GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 çok şükür diyecektim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 antalyanın yazı hariç yaşanmaz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şükrü yazınca geliyo mu şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 cümle içinde kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben şükrü gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 önemli olan yer değil zaman. zaten hepimiz şu kahpe dünyada akıp giden zamanın birer hizmetçisi değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Antalya güzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CusTodeM said: Dynun sen gel lan partye aynısını yapıyım sana önce düzgün konuşmayı öğren. gdfgfdgdfgdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 forumda arkamı kollayan(lan?) birilerinin olmasını bilmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 GwindonSurion said: Bunalıma girdim resmen millete tepeden bakma.. adam yemezler üstüne bişi fışkırtmazlar kimse sadece 31 muhabbeti ile yaşayamaz. otur kaynaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 suvras said: GwindonSurion said: Bunalıma girdim resmen millete tepeden bakma.. adam yemezler üstüne bişi fışkırtmazlar kimse sadece 31 muhabbeti ile yaşayamaz. otur kaynaş. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 suvras said: GwindonSurion said: Bunalıma girdim resmen millete tepeden bakma.. adam yemezler üstüne bişi fışkırtmazlar kimse sadece 31 muhabbeti ile yaşayamaz. otur kaynaş. yahu ne alakası var herkesin hoşuna giden gitmeyen şeyler vardır tek bir sohbetle insanların kişiliğini yargılayacak kadar eşşekte değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 suvras said: GwindonSurion said: Bunalıma girdim resmen kimse sadece 31 muhabbeti ile yaşayamaz. asıl tehlikeli kısım muhtemelen o zaten. Yalnız kaldın diye el mecbur diyip istemedğin biriyle samimi olmak çok b.ktan birşey. Onun yerine kendini sokaklara vur, git bir barda kasada duran adamla samimi ol daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sen herkesi tanıdığın bir yerde yalnız olmak nedir bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 aydın ahahah tamam lan gel akşam çıkalım. üzüldüm bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Çıkalım lan. klimaya bağlı yaşamaktan devreler yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yazık lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Zamanla düzelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 said: bir kişiyi bile tanımadan bir şehirde olmak dünyanın en güzel şeyi edit: tabi hafıza kaybı filan yaşayıp öyle bi duruma düşmek de var düzeltiyorum bir kişiyi bile tanımadığın yabancı bir şehirde olmak dünyanın en güzel şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben antalyadayım gwindor ama seni pek sevmiyom o yüzden tek başına takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar