Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS olayını aştımmı?

PekRule

Öne çıkan mesajlar

bu tip adamlar kendi guvenlerini saglamlastirmak icin oole seyler diyolar, he he diyip gecip kendi isine bakacaksin, kendi hedefine gore kendine uygun sekilde calisacaksin, olay bu.
hem benim turkiye derecem var, hepinizden de uzaga iserim, oh be! :-p yapmayin boole seyler[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kıyaslatmıyacaksınız işte...

Ya ben şuraya iki dk girip rahatlamak gülmek istiyorum.

adamın teki çıkıyor.

ben öss den 280 alıyorum aştım ben ama hala giremiyorum istediğim yere.... diyor...

yemin ediyorum sinir stres oluyorum.
Öss gerçekten inanılmaz bir baskı uyguluyor.ben arkadaşlarımla hiç sınavı konuşmuyorum puanlarımızı pek fazla söylemeyiz birbirimize

burdada sadece bikere söyledim.Burdaki insanları karşılaştırma yaptırmak istemiyorum çünkü.adam görücek ulan adam ne puan yapıyor ben bunu alıyorum diyecek
ne moral kalıcak nede başka bişey
boşu boşuna sinir stres olucak...

ŞU 9 GÜN KALA ÖSS İLE İLGİLİ TÜM TOPİCLERİN KAPATILMASINI ÖNERİYORUM...

ben girmiyorum artık pek fazlada giren arkadaşların belki morallarını bozmayız....[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada çokda iyi puan almıyorum yukarıdaki msj genellemeydi =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

kitlemek doğru olmaz.
kendini otokontrolleyip girmeyeceksin bu tip topiclere eğer moralini bozuyorsa, olacak bitecek ;)
bende çok iyi bi puan almıyorum ama hayırlısı ne ise o olsun artık diyorum.. 9günde yeni konu öğrenipte değiştiremezsin kaderini çünkü. sadece heyecan stres azaltmaya bakmak lazım.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

abi otokontrolümü olur bunun???

ÖSS diye koskoca yazıyor orda görmemek elde değil hemen aklıma sınav geliyor doğal olarak.
yazamasada merak ediyorsun giriyorsun =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi kere boşuna üzülüp, geriliyosunuz. ÖSS psikolojisi öyle birşey ki sınav anı diğer denemelerden tamamen farklı. Benim gittiğim dershane ve denemeleri yüksek puan alınıyor denen bi dershaneydi yani kolay sorular var deniyordu ve aldığım puanın normalin üstünde olduğu söyleniyordu. Ama öss puanım o dershane de yaptığım en yüksek puanın yanılmıyorsam 27 puan üstü geldi...
Yani kimse denemelerindeki performansla öss'yi kıyaslayıp üzülmesin, ya da boşuna sevinmesin...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben bişey sorcam ya.Mesela ben işletme okumak istiyorum(daha 2 senem var ama).Şimdi benim sansım tm den girsem mi daha yüksek olur yoksa fenden girersem mi?simdi tmden girersem fen yapma sansım cok düsücek bu yüzden direk olarak 10 puan fln asagıdan baslıcam.Ama fenden girersemde fen derslerini pek sevmedigim icin cok zorlanıcam.baya bir kararsızım yani.Tecrübeli arkadaslar bi yardım ederlerse sevinirim...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Sosyal ağlarda paylaş

De-Jeavu ben TMyim ve tercihlerim arasında işletmede var. Lakin sayısal alandan işletmeyi tercih yapanların girme oranı eşit ağırlıktan yapanlarınkine oranla daha fazla.
Eğer ki Fen'de zorlanacağını düşünüyorsan TM'ye geç derim. Ama ben yaparım diyorsan Fen'e geçmen senin açından iyi olacaktır.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 11 Haziran 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar okuldan iy ibir puan gelmesi için diploma notunun kaç olması gerekiyor?
4.50 civarı falan iyi midir=?

senın okulunda senle aynı sevıyedekıler (yanı lıse 3 sen o senenın lise 3 undekılerın) ortalamaları alınıo mevcuta flm blunuo oratay bı puan cıkıo 4.25 olsun mesela bunu gecersen oku puanı ii verıo dıye bılıorum[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...