen sene evdeki kavgaları görseniz aman aman) :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Mesaj tarihi:
2 hafta kaldi lgs ye ben city of heroesa bşladim =P[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum
isteyen gelir bakar memelerime
ama 5 kağıdınızı alırım

26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir..
Mesaj tarihi:
Benide ulti hastalığı tutmuştu o sene ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Mesaj tarihi:
özel okullara yazdıklarım:

üsküdar amerikan
koç
alman
avusturya
st.joseph[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
UO cok tehlikelidir gecen sene Uodan zor koptum valla hele benim gibi icin bayaa zor OLDU AMA girmek istien herkes kendini bilg. sogutmali o sene yoksa durum vahim ....[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe
Mesaj tarihi:
saatler kaldııı :) Hemen bilgisayarıma hesaplatıyorum:

Özel Okullar Sınavı'na
0 gün,
18 saat,
11 dakika
KALDI!

LGS'te
14 gün,
18 saat,
11 dakika
KALDI!

Bu arada herkese başarılar.... Bana da başarılar :) BU ilk sınav. 2hafta sonra LGS var off :)
Benim tercihlerim de :
Amerikan Robert Koleji
Üskudar Amerikan
Alman Lisesi
VKV Koç Lisesi
St. Georg Avusturya Lisesi
FMV Işık Lisesi --> Dolu gözüksün diye :)
Kasımoğlu Coşkun Lisesi
Maltepe Coşkun Lisesi[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
  • Yeni Oluştur...