Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: 35 adımda koşuyomuş 3metre bi adımı :D 42 değilmi ya kendim saydım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 calimero said: Soyadına yakışanı yaptı yine. Cidden kırılması artık çoook zor bu rekorun... Kendi kırar. Öyle dedi skiper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ağzını kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bunu kim gecer? olmeden gorurmuyuz?.. it gibi kosuyor bunun icin denmis herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 HELAL USAIN, HEP BOYLE.. AFERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 çok zor cidden kırılması artık. araba gibi adam lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 buna pasaport veren zihniyete ben ... insan değil ki lan süperdi ya tyson gay resmen dumur oldu 9.71 koşup rahat rahat geçilince ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Tarihe tanıklık etti canlı izleyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 radagast62 said: buna pasaport veren zihniyete ben ... insan değil ki lan süperdi ya tyson gay resmen dumur oldu 9.71 koşup rahat rahat geçilince ahah hakkaten ya bizim gay' e de yazık adam 9 71 koşuyo ama yine de geçiliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bunun videosu falan lazım hemen izledim doyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5vW5Gyc1SKA&eurl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 oha o hız ne ya, zenci mi kovalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MPFN-B6SWXI kalitelisini de ben koyayım bari, spiker kayışı koparıyo rekor gelince eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zzSpPaCIG0g bu konmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 adam resmen koşmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: calimero said: Soyadına yakışanı yaptı yine. Cidden kırılması artık çoook zor bu rekorun... Kendi kırar. Öyle dedi skiper. En iyi çıkış, en iyi hızlanma, en iyi bitirme fln durumlarını (ki bunlar gelmiş geçmiş) bir araya getirirse 9.54 koşucak dedi. Herifçioğlu elbette bunların hepsini yaparsa kırar bu rekoru. tabi rüzgar şartları falan da uygun olması lazım. gerçi bu defa çıkışta biraz problem yaşadı. aynı bugünkü gibi koşar ve de iyi çıkarsa, belki. belki yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 turbo active ne hızdır ya,insan degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gelecek olimpiyatlara kaadar, kıramıyacağı bi rekor yaratmaz gibi geliyo bana. bi olimpiyatta bi daha kırar, efsane olur bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Kanuni said: bunu kim gecer? olmeden gorurmuyuz?.. it gibi kosuyor bunun icin denmis herhalde. bolttan daha uzun biri geçermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Birşeylerden kaçarken geliştirmiş kendini ama nedir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Cuce said: gelecek olimpiyatlara kaadar, kıramıyacağı bi rekor yaratmaz gibi geliyo bana. bi olimpiyatta bi daha kırar, efsane olur bitirir. 2010'da kural değişikliği geliyor galba. İlk hatalı çıkış = diskalifiye. Bolt'un da tek eksik yönü çıkışları. Talihsiz bir diskalifiye alabilirim diyerek koştu bence. Ha gidip tekrar geliştirebilir yine çünkü insan değil o ayrı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 cok saçma o kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 tyson gay kasığındaki sakatlığı sebep göstererek 200m yarışından çekilmiş bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası daha pazar günü 9.71 koşan adamın sakatlıktan çekilmesi, bolt'la tekrar yarışmak istemedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Usain Bolticik title'ı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 radagast62 said: tyson gay kasığındaki sakatlığı Spiker adamın adını kaç kere tekrarladı üstüne basa basa yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar