Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 microsoftla sponsor olur da microsoft ona sponsor olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 of hepimiz biliyoruz yüksek bir sponsorluk teklifi gelse yönetimin kabul edeceğini. ama gelmedi. yıllık 3 milyon civarında bir teklif geldi. yönetim de bunu kabul etmek yerine kızılayı tercih etti bence güzel bir hareket bunun yanında fb ve gs ülker reklamı aldılar. beşiktaşın formasının önünde zaten colaturka var bu yüzden arkaya bir reklam daha vermek için ciddi bir teklif yapmadılar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 microsoft ne yaa. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Açıkçası yorumları okumadım. Ama basit bir iki konuya değinmek istiyorum: 1-Eğer Barca örnek alınıyorsa forma önündeki reklamı da kaldırsınlar(yerse) 2-Barca örnek alınamaz adamların reklam almama sebebinin toplumsal mesaj ile çok da bi ilgisi yok. Milli takım olarak görüyorlardı ve bir adet gelişti sonrasında da o paraya çok da ihtiyaçları olmadığından geleneği bozmadılar,baskılar sonucunda da üzerine para vererek UNICEF reklamı aldılar. 3-Beşiktaş'ın formasına KIZILAY reklamı alması ne ifade eder? Madem çok meraklısın toplumsal bir yardım hareketi yapmaya alırsın oraya bir büyük firmadan şartlı sponsorluk,gelirin tamamı kızılay'a bağışlanmak üzere. Ki bu tarz bi anlaşma yapıldığı taktirde zenginlerden birtanesi örn: Sabancı-Koç vs çok daha büyük bir rakam bağışlayabilirdi. O zaman artistlikten çıkıp gerçek bir jest yapılmış olurdu. Bütün bunların Beşiktaş yönetiminin de aklına gelmediğini sanmıyorum. O zaman burda başka bir düşünce olmalı bana sorarsanız nedir diye derim ki değecek kadar para veren bir sponsor bulunamamış tribünlere oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 onu bunu bırakında sırt reklamı ne çirkin birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sponsor bulamayınca tribünlere oynama seçeneği nerde seçenekler komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 isine gelmiyene komik tabi turkiyede herzaman ilkleri besiktas yaptigi icin zamanla ayak uydurursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 şu ilk geyiğini abartmayın tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilk ne yaptınız aga cidden merak ettim ya valla artistlik yapmıyorum merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Fistan said: adam gibi sponsor bulamayınca hemen tribünlere oyna :D klasik taktik. yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Madem öyle formanın önüne koysun kızılayı bjk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 CthuLhu said: ilk ne yaptınız aga cidden merak ettim ya valla artistlik yapmıyorum merak ettim ilk şampiyonluklar falan var,istanbul ligi vs onlar sanırım.Bir de ilk süper kupa bizim.Araştırsak çıkar,rahmetli Kazım Kanat yazmıştı,var bende o kitap.Ama bu saatte bulamam.Gerçi erken olsa da üşenirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 CthuLhu said: ilk ne yaptınız aga cidden merak ettim ya valla artistlik yapmıyorum merak ettim -İlk süper kupa -İlk ve tek namalum şampiyon -İlk kurulan spor klubü -İlk ve tek 10-0 lık lig galibiyeti(adana demir spor) -Üst üste 48 maç yenilmezlik serisi olan tek takım.. -Armasinda Türk bayragi tasıyan ilk ve tek takım. -135 desibeli öğreten tek takım.. -İlk resmi istanbul lig şampiyonu(1924) -Resmi ligde 18 macta 18 galibeyet alan tek takım. -Kalecisiz febeye dayanan tek takım. 3.4 hatırasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilk süper kupa nedir allahaşkına?süper kupa cumhurbaşkanlığı kupası işte eski. ilk kurulan spor klübüsünüz belki de ilk futbol takımı gs namağlup ilk şampiyon fenerbahçe ki tek de değilsiniz yani ilk ve tek resmi 10-0lık 48maç bir ilk değil rekor türk bayrağını niye kıskanalım ki onu çözemedim 135 desibel de rekor ilk değil buna ok(tu) bu da rekor bu çok anlamsız..fenerin 6-0la övünmesi kadar..ne ilk ne rekor. kıskanılacak ilklerinizi merak ediyorum hâlâ. rekorlarınıza da lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bi konuda yanılıosn senin yazdign namalup şampiyonluk istanbul liginde gerçekleşen bişey..orda fenerin 1 gol yediği yazıo oda oldukca komik bişey yani.. Hem öle olsa resimde sağ üstteki şey yazmaz nagmalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 applev0dka said: -İlk süper kupa -İlk ve tek namalum şampiyon -İlk kurulan spor klubü -İlk ve tek 10-0 lık lig galibiyeti(adana demir spor) -Üst üste 48 maç yenilmezlik serisi olan tek takım.. -Armasinda Türk bayragi tasıyan ilk ve tek takım. -135 desibeli öğreten tek takım.. -İlk resmi istanbul lig şampiyonu(1924) -Resmi ligde 18 macta 18 galibeyet alan tek takım. -Kalecisiz febeye dayanan tek takım. 3.4 hatırasi.. namağlup uefa şampiyonu>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 uefa kupası aldıgınız sene chelsea'den 5 yemediniz mi ya? euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 huun said: applev0dka said: -İlk süper kupa -İlk ve tek namalum şampiyon -İlk kurulan spor klubü -İlk ve tek 10-0 lık lig galibiyeti(adana demir spor) -Üst üste 48 maç yenilmezlik serisi olan tek takım.. -Armasinda Türk bayragi tasıyan ilk ve tek takım. -135 desibeli öğreten tek takım.. -İlk resmi istanbul lig şampiyonu(1924) -Resmi ligde 18 macta 18 galibeyet alan tek takım. -Kalecisiz febeye dayanan tek takım. 3.4 hatırasi.. namağlup uefa şampiyonu>all torunlarinz da bunla övüncek artık..her konunun altına ahaha biz uefayi aldık diye cıkıp gelmeseniz daha degerli bir kupa olucak gereksiz yere sıradanlaştırmayin..ki her türk gurur duymustur o kupayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 doğru diyorsun, ligde de yenildikdiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sene 24'ten bahsediyorsun abi. cumhuriyet daha 1 yaşında. böyle zorlama istatistiklerle her takımın vardır ilk olduğu birşey. ali samiyen'de maça çıkan ilk takım galasatary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 takım halinde montla sıçan ilk takım karabükspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Benim anlamadğım böyle bi topicte bile abi biz uefa aldık ama ya yapılmasi.. Beşiktaş başkanı çıkmış açıklamasini yapmiştir..Beşiktaş gibi bir klübe ismin üstüne reklam almak yakışmaz diye.. Daha ne diye yok Beşiktaşa reklam veren çıkmaz muhabbetleri döner anlayamıyorm..Renklilerden biri böyle bişey yapsa 2. uefa kupası gibi anlatırlardi... Amaç sosyal yardımlaşma ise,burda yapılan muhabbetler köstek olmaktan ileriye geçemez..Bu zihniyetle de pek bir yere varılamaz.. Teşekkür ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilk 11 in hepsi Meriç olan ilk kulüp, Yozgatspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 huun said: ali samiyen'de maça çıkan ilk takım galasatary:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 o birfaz mantıksızda oldu sanki. bi takımnda daha çıkmış olması lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar