Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gunes gozlugu nasil secilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dory said:

aslinda bi topicim vardi house'dan ozenip almak istedigim bi gozluk
onu mu taksam napsam.

douchebag!

ayrıca sevgilinin beğendiğini al falan demişler.. yapma öyle şey. ı ıh.

kocaman gözlükler de genellikle yakışıyor hatunlara ama hafif kıl bir durum. neden? çünkü suratı gizliyor. uzaktan güzelliğe +bonus ekliyor ama gözlük çıkarılıp da gözler ortaya çıktığında yalan olabilir her şey. cheat yasak olmalı. hatunlar sömürmesin kocaman gözlükleri LÜT-FEN.

nitekim gözlük önemli hadise, ben de hiç beğenemem. o yüzden almam. sen de alma. evetiyifikir.
Mesaj tarihi:
Skroce said:

takacaksin yanindaki sevgiline soracaksin

aynı anda hem yanımdakine hemde uzaktakiLERe sorsam? hani en azından sms falan geçsem, videolu konuşma vesaire? :( artık teknolojiiz icabında.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ayni sorun bende de mevcut. senelerdir dogru duzgun bi gunes gozlugu secemedim. 2-3 sene oncesinde 1-2 tane aldim ancak neredeyse hic kullanmadim. alirken zor bendigim gibi aldiktan sonra "yok yok olmuyor bu, yakismiyor" tepkileri veriyorum..
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

benim de hiç olmadı yahu gözlüğüm..bu sene alasım vardı her ay maaş yattığı gibi bilgisayarıma harcadım paramı..üf
seneye kesin alcam ama =/

sdfdsf aynen lam.
Mesaj tarihi:
damla gözlük herkese yakışır

benim evladiyleik gözlükler için üç adet kriterim var (sırf şu kelimeyi hatırlamak için 2-3 dakika harcadım)

1- poliarize olmalı (illaki)
2- gözümü tamamen kapamalı
3- rayban olmalı

polarize camla polairize olmayan cam arasındaki fark kulanılmadan bilinmez ehe

ki ben güneşten oldukça rahatsız olurum ama gel gör ki iki yılda bir sapını kırmayı başarıyorum gözlüğün bir aydır yine gözlükçüde parça gelsin diye bekliyoruz :P
Mesaj tarihi:

3-4yuz liralık gözlük evladiyelik mi olur ya. raybanlar eskiyor 2-3 yılda acaip.
bana yakışmıyo hem
yakışmış mı?

kız arkadaşımın gözlüğü.ufak gelmiş sanki sdfsd

Mesaj tarihi:
ben gözlüğümü 2004 de mi 2005 de mi ne aldım camlar taş gibi bir tek sağ tarafda kör noktada kalan bir yer var orası hafif çizik gibi ama çerçevesinden de çok memnunum aynı çerçeveden bulaiblsem gözlüğü değiştireceğimde ehe camlar daha bi çizilsin camları değiştirttiririm
  • Yeni Oluştur...