Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 doğrusu ben girdiğim zaman (2002) çok basitti, zerre çalışmadan şipşak kazanmıştım. genelde mantık ağırlıklıydı sorular. kafayı çalıştıran kazanıyor. başarılar dilerim sınava gireceklere[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 İyi şanslar hepinize geçen sene girdik LGS:923 ÖO:718 di. Kabataşı kazandım ama malca bir davranış örneği sergileyerek gitmedim. 2 soru daha yapsaydım İE deydik kısmet değlmiş kahrolsun konsantrasyon bozukluğu! :) Şuan Avusturya Lisesindeyim düşünenlere taktikler verelim hazırlık için ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 başarılar.[signature][hline]faciaya son 22 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 gençler çok kasmayın ben hiç çalışmadım ve geçen sene 868 puanla kazandım.. dur şuralarda bi yerde topicim de vardı hatta dur arayım aha buldum.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39636 [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 28 Mayıs 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 artiz. :P[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 o topice cevap yazan biri var ya? hmm ben bi yerden tanıyorum onu.. shock the bizkit.. allah allah kim ki? :D[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: shapshal, 28 Mayıs 2004 11:01 tarihinde demiş ki: aaah ah 2 sene önce lgsye girmek vardı. açtım çıkmış sorular kitabını 2002 lgs sini çözdüm eğer 2 sene önce girseydim istediim heryere girebiliodum böhüü hadi len en kazık bizim seneydi.. :) ya bu arada puan sistemi falan mı değişti geçen sene yoksa tüm millet çoşmuş mu??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 28 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bende bu pazar giriom lgs ye inşallah iyi geçer ve girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim ve onlarınki de iyi geçer[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 girecek herkese başarılar..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ulan neydi o günler günde 500 600 soru çözerdim son ay :) gele gele çağrıbey'e geldik :P ÇağrıBeyi kazanan olursa bana özel msj atsın ki gelince ''hazırlık'' muamelesi görmesin :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Herkese başarılar... (bana da gerekiyor ya neyse)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 baba sen naapmışın ya 868:) doğum günün kutlu olsun bu arada *!topicin konusu aklına gelir* başarılar tüm sınavzedelerimize:) kalamış lisesine kapağı atanlar olursa bileyim:)*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 saol :) abi bi üstteki okulu 2 puanla kaçırdım ya ona yanarım :P[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 KAL a gelen varmı?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 üsküdar amerikana gelecek olan olduğunu sanmıyorum ama gelirseniz haber verin..ama gelmeden iki kere düşünün..yıllık 10.000dolar karşlığı çokbişi vermiyo size..başka okul kazanın..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Almana gelin şimdiki 10. sınıfa giden bissürü pati var. Koruruz sizi, sıcak bir yuva, iyi bir aş veririz. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Şahsen 923 ü haftasonu 10 saatlik bilgisayar seansıyla yaptım.(Geçen sene evdeki kavgaları görseniz aman aman) :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ultima dan uzak durun ultima ile karartmıştım o yılları.sonra çok kafa vurursunuz.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yarın özel okul var[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 2 hafta kaldi lgs ye ben city of heroesa bşladim =P[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum isteyen gelir bakar memelerime ama 5 kağıdınızı alırım 26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Benide ulti hastalığı tutmuştu o sene ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 özel okullara yazdıklarım: üsküdar amerikan koç alman avusturya st.joseph[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bende giriyorum ve öos yarın hadi bakalım hepinize başarılar[signature][hline]the mAD maXimus - msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 UO cok tehlikelidir gecen sene Uodan zor koptum valla hele benim gibi icin bayaa zor OLDU AMA girmek istien herkes kendini bilg. sogutmali o sene yoksa durum vahim ....[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 saatler kaldııı :) Hemen bilgisayarıma hesaplatıyorum: Özel Okullar Sınavı'na 0 gün, 18 saat, 11 dakika KALDI! LGS'te 14 gün, 18 saat, 11 dakika KALDI! Bu arada herkese başarılar.... Bana da başarılar :) BU ilk sınav. 2hafta sonra LGS var off :) Benim tercihlerim de : Amerikan Robert Koleji Üskudar Amerikan Alman Lisesi VKV Koç Lisesi St. Georg Avusturya Lisesi FMV Işık Lisesi --> Dolu gözüksün diye :) Kasımoğlu Coşkun Lisesi Maltepe Coşkun Lisesi[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar