Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gördüğüm kadarıyla patide meriçlere karşı büyük bir kin ve nefret var. meriç olmak sandığınız gibi alçakça bir şey değil. meriçler rahatsızlardır bu meriç olma durumundan. ama ellerinden bir şey gelmez. hor görmeyin meriçleri, garibandır aslında bu adamlar :( bende meriç gibi bişeydim bi zamanlar. ama kızla oğlanın ilişkilerine hiç karışmadım, ilişkileri hakkında konuşmayı yasakladım kıza. bi kaç kerede ilişkimi kestim kızla. bu durumda meriç olmuyorum dimi ben? yada iyi niyetli meriç oluyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mal, hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mal, mal meriç oluyorsun. meriçin hedefi her ne kadar gerçekleştiremesede kızla işi pişirmektir. sen bu yolu kapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sevmiyorum ben merici her turunu, salak bsi cunku. usenmesem koyarim simdi umut sarikayalarida gelir birazdan sana cevap zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 oley :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 oley derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 meriç kadar onu meriç yapan kız da suçludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilişki hakkında konuşmuyorsan Meriç olmuyorsun evet. Onlara taktığımız isim, temiz, saf, art niyeti olmayan biri olarak; Mahmut. Mahmutsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 delimanyakcapkin said: oley derken ? mulgear6 hayır dedi ona sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ama dayagi meric yer onu napcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ulan yine can damarıma bastınız allahsızlar. açmayın şöyle konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gelin gelin meric bulduk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 meriç olunmaz, meriç doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 simdi bsi sorcam ben hani meric bulmusken soriyim, hani kizdan hoslaniosun fln ama kiz gidiyor baskasina o anda ne oluyor hani bi yandanda arkadassin desteklemende lazim o ikilemi anlatabilrmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 "midye dolma" said: meriç kadar onu meriç yapan kız da suçludur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 "roket adam" said: ulan yine can damarıma bastınız allahsızlar. açmayın şöyle konular. iste meric hastalıgına yakalanmıs ve zamanın da yeterince mericlik yapmıs bi hastamız.onlara cok dikkatli yaklasılmalıdır hastalık bulasıcıdır ve daima bi kereden bişi olmaz replikleriyle yayılır. mericimizin de halinden anlasıldıgı gibi o bu hastalıktan kurtulmak istiyor ve etrafına saldırıyor. mericler yarınlarımız onları dıslamamalıyız mericlerin en cok takıldıgı yerler : kafeler,kız ortamları,anfilerde özellikle 2.sıra,... mericler kardes ilgilenmeyen kalles :D @roketadam bitanesin aga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 roket akşama kızları topla gitar çalıcaz, şarapta var söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 arkadaşlar; bakın. ben aslında meriç değilim. bunu önceden de açıklamıştım. sevgilisi olan kızlardan direkt soğuyorum ve uzaklaşıyorum çünkü. ama yeri geldiğinde bir kızla daha da yakınlaşmak için eski sevgilisini, ona kazık atan, aldatan vs. şerefsiz erkeklerine küfür etmekten çekinmiyorum. bunun yanı sıra "sadece" dertleştiğim bir takım kızlar da olduğundan kendimde meriçlik belirtileri görüyorum. "arkadaş olarak görüyorum :((" kızlarına birer birer yazıyorum. sonuçları paylaşıcam hepinize yol göstericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 delimanyakcapkin said: simdi bsi sorcam ben hani meric bulmusken soriyim, hani kizdan hoslaniosun fln ama kiz gidiyor baskasina o anda ne oluyor hani bi yandanda arkadassin desteklemende lazim o ikilemi anlatabilrmisin :) ya senede 1-2 kere reelde görüşme fırsatın varsa ve geri kalan zamanda msn den konuşmaya mecbur kalıyosan ne onun nede senin elinden bişey gelmiyo zaten. küsüyosun mesafe koyuyosun anca. sonra (kezban diyelim kızada)kezbanda sen küstün diye küsüyo. kezbanada kızamıyosun çok iyi anlaşıyor senle, hoşlanıyor ama onunda elinden bişey gelmiyor işte. fistana katılıyorum sonra mahmut oluyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Meriç doğunmaz ama meriç olarak öldürülebilirsin. Yapmayın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Ayrıca erkek arkadaşına, o yanında yokken, herhangi bi meriçe küfür ettirten kız zaten yol alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 anlatıyorum bak. sevgilisi olan kızlarla zaten görüşmüyorum. eskilere falan benim küfürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mal kendine gel yol yakinken cek kurtar kendini mahmut diye bsi yok. meric olmussun ama ders al ve sana kiz mi yok, belliki duygusal cocuksun dert fln dinliosun bu ozzeligini daha akillica kullan. Duygusal erkek modunda kiz tavlama tutoriali koymak lazim aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bide hatun kişisi hayatında 'sen' varken (sevgili olaraktan) başka erkek arkadaşlarından vazgeçemiyorsa, ona da ramştayndan zihtirmih isimli parçayı yolluyorum. Sonuçta sevgili aynı zamanda arkadaşta değil midir //.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar