Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ordaki kırmızı ete yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ardeth said: wagamama denen restoran varsa ankarada her çeşit rameni bulabilirsin orda bir de migroslarda falan satılan hazır ramen var kaynar suyu döküyosun oluyo wagamama hem çok pahalı hem de porsiyonları çok küçük. zaten kapandı taksimdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 küçük mü? kovada vermişlerdi bana yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 at mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bazı yerlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 biz bi kaç kere gitmiştik hepsi çok küçük porsiyonlardı. ne yedin kovada? o kadar çok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 vuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ya o su içinde ne buldularsa attıklarından, adını hatırlamıyorum, ramen filan, kocaman kasede vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hindistan cevizi vırt zırtlı bir şeyleri var, o olabilir ama ufak değil be porsiyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 valla biz etli birşeyler yemiğştik tadı ço kgüzeldi ama 3 parça minicik et vardı sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Denemeden ıyy uff diyorsunuz ya bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 o etin olayı o demek ki, appetizerdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ramen'ı kovada verıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bella said: valla biz etli birşeyler yemiğştik tadı ço kgüzeldi ama 3 parça minicik et vardı sdklf yanlış seçim rameni kovayla veriyorlar. taksimdeki %40 indirimle çok makul oluyordu ama herhalde oranın frençayzingini yapan adam beceremedi işi. Ama herif haklı taksime gidenlerin %80i oraya gidip 20 yetele vermez ramen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 4 - 5 senedir yemekteyim, Naruto sağolsun. Tercihim birçok markette bulunabilen Kung-Fu Ramen. Acılısı gerçekten bir harika, suyunu içmek başka bir zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Ben hazir noodle aliyorum burda, sossuz yapip suyunu cok az kalicak sekilde birakiyorum. Ustune rendelenmis kasar peyniri ve aci baharat dokuyorum. Cok nefis oluyor. Hatta kahvaltim o her sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar