Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Choericoe said: kahrolası yüksek dozda holivud alınmış
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 öldürmek internetten şarkı indirmekten daha kolay gibi göstermişsin durumu ama öyle dğeil
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Hırsızı vurup etrafı güzelce temizle iz bırakma. Taşı yatak odana bir de orda sık.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Experimental said: Benim merak ettiğim kısımda . Mesela evime hırsız girdi herifin silahı var . varsayalım ki bi şekilde silahını alayım derken herifi vurdum öldürdüm yada kendimi koruma amaçlı bi şekilde öldürdüm . Bunun bana bi cezası varmıdır Eğer yatak odasında öldürürsen sorun yok, ama nefsi müdafa sadece yatak odasıyla sınırlı, hatta salonda tv karşısında uyuyakalmışım orada yatıyodum desen bile kurtarmıyor. Yatak odası dışında yine boğuşurken falan yanlışlıkla öldürürsen yine ceza olmayabiliyor ya da çok düşük bir şey oluyor falan. Ama salonda gördüm hırsızı sıktım kafasına yapamıyosun, Teksas'ta o anca :)
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ne alaka ya. nefsi müdafanın yatak odası mı var. adam yatak odama girerse kafasına sıkmam zaten, başka şeyler yaparım
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Yatak odasında kritik tehlike oluyor işte, yasal olarak zaten başka bir odada hırsız görürsen yatak odasına kaçman gerekiyor, oraya da gelirse orada boğuşabiliyosun bildiğim kadarıyla.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 e iyi salonda plazmayı sırtlarken adam yatak odasının kapısında kafayı çıkarır bağırırım bırak üleeeyn diye
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ahahah iimiş fatih bi de koridordan kafasına bişiler atarsın yatak odasında eline geçen bilezik falan
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ille de hırsızın yatak odasına girmesi mi gerekiyo? mesela biz yatak odasında dururken kapıdan ateş etsek filan sayılmaz mı?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hanımla kavga ettik salonda yatıyorum ben desek yerler mi
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gel pisi pisi diyin ya da önce kafasına vurup bayıltın yatak odasına taşıyın sonra yatak odasında ne yapılıosa onu yapın
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Adli tıpta ayna gibi çıkarırlar akli dengen olmadığını, üstüne bu topiğin varlığını da düşünürsek planlıyor olduğun faktörü de devreye girer ve planlayarak kasten adam öldürmeden yargılanırsın ki 4-5 tane diyorsun, üstüne gerçek içtima uygulanacak. Planlayarak adam öldürdüğünü de ayna gibi çıkarırlar bu arada. Gerçek içtima ile kast ettiğim atıyorum 5 adam öldürme suçu işlediysen hepsinin toplam cezası kadar yatacaksın. Ağırlaştırıcı sebep olduğundan şartlı salıverme falan da çalışmaz, bol bol yatarsın yani. Yatak odası saçmalığını kendercik açıkladı, ben de tekrar edeyim yok öyle bir şey artık =) ölçülülük ilkesini ihlal etmediğiniz sürece bir şey olmaz. Ölçülülük ile kast ettiğim adamda bıçak varsa pompalı tüfekle adamın bağırsaklarını dökmemek gibi.
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Dynun said: Yatak odası dışında bi yerde öldürürsen, suçlusun Ben salonda Yatıyorum:S
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Griswold said: Adli tıpta ayna gibi çıkarırlar akli dengen olmadığını, üstüne bu topiğin varlığını da düşünürsek planlıyor olduğun faktörü de devreye girer ve planlayarak kasten adam öldürmeden yargılanırsın ki 4-5 tane diyorsun, üstüne gerçek içtima uygulanacak. Planlayarak adam öldürdüğünü de ayna gibi çıkarırlar bu arada. Gerçek içtima ile kast ettiğim atıyorum 5 adam öldürme suçu işlediysen hepsinin toplam cezası kadar yatacaksın. Ağırlaştırıcı sebep olduğundan şartlı salıverme falan da çalışmaz, bol bol yatarsın yani. Yatak odası saçmalığını kendercik açıkladı, ben de tekrar edeyim yok öyle bir şey artık =) ölçülülük ilkesini ihlal etmediğiniz sürece bir şey olmaz. Ölçülülük ile kast ettiğim adamda bıçak varsa pompalı tüfekle adamın bağırsaklarını dökmemek gibi. adamda bıçak varsa bende de bıçak mı olacak illa. adam bıçağı benden iyi kullanıyo diye ölmem mi lazım. düello mu abi bu ahaha. çeker vururum, olmuyo mu öyle
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 peki hırsızda bıçak varken biz katana (bkz: öldürme kılıcı) kullansak oluyo mu acaba
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Griswold said: ölçülülük ilkesini ihlal etmediğiniz sürece bir şey olmaz. Ölçülülük ile kast ettiğim adamda bıçak varsa pompalı tüfekle adamın bağırsaklarını dökmemek gibi. Eee bu da saçma. Adamda bıçak varsa "ölçü" nedir? Normal bir silah mı? Kılıç mı? Falçata mı? Yoksa biz de mi bıçak kullanmalıyız? Aklıma şu geldi eheh^^ http://www.youtube.com/watch?v=bi6hxL7hRew&feature=related Ölçücülük ilkesine göre hangisi haklıdır mesela:P
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Abi babaannemgilin karşı apartmanda bir adam var 45 yaşında emekli gece perdeyi açıyor ışığı açıyor çırılçıplak geçiyor pencereye asılıyor sabaha kadar, bir kaç ker şikayet ettiler polise. Alıyorlar adamı sabah 1 saat sonra geri geliyor deli raporu var diye.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 saçma bir topic olmuş zannımca. topici açan sevgili arkadaşa da pisikolocik destek tavsiyesi yazıyorum. acil şifalar.
Öne çıkan mesajlar