Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 dory said: aslinda bi topicim vardi house'dan ozenip almak istedigim bi gozluk onu mu taksam napsam. douchebag! ayrıca sevgilinin beğendiğini al falan demişler.. yapma öyle şey. ı ıh. kocaman gözlükler de genellikle yakışıyor hatunlara ama hafif kıl bir durum. neden? çünkü suratı gizliyor. uzaktan güzelliğe +bonus ekliyor ama gözlük çıkarılıp da gözler ortaya çıktığında yalan olabilir her şey. cheat yasak olmalı. hatunlar sömürmesin kocaman gözlükleri LÜT-FEN. nitekim gözlük önemli hadise, ben de hiç beğenemem. o yüzden almam. sen de alma. evetiyifikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 en sağdakini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Skroce said: takacaksin yanindaki sevgiline soracaksin aynı anda hem yanımdakine hemde uzaktakiLERe sorsam? hani en azından sms falan geçsem, videolu konuşma vesaire? :( artık teknolojiiz icabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Estel_Anorien said: içimde ukdedir nicedir bir john lennon'un kullandığı yuvarlak sarı veya pembe camlı kaliteli bir gözlük alamamak. bono'nunkiler gibi de olabilir. HAYIR! John Lennon gözlüğü öğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Starscream said: lennon gözlüğü candır janis gözlüğü canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 lütfen şu yuvarlak gözlüklerden takmayın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 zerrin özer gözlüklerinden mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ayni sorun bende de mevcut. senelerdir dogru duzgun bi gunes gozlugu secemedim. 2-3 sene oncesinde 1-2 tane aldim ancak neredeyse hic kullanmadim. alirken zor bendigim gibi aldiktan sonra "yok yok olmuyor bu, yakismiyor" tepkileri veriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 camından bahsediyosan o kısmı teknik zaten. materyali kalitesi filan.. "bilen birileriyle al" derim. ama onun dışında şahsen yüzüme oturmasına bakıyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 black007 said: zerrin özer gözlüklerinden mi :) hayır, mickey knox daha güzel bi örnek. duble mesaj olmuş yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 her yüz tipine yakisan gözlük ayri ama yine de profesyonel bi imajmeykirin yoksa, deneye deneye bulcaksin. hic pes etmeden! keep swimming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bi fotografını gönder, sana gözlük seçip hediye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 benim de hiç olmadı yahu gözlüğüm..bu sene alasım vardı her ay maaş yattığı gibi bilgisayarıma harcadım paramı..üf seneye kesin alcam ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gider beğendiğini alırsın normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 CthuLhu said: benim de hiç olmadı yahu gözlüğüm..bu sene alasım vardı her ay maaş yattığı gibi bilgisayarıma harcadım paramı..üf seneye kesin alcam ama =/ sdfdsf aynen lam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 en büyük en beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 şu iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ahaha hangover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 iyiymiş he cidden.. ona benzer bi siyah beğenmiştim ben de.pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 3.10'dan 3.40'a tutoriali var http://www.youtube.com/watch?v=q5PnT_uslM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Rayban pilot veya diğer adıyla damla tipi daha yakışmayan pek birilerini görmedim al bi tane kesin yakışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 damla gözlük herkese yakışır benim evladiyleik gözlükler için üç adet kriterim var (sırf şu kelimeyi hatırlamak için 2-3 dakika harcadım) 1- poliarize olmalı (illaki) 2- gözümü tamamen kapamalı 3- rayban olmalı polarize camla polairize olmayan cam arasındaki fark kulanılmadan bilinmez ehe ki ben güneşten oldukça rahatsız olurum ama gel gör ki iki yılda bir sapını kırmayı başarıyorum gözlüğün bir aydır yine gözlükçüde parça gelsin diye bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 3-4yuz liralık gözlük evladiyelik mi olur ya. raybanlar eskiyor 2-3 yılda acaip. bana yakışmıyo hem yakışmış mı? kız arkadaşımın gözlüğü.ufak gelmiş sanki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben gözlüğümü 2004 de mi 2005 de mi ne aldım camlar taş gibi bir tek sağ tarafda kör noktada kalan bir yer var orası hafif çizik gibi ama çerçevesinden de çok memnunum aynı çerçeveden bulaiblsem gözlüğü değiştireceğimde ehe camlar daha bi çizilsin camları değiştirttiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar