Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç Olmak

Mal

Öne çıkan mesajlar

gördüğüm kadarıyla patide meriçlere karşı büyük bir kin ve nefret var. meriç olmak sandığınız gibi alçakça bir şey değil. meriçler rahatsızlardır bu meriç olma durumundan. ama ellerinden bir şey gelmez. hor görmeyin meriçleri, garibandır aslında bu adamlar :(

bende meriç gibi bişeydim bi zamanlar. ama kızla oğlanın ilişkilerine hiç karışmadım, ilişkileri hakkında konuşmayı yasakladım kıza. bi kaç kerede ilişkimi kestim kızla. bu durumda meriç olmuyorum dimi ben? yada iyi niyetli meriç oluyorum evet.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

ulan yine can damarıma bastınız allahsızlar. açmayın şöyle konular.

iste meric hastalıgına yakalanmıs ve zamanın da yeterince mericlik yapmıs bi hastamız.onlara cok dikkatli yaklasılmalıdır
hastalık bulasıcıdır ve daima bi kereden bişi olmaz replikleriyle yayılır.
mericimizin de halinden anlasıldıgı gibi o bu hastalıktan kurtulmak istiyor ve etrafına saldırıyor.

mericler yarınlarımız onları dıslamamalıyız

mericlerin en cok takıldıgı yerler : kafeler,kız ortamları,anfilerde özellikle 2.sıra,...

mericler kardes ilgilenmeyen kalles :D

@roketadam bitanesin aga :)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar;

bakın.

ben aslında meriç değilim. bunu önceden de açıklamıştım.

sevgilisi olan kızlardan direkt soğuyorum ve uzaklaşıyorum çünkü. ama yeri geldiğinde bir kızla daha da yakınlaşmak için eski sevgilisini, ona kazık atan, aldatan vs. şerefsiz erkeklerine küfür etmekten çekinmiyorum.

bunun yanı sıra "sadece" dertleştiğim bir takım kızlar da olduğundan kendimde meriçlik belirtileri görüyorum.

"arkadaş olarak görüyorum :((" kızlarına birer birer yazıyorum. sonuçları paylaşıcam hepinize yol göstericem.
Sosyal ağlarda paylaş

delimanyakcapkin said:

simdi bsi sorcam ben hani meric bulmusken soriyim, hani kizdan hoslaniosun fln ama kiz gidiyor baskasina o anda ne oluyor hani bi yandanda arkadassin desteklemende lazim o ikilemi anlatabilrmisin :)

ya senede 1-2 kere reelde görüşme fırsatın varsa ve geri kalan zamanda msn den konuşmaya mecbur kalıyosan ne onun nede senin elinden bişey gelmiyo zaten. küsüyosun mesafe koyuyosun anca. sonra (kezban diyelim kızada)kezbanda sen küstün diye küsüyo. kezbanada kızamıyosun çok iyi anlaşıyor senle, hoşlanıyor ama onunda elinden bişey gelmiyor işte. fistana katılıyorum sonra mahmut oluyosun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...