Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Antalyaspor 17.08.2009 @ 21:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

2 haftada 3 penaltı atarak yada ofsayttan goller atarak değil alın teriyle hak ederek kazandık. böyle kazanılan şampiyonluklar diğer takımların kazandığı her şampiyonluktan binlerce kat daha değerlidir . lig başlamadan ligin rengini belli eden hakemler ve federasyonuda her sene olduğu gibi bu senede kurdukları pis tezgahın foyasını ortaya cıkara cıkara eze eze şampiyon olacağız .
şampiyon yola cıktı bu senede 4 PUAN ...
GELİYORUZ !!!!
:)-D:)-D:)-D:)-D

beni unuttun ya .sana bi şey demem
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem rezalet maç yönetti, avantaj denilen şeyi hayatında duymamış, bütün akınlarımızı kesip antalyanın yerini almasını sağladı saolsun, kontra atak denilen olayı bitirdi.

Orta sahamız yok, 3 forvet koyuyorsun ileriye adamlara top gitmiyorki gol olsun, 2. yarıda bir pas trafiği yaptık 'ulan bunu madem yapabiliyordunuz bizi 60 dakika yanlış aptal paslarla niye deli ettiniz' dedirtti resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

@Pzero:
Penaltı olduğu bütün herkesçe kabul edilen pozisyonlara da ağlamak anca bi Beşiktaşlıdan beklenirdi zaten.
Takımın kazanmış ona sevin diğer takımlara bok atmanın alemi ne ki yani?
Sanki Galatasaray para verdi penaltı yapsın diye Denizli Hey Allam!

Ona elleme abi takılsın o ya, ciddiye mi aldın :p
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

@Pzero:
Penaltı olduğu bütün herkesçe kabul edilen pozisyonlara da ağlamak anca bi Beşiktaşlıdan beklenirdi zaten.
Takımın kazanmış ona sevin diğer takımlara bok atmanın alemi ne ki yani?
Sanki Galatasaray para verdi penaltı yapsın diye Denizli Hey Allam!

şimdi senin yaptığın genellemeden yola çıkarak diğer takımlara da laf söylenir ya senin yaptığın yanlışa düşmeyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Nihat da atsın bi tane de rahatlasın bari, yoksa çok zararı olacak beşiktaşa böyle bireysel oyunla pozisyon öldüre öldüre :P (maçı izlemiyorum burada yazanlardan ve yan taraftan gelen küfürlerden çıkardım hehe)

Tam bu cümlelerle değil ama hemen hemen ayni şeyi Rıdvan Dilmen'de söyledi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

bjk de bi adam seç deseler kesinlikle holosko derim. tüm kadroda bence en kaliteli topçu. tamam çok alternatif var kim yedek kalsın denebilir ama bence yedek kalmıcak tek adam holosko olmalı.

tamamen dogru, holosko yu fenerde cok isterdim ta ilk bjk transfer ettiginde de soylerdim.

holosko beşiktaşın en iyi oyuncusu ve yabancısı.
Sosyal ağlarda paylaş

fenere karşı yedek oynamadı holosko lig maçlarında.
geçen sene ligde feneri yenemedik 2 maçtada
ilk maçta tek golü nobre
2. maçtada holosko attı iki maçıda 2-1 yenildik
antalya maçında holoskoyla başlasa ilk yarı garanti 1 gol çıkardı o maçtan ve 2-0 yerine 3 4 gol atabilirdi beşiktaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...