kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 takımın tek pas organizasyonları acayip hoşuma gidiyor benim. henüz alışılmamış tam olarak arada telaş yapılıyor ama tuttu mu da direkt pozisyon oluyor. biraz alışılarsa çok hoş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 güzel maç oldu yine 2-0 kazanmamızda güzel, fakat ayrı bişeye değinicem Hakemi hiç beğenmedim, temponun yükselmesini kasıtlı olarka kesiyo sanki herif. 1tane avantaj uygulanmazmı ya , 30dk ya kadar 5 tane avantaj kesi sürekli durdurdu oyunu hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 pzero gaz kaçıracan yavaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kötüyüz ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Hakemler çok kötü. bizim takımın zamana ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 @Pzero: Penaltı olduğu bütün herkesçe kabul edilen pozisyonlara da ağlamak anca bi Beşiktaşlıdan beklenirdi zaten. Takımın kazanmış ona sevin diğer takımlara bok atmanın alemi ne ki yani? Sanki Galatasaray para verdi penaltı yapsın diye Denizli Hey Allam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 4 puana sevinip bira içiyor adam.. gelin anacım gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 PZero said: 2 haftada 3 penaltı atarak yada ofsayttan goller atarak değil alın teriyle hak ederek kazandık. böyle kazanılan şampiyonluklar diğer takımların kazandığı her şampiyonluktan binlerce kat daha değerlidir . lig başlamadan ligin rengini belli eden hakemler ve federasyonuda her sene olduğu gibi bu senede kurdukları pis tezgahın foyasını ortaya cıkara cıkara eze eze şampiyon olacağız . şampiyon yola cıktı bu senede 4 PUAN ... GELİYORUZ !!!! :)-D:)-D:)-D:)-D beni unuttun ya .sana bi şey demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Hakem rezalet maç yönetti, avantaj denilen şeyi hayatında duymamış, bütün akınlarımızı kesip antalyanın yerini almasını sağladı saolsun, kontra atak denilen olayı bitirdi. Orta sahamız yok, 3 forvet koyuyorsun ileriye adamlara top gitmiyorki gol olsun, 2. yarıda bir pas trafiği yaptık 'ulan bunu madem yapabiliyordunuz bizi 60 dakika yanlış aptal paslarla niye deli ettiniz' dedirtti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 DeathFinger said: @Pzero: Penaltı olduğu bütün herkesçe kabul edilen pozisyonlara da ağlamak anca bi Beşiktaşlıdan beklenirdi zaten. Takımın kazanmış ona sevin diğer takımlara bok atmanın alemi ne ki yani? Sanki Galatasaray para verdi penaltı yapsın diye Denizli Hey Allam! Ona elleme abi takılsın o ya, ciddiye mi aldın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 DeathFinger said: @Pzero: Penaltı olduğu bütün herkesçe kabul edilen pozisyonlara da ağlamak anca bi Beşiktaşlıdan beklenirdi zaten. Takımın kazanmış ona sevin diğer takımlara bok atmanın alemi ne ki yani? Sanki Galatasaray para verdi penaltı yapsın diye Denizli Hey Allam! şimdi senin yaptığın genellemeden yola çıkarak diğer takımlara da laf söylenir ya senin yaptığın yanlışa düşmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 pzero lafına alıntı yapmışlar kıymetini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Tenekeadam said: Hakemler çok kötü. bizim takımın zamana ihtiyacı var. şuana kadar oynanan bütün maçların en kötü yan hakemleri dünkü maçtaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Rewendor said: Nihat da atsın bi tane de rahatlasın bari, yoksa çok zararı olacak beşiktaşa böyle bireysel oyunla pozisyon öldüre öldüre :P (maçı izlemiyorum burada yazanlardan ve yan taraftan gelen küfürlerden çıkardım hehe) Tam bu cümlelerle değil ama hemen hemen ayni şeyi Rıdvan Dilmen'de söyledi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bjk de bi adam seç deseler kesinlikle holosko derim. tüm kadroda bence en kaliteli topçu. tamam çok alternatif var kim yedek kalsın denebilir ama bence yedek kalmıcak tek adam holosko olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sexdrugsrocknroll said: bjk de bi adam seç deseler kesinlikle holosko derim. tüm kadroda bence en kaliteli topçu. tamam çok alternatif var kim yedek kalsın denebilir ama bence yedek kalmıcak tek adam holosko olmalı. tamamen dogru, holosko yu fenerde cok isterdim ta ilk bjk transfer ettiginde de soylerdim. holosko beşiktaşın en iyi oyuncusu ve yabancısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 holosko'yu serhat akın'a benzetiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mustafa denizli ilginç adam tamam küçük takımlara karşı maçı alabiliyosun holoskoyu sonradan oyuna alarak ama büyük takımlarla oynarken yemiyo. garip şeyler yapıyo bazen. ilk 11'de banko yeri olan adam holosko =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fener maçında sonradan girip üzmüştü geçen sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fenere karşı yedek oynamadı holosko lig maçlarında. geçen sene ligde feneri yenemedik 2 maçtada ilk maçta tek golü nobre 2. maçtada holosko attı iki maçıda 2-1 yenildik antalya maçında holoskoyla başlasa ilk yarı garanti 1 gol çıkardı o maçtan ve 2-0 yerine 3 4 gol atabilirdi beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hangi maç olduğunu yenip yenemediğinizi hatırlamıyorum sadece bir derbi maçında yedekten girip iyi oynadığını hatırlıyorum birde gol atmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 geçen sezonun ilk yarısında şükrü saraçoğlunda oynanan maçta yedekten girdi, bizim tek golü nobre attı o maçta inönüde ve diğer kupa maçında ilk 11deydi. bu maçlarda gol attı holosko bide sonradan girip fenere gol atmadı yav. öyle hatırlıyom bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 doğrudur geçen yıl hiç doru düzgün maç izliyemedim ,22. kere girilen öss saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar