Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Sivasspor 16.08.2009 @ 21:00

Fistan

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaş saçma sapan laf atmasın, istediğini yorumlasın.

Gol ofsayttı desin, amenna.

O gol olmasa maç 00 biterdi desin
amenna.

Fenerbahçeden bi .. olmaz derse. Bunun neresi amenna ya. Herkesin bildiği bir gerçek var. Bu takımın geçmişte başardığı bir dolu şey var. Bilinçli bir insan böyle birşey der mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:

ya anlamadığınız bi nokta var ki sanırım düşük iq'nuzdan kaynaklanmıyor.

hahahahahahah süper.

ya adam yanlış yapıyor kabul edilmiyorsa banlasınlar? banlanmıyorsa kurallara uyuyodur dimi? o zaman susucak herkes.

geleneklerinizle kendi çevrenizi oluşturun herkes girmek istemeyebilir o kabul edip etmemeye karar veren komüniteye.

hheeehhheee... hayir yorumluyoruz iste. senin kabul ettigin sey. harrynin yaptiklarini yorumluyoruz.

okuma arkadasim sende. sanane .. yaziyorum yorumluyorum benim fikrim ister kovarim ister kabul ederim. benim yorumum? istedigimi yazma ozgurlugum var hemde her konuda. harry sen ben o .. istemezsen okuma hosuna gitmezse cevap verme. ya da ver uzasin konu. benim fikrim yorumum ...

oyle degilmi ?

yazan benim kapa gozlerini karsilik verme.. yorumluyorum. benim sahsi gorusum bundan sanane ?

oldu bitti iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

ya arkadaş saçma sapan laf atmasın, istediğini yorumlasın.

Gol ofsayttı desin, amenna.

O gol olmasa maç 00 biterdi desin
amenna.

Fenerbahçeden bi .. olmaz derse. Bunun neresi amenna ya. Herkesin bildiği bir gerçek var. Bu takımın geçmişte başardığı bir dolu şey var. Bilinçli bir insan böyle birşey der mi ?
he de geç ya da katılmıyorum blablabla diyip fikrini yaz sen de.

vatan millet sakarya moduna girmek zorunda değilsiniz. burda ve dışarda binlerce kişinin okuduğu ve bu işten para kazanan adamlar daha beter saçmalıyor. onlara itibar göstermeyin asıl.

bkz selçuk yula
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle ben kapa gözünü okuma demiyorum. okumak senin seçimin.

şu konuda yanlış düşünüyorsun bence demek de çözümü.

burdan sen de dogmeat de kimseyi kovamazsınız kimseye de belirlenmiş kurallar haricinde kural dikte edemezsiniz. çapınız yetmez yani user olduğunuz için.

söylediklerine hiç cevap vermemek, veya eleştirel yaklaşmak ve söylediklerine cevap vermek gibi iki seçenek var.

ama siz bunları seçmiyosunuz. bi de arkaya zegnayı fizbanı aldınız go go. çok yanlış bulurlarsa banlasın onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

e sen nerelere cekmissin konuyu savundugun harry dahi bu sekilde dusunmuyordur eminim.

iyimis yahu bu cozum. yaz dur istedigini altina;

yorumumdur sadece beni baglar de gec.

nefis.

biz dedik diye sanmiyorum kimse kimseyi kovsun forumdan. bir yetkilide olaya hak veriyor sonucta.

@harry : iyide sanal alemde kisisel saldiri ile birilerinin degerlerine yazi yazmanin arasinda ne fark varki..

sen kimsin nesin kac yasindasin ismin ne nerelisin, ne yaparsin, hic bir konuda senin ya da baskasinin hakkinda bir fikrim yokken yazdiklarimin ne onemi var. bana su bu gak guk desen ne demesen ne.

bence muhim olan deger vermek. sen ben bir seylere deger veriyoruz sen ismine ben fb ye, mesele karsilikli saygi. ben bu konuda sende onu pek gormedim sahsen. en azindan fb ye karsi, kisisel olarak nefis gidiyoruz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

"siz" in bir parçası değilim.

fenerden bi cacık olmaz
fener bir balon
hakem olmasa yenemezsiniz
bu sezon daima hakemleri satın alacaksınız

diyen adamın günahı yok yani.

banlayın herifi demedim
ciddiye alınmak istiyorsa buraya gelip o kadar post yazarken hiç yorulmadan,bir yandanda azcık üslubuna dikkat etmesi lazım
bunun aksini iddaa edemez kimse
etmeye çalışanlarda komik
Sosyal ağlarda paylaş

valla buraya tartışmak için giriyorsan, devamlı saçmalayan birinin ciddi bir postu olursa onu da okur ona göre yorum yaparsın. adamına göre mi yorumuna göre mi tartışıcanıza karar verin.

sonuç olarak adam h.k haksız değil. zegna ve fizban da bunun yanlış olduğunu savunamaz. Savunsalar zaten ban verirlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın başından izlemedim 2-0'dan sonrada izlemedim. Fener bayağa iyi oynuyordu. Kamani ise kontralarla zorluyordu. Kafa kafaya fenerin avantajıyla gidiyordu.

Gol öncesindeki pozisyonlar gol olsaydı gam yemezdimde o ofsayt golü faciaydı. Acıdım yan hakeme nasıl gözdür o. 2. golde de defansa mı söversin kaleciye mi.

Ofsayt golü olmasaydı berabere bile bitebilirdi maç. Ezdik ama sonuca gidemedik derdi daum flnda.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ben galatasaraylıyım, fenerlileri uyuz etmek için yazıyorum

peki ayhan, sabri, mustafa sarp vs..de mi fener futbolcusu, yoksa bene galatasaraylı olduğum halde kendi taraftarımızı da mı uyuz etmek istiyorum ?

peki amacım insanları uyuz etmek ise niye bunu maç esnasında yapmıyorum da yorumlarımı hep ertesi güne bırakıyorum, oysa insanlar maç esnasında daha hassas olmuyorlar mı, daha kolay uyuz edemem mi ?

hadi diyelim ki futbolu hiç bilmiyorum, o halde neden futbolu hiç bilmeyen bir adamı futbol konsepti ile susturmak yerine kişisel saldırılar ile yok etmeye çalışıyorsunuz, neden engin bilgileriniz ile benim komik yorumlarımı herkes önünde çürütmeyi denemiyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

İyi oynayarak 3-0 gibi bir farkla kazanılmış, lehimize penaltı verilmemiş, henüz ikinci hafta maçında 25cm'lik ofsayt golü atıldı diye "oo Aziz para vermiş kesin, başka hiçbir ihtimal mümkün değildir, kimse de benden iyi bilemez, bye" moduna giren adam ya futboldan hiçbir şey anlamayan bir provokatördür, ya da gerizekalıdır. Bunun daha ötesi yok, kimse kusura bakmasın.

Bir de "aynı maçta penaltımız verilmedi" denince "o hakemin yorumudur" demiş kıvırmak için, para alan hakem FB aleyhine yorumlamış yani pozisyonu. Tamam, mantıklıymış bu açıklama.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

peki o zaman azmo ben sana neden iyi olmadığınızı düşündüğümü anlatayım ;

Kaleci : Volkan çok iyi bir kaleci, ama devamlılığı yok, yarın ne yapacağı belli değil, nasıl bir saçmalık sonrası takımı 10 kişi bırakacağı veya yakacağı belli değil

Savunma : Bilica ve Önder çok komik olmuş, özellikle Bilicayı Beşiktaş süper kupa maçında seyrettikten sonra bu adam çok kırmızı görür dedim ( kaldı ki o maçta hakem hak ettiği halde atmamıştı Bilicayı ) , 1 maç sonra macaristanda gitti atıldı. Şimdi bu adamın yanına Lugano gelecek birde, iyice fiyasko, Roberto Carlos mutsuz, gitmek istiyor, sıkılmış artık bu işlerden, bugün bile gazetelerde açkılamaları var sayfa sayfa, ama yönetim hayır diyor, adam çok mutlu diyor, yalanlıyor...
Fener savunmasında tek beğendiğim adam Gökhan gönül, bana göre çok başarılı işler yapıyor, koşuyor , kovalıyor, mücadele ediyor, iyi kaçıyor, iyi ortalıyor, vs vs vs, fazla yani fenere :)

Orta saha : bir tek emre belezoğlunu olumlu buluyorum bu sene, oda hırs yapmış, ama bu zaman zaman ters tepecektir. Onun dışındaki adamlar ( Alexte dahil olmak üzre ) çok ağar ve düz adamlar, yana geriye topu oynayan adamlar, creative değiller, vs. vs. vs.

Forvet : semih ve güza, ikisi de birbirinden komik bana göre :) semih şanslı bir adam, bir şekilde top önünde kalıyor ve atıyor, güze tam facia, her kaçırdığından sonra ağlıyor

sonuç ; bütün bunlara bakınca ortaya bir balon çıkıyor, ya sence ?

diğer sayfalarda futboldan anlamıyorsun falan demişler ama onları es geçip cevap vericem.yeni gördüm bunu.

volkan cok iyi kaleci. evet. milli takımın kalecisi zaten.ne zaman bi hata yapacak kırmızı gorecek takımı yalnız bırakacak diyip handikapa eklemişsin.olur, olabilir. volkan gibi oyuncular her takımda var.o yuzden bunu es geciyorum.

önder bilica komik olmuş? süper kupada gol yemedi, ligde son 2 macta gol yemedi fenerbahce.bilicada agresif oyuncu, kırmzı gorebilir ya da gormez. boyle sacma elestiri olur mu? materazzi, gattuso da kasap. ama CL finallerindeler adamlar. heh.carlos mutsuzmus.yesinler. cay ictin heralde carlosla dertlestin bogaza karsı. medya ne yazarsa al elestir sonra bok at izi kalsın.gazetede demecleri varmıs? dur tahmin edeyim fanatikte mi? :) of neyse...

gökhan gönül fenere fazlaymış.alın o zaman? alabiliyorsanız :)

emre hırs yapmıs. bak sen.
kimmis yavas orta saha fenern ya? santos mu? hani şu tüm sivas savunması arasından orta sahadan gelip gecen? emre mi? yoksa kazım mı? eheh. kazım ilk fenere geldiginde ömer üründül sprinter falan diyordu hatırladın mı :)
alex yavas olsun. 150 macta gol+asist=170den fazla. koşarsa uzaya gider zaten.

ha kreatif olmayan orta saha demişsin. alex, emre, santos,kazım, özer, topuza kreatif değiller dersen, o önceki sayfalarda futboldan anlamıyor laflarını hakedersin tabi ki.
hepsi gol atan asist yapan adamlar.sacmalamıssın desteksiz.

semih komik. gol kralı falan oluyor.şans işte, önüne geliyor vuruyor işte.balık ya :) yer tutma falan yok hiç :)
guizada aglamasıyla komikmis.bu da futbol adına güzel yorum tabi eheh.

hakemlerde fener lehine calısması gucune gitmis anlasılan.alıs bunlara bence.vermistir aziz caldırır dudugu istedigi gibi. yerse...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...