Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mythic Çalışıyor :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gangrenin postlari okuyup bende 10 gunlik aktive ettim.

Oyunda -benim gozumden- eskiye nazaran cok daha iyi bir halde.

High Quality'de 60+ fps oynayabiliyorum, launchdan sonra en dusukte 20 falan oynuyordum. Adamlar duzeltmis bariz.

PvP ayni gibi, knight online tarzi, 10 metre otedeki adamin arkasindan ability spamliyorsunuz, onundeki bosluga kilic sallayarak adam olduruyor..

Oyunu alip ilk 30 gunu bile oynamadim, bari simdi biraz paranin hakkini aliyim diyorum :) Knight of the Blazing Sun actim.. Oyun ilk cikarken kafamda olan karakterdi aslinda, secmemize izin vermemelerine cok bozulmustum. Rank 9 oldum, damage baya dusuk, survival oyle ahim sahim degil, ama sanirim itemlarimin cok iyi olmamasindan kaynaklaniyor.. (eklenti: genellikle bg'lerde en az exp bonusunu ben aliyorum damage azligindan dolayi.. bu hep boyle mi devam ediyor tank classlar icin?)

Genel olarak KotBS nasildir? Tavsiye eder misiniz? PvP'de rolu meatwall mudur? Su anki halinden pek memnun oldugum soylenemez, genellikle healer oynarim, healer veya ranged dps olarak ne tavsiye edersiniz?
Mesaj tarihi:
valla ben uğraştım oyundaki şu anda en iyi dmg eşyalarını (bir ring hariç) ve buildini yaptım kotbs ile, bayağı tokat atıyorum ama diyeceğim şudur ki dmg yapan tank istiyorsan chosen veya ironbreaker en sağlam. karşıma benim gibi chosen gelince yapabildiğim hiçbirşey yok, aynı eşyalarla benim vurduğumun %50 fazlasını vuruyor adam bana. o bakımdan iki ayda yapacağın knight fazla birşey yapamaz doğrusu. :/
Mesaj tarihi:
valla devamlı oynayanı söylesin gene de ama şöyle diyelim ki ofansif olarak bariz zayıf dok'a kıyasla, melee wp en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum. hergün tonla melee dok görüyorum ama. healing olarak da ciddi nerf yemiş yakınlarda gördüğüm kadarıyla, AM veya RP'den daha dayanıklı olsa da onlar kadar rahat healleyemiyor mekaniği ve heal spell'lerin çeşit azlığı nedeniyle.
  • Yeni Oluştur...