Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4-5 kişi öldürmek istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Experimental said:

Benim merak ettiğim kısımda . Mesela evime hırsız girdi herifin silahı var . varsayalım ki bi şekilde silahını alayım derken herifi vurdum öldürdüm yada kendimi koruma amaçlı bi şekilde öldürdüm . Bunun bana bi cezası varmıdır

Eğer yatak odasında öldürürsen sorun yok, ama nefsi müdafa sadece yatak odasıyla sınırlı, hatta salonda tv karşısında uyuyakalmışım orada yatıyodum desen bile kurtarmıyor.

Yatak odası dışında yine boğuşurken falan yanlışlıkla öldürürsen yine ceza olmayabiliyor ya da çok düşük bir şey oluyor falan.

Ama salonda gördüm hırsızı sıktım kafasına yapamıyosun, Teksas'ta o anca :)
Mesaj tarihi:
Yatak odasında kritik tehlike oluyor işte, yasal olarak zaten başka bir odada hırsız görürsen yatak odasına kaçman gerekiyor, oraya da gelirse orada boğuşabiliyosun bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Adli tıpta ayna gibi çıkarırlar akli dengen olmadığını, üstüne bu topiğin varlığını da düşünürsek planlıyor olduğun faktörü de devreye girer ve planlayarak kasten adam öldürmeden yargılanırsın ki 4-5 tane diyorsun, üstüne gerçek içtima uygulanacak.
Planlayarak adam öldürdüğünü de ayna gibi çıkarırlar bu arada.
Gerçek içtima ile kast ettiğim atıyorum 5 adam öldürme suçu işlediysen hepsinin toplam cezası kadar yatacaksın. Ağırlaştırıcı sebep olduğundan şartlı salıverme falan da çalışmaz, bol bol yatarsın yani.
Yatak odası saçmalığını kendercik açıkladı, ben de tekrar edeyim yok öyle bir şey artık =) ölçülülük ilkesini ihlal etmediğiniz sürece bir şey olmaz. Ölçülülük ile kast ettiğim adamda bıçak varsa pompalı tüfekle adamın bağırsaklarını dökmemek gibi.
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Adli tıpta ayna gibi çıkarırlar akli dengen olmadığını, üstüne bu topiğin varlığını da düşünürsek planlıyor olduğun faktörü de devreye girer ve planlayarak kasten adam öldürmeden yargılanırsın ki 4-5 tane diyorsun, üstüne gerçek içtima uygulanacak.
Planlayarak adam öldürdüğünü de ayna gibi çıkarırlar bu arada.
Gerçek içtima ile kast ettiğim atıyorum 5 adam öldürme suçu işlediysen hepsinin toplam cezası kadar yatacaksın. Ağırlaştırıcı sebep olduğundan şartlı salıverme falan da çalışmaz, bol bol yatarsın yani.
Yatak odası saçmalığını kendercik açıkladı, ben de tekrar edeyim yok öyle bir şey artık =) ölçülülük ilkesini ihlal etmediğiniz sürece bir şey olmaz. Ölçülülük ile kast ettiğim adamda bıçak varsa pompalı tüfekle adamın bağırsaklarını dökmemek gibi.

adamda bıçak varsa bende de bıçak mı olacak illa. adam bıçağı benden iyi kullanıyo diye ölmem mi lazım. düello mu abi bu ahaha. çeker vururum, olmuyo mu öyle
Mesaj tarihi:
Griswold said:

ölçülülük ilkesini ihlal etmediğiniz sürece bir şey olmaz. Ölçülülük ile kast ettiğim adamda bıçak varsa pompalı tüfekle adamın bağırsaklarını dökmemek gibi.

Eee bu da saçma. Adamda bıçak varsa "ölçü" nedir? Normal bir silah mı? Kılıç mı? Falçata mı? Yoksa biz de mi bıçak kullanmalıyız?

Aklıma şu geldi eheh^^

http://www.youtube.com/watch?v=bi6hxL7hRew&feature=related

Ölçücülük ilkesine göre hangisi haklıdır mesela:P
Mesaj tarihi:
Abi babaannemgilin karşı apartmanda bir adam var 45 yaşında emekli gece perdeyi açıyor ışığı açıyor çırılçıplak geçiyor pencereye asılıyor sabaha kadar, bir kaç ker şikayet ettiler polise. Alıyorlar adamı sabah 1 saat sonra geri geliyor deli raporu var diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...