Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş'ın Kızılay'lı Sırt Reklamı

sg-1

Öne çıkan mesajlar

herkese selamlar,

varsayımlardan uzaklaşacak olursak eğer, BJK futbol takımı için güzel bir sırt reklamı almıştır, ne olursa olsu arkasındaki nedeni bence güzel bir harakettir.

taraftarlık seviyelerimiz (burada kastım takımlarımıza yaptığımız katkıdır) bu ülke'de malesef istenen düzeyde değildir, xx takımının taraftarını olduğunu her fırsatta dile getirip, ne forması alacağım çok pahalı diyen, yy takımını ölümüne seviyorum diyip sezon açılışında bilet fiyatı bu kadar olur mu diyen bir kitle de tüm takımlarımızın desteklenmesi önemlidir, renk gözetmeksizin bu nedenle takımlara katkı yapan sponsor'lara teşekkür etmek gereklidir.

bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahçe klübünün takım formlarında oyuncu isimlerini küçük harfler ile yazmasını ne kadar beğenmişsem, Beşiktaş klübünün Kızılay gibi bağışlara ihtiyaç olan bir kuruma destek vermesini de o kadar çok beğendim.

her zaman ilk'leri yapmasını kendi taraftarı olduğum klüpten beklsem de değerli rakiplerimin yaptıklarını da saygı ile karşılarım.

bence güzel şeylerin üzerine konuşmak önemlidir, örnek olmak ilk olmaktan çok ama çok değerlidir diye düşünüyorum. sadece benim rakip takımım yaptı diye güzel yapılan şeyleri görmemek ve takdir etmemek bizleri yüceltmez tam tersi küçültür diye düşünüyorum.

bu nedenle ki, hiç bir oyuncu Fenerbahçe'den büyük olamaz dercesine oyuncuların isimlerinin küçük yazılması, bir sosyal sorumluluk algısı ile Türk Kızılay'ına destek verilmesi bence güzel uygulamalardır. Altında yatabilecek nedenler farklı olup olmaması benim açımdan bu nedenle önemli değildir.

kalbimizdeki renkler farklı olsa da, gözlerimiz de objektif gözlükler takmak ve güzeli övmek ve renklerden bağımsız destek vermek önemlidir.

rekabetin tadı karşınızdaki rakip kalitesi kadardır, o ne kadar kaliteli olursa, sizde o kadar kaliteli rekabet içinde olursunuz.

bir de lütfen bu açıdan düşünmenizi rica ederim.

Kumadam
Sosyal ağlarda paylaş

(tu)Kumadam(tu) Valla günlerdir söylemeye çalıştıgımzı içten anlayan birisi çıkti...Topic öle sacma yerlere kaymaya başlamıştıki karşıdakini aşağılayacak derecede kötü resimler koymaktan çekinmeyen kişiler türemeye başlamıştı...

Söyledklernin her bir kelimesine katılmadan edemeyeceğim... At gözlüklerinden kurtulup olay ve olgulara mantıkla yaklaşmanin zamani geldi geçiyor...

Yapılan sorumluluk yüklü bir davranışın hangi amacla bu kadar cok karalanmaya calıştıgını hala çözebilmiş değilim...
Sosyal ağlarda paylaş

Karalamaya çalışan yok, olayın en güzel özeti şu;

CthuLhu said:

itiraz şuna ediliyor, çok büyük iş başardık süperiz ahanda bir ilk modunda olmanıza ediliyor..
yani size düzgün para veren olsaydı da yok aga biz kızılay'ı alıyorsuz deseydiniz eyvallah da bak kendin diyorsun boş duracağına kızılay yazsın denerek yapılmış bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

formalar 27 ağustosta satışa çıkacakmış,
bir bakayım dedim forma fiyatları ne alemde diye, ya ben en son 40-50civarında almıştım da
şimdi hepsiburada'dan baktım 85TL diyor ya abartmıyorum 85TL
oha demek istiyorum az değil mi bu para?
böyle 100-110 olaymış.

tamam korsana hayır, tamam hep destek tam destek de
oha yani 85TL ne demek oha ki ne oha.
Sosyal ağlarda paylaş

@Baggio
Büyük bir teklif gelmediği nerden biliniyor ?? Hepiniz yönetimdesiniz bizim mi haberimiz yok merak ettim birden ??

@suBzer0
Bizim çizimden oluşan bi t-shirt resmine uyari verirler,msjlari tahrik içerikli bulurlar..Ama böyle resimler sanatsal çalışma olur..Adminler renklerin çıkarlarini savunur oldukça daha ne resimler konur için rahat olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...