Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 olum buz gibi ofsayt görmüyon mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 miyaw33 said: 2 gol manyaktı.rambo git cristianın bacagınada sarıl lem.sen girene kadar emre yoktu:) Rambo sarıldı, Emre tehlikenin farkına vardı, hayatı için oynadı. Bu arada Dos Santos'un gol göz yaşartıcıydı hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 |Joker| said: Sanki yuzyillardir ofsayt gorulmeyip golu atan tek takim Fenerbahce. Olabilir, hakem hatasidir, denk gelmistir. Sacma hakem hatalarindan herkes muzadrip, oyle boyle oyunun icinde bu da var. O zaman her sey mekanik olsun, hakemler olmasin, bilgisayar yonetsin maci. Yahu ben de katılıyorum bunlara sakin beyler:p sadece Fistanın ağzından duymak istedim ofsaytı o kadar. Duydum da. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Erman feneri beğenmemiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 andre santos (tu) yalnız daum ve koch etkisi direkt belli etti kendini, geçen sene 65de pili bitiyodu takımın, şimdi 90da bile bekler sağlı sollu bindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Osso said: |Joker| said: Sanki yuzyillardir ofsayt gorulmeyip golu atan tek takim Fenerbahce. Olabilir, hakem hatasidir, denk gelmistir. Sacma hakem hatalarindan herkes muzadrip, oyle boyle oyunun icinde bu da var. O zaman her sey mekanik olsun, hakemler olmasin, bilgisayar yonetsin maci. Yahu ben de katılıyorum bunlara sakin beyler:p sadece Fistanın ağzından duymak istedim ofsaytı o kadar. Duydum da. =) Yahu celalleniyoruz tam, sora bole soleyip durduruyosun :D. Ayiptir, siz solesiniz, bolesiniz, ofsaytla mac aliyosunuz allah sizi sole yapsin falan demen lazimdi. Kaldik gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hangi program verir maçın özetini? 100% futbol falan var şu an gösterir mi ki o? golü çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yeap %100 futbol gösteriyordu maç özetini ancak sonlara doğru sonra maç özeti üzerinde 2 3 muhabbet yapiilardı. sadece golü izlemek istiyorsan ligtv.com.tr den göstertiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Deacon said: hangi program verir maçın özetini? 100% futbol falan var şu an gösterir mi ki o? golü çok merak ettim. http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şimdi gösterdiler 100% futbolda izleidm de lig tv olayını öğrendiğim iyi oldu sağolun :) dos santos sağlam takmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ilk yarı bi goşl atsanız olmaxzmıdyı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Llama said: Kanuni said: oha santos demek icin girdim.. nefis gol. bir soru : bizim stadin TV ye yansiyan sesinimi yukselttiler yoksa bizim taraftar manyakcasina bagiriyormu ? aziz ek para ödediyse lig tv ye muhtemel bişeydir. Geçen sene Şansalın verdiği ropörtajı izlemeni yada bi yerden bulup okumanı tavsiye ederim. Geçen sene Fenerbahçenin,BJK'nin stadındaki gibi tribünler önüne mikrofon konulmasını istemediğinden dem vuruyordu. Bu sene fikir değiştirip ''tamam'' dediyse Fenerbahçe bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit de yeni nesil bonaprta lığa oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 @Estel, var öyle bi kaç tip. typo yapcam diye uğraşıyolar da kermit aceleyle yazmıştır ya da 2 bira çakmıştır, yoksa yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 lig henüz basladı ama sivasın durumu kötü,önlem almaları gerekli durumları daha da kötüye gidebilir. emre nin gol ne acaip öyle ya öndirekteki herif tam bi mal yalnız,kaleci cıldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aboo boku yedik.fener topcusunu bulmuş :) santos naopmıs öle emre süper gol atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hakem gölünü yedi sivasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ne pis çaktı lan dos santos. sivas bu sene çerez olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 deli oldum o nasıl bir gol santosunki emrede olimpik gol attı asdaf iyi yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 santos ne kadar guzel bi gol atmis yahu. Resmen hayran kaldim. Bu herif ligimiz icin fazla iyi, seneye gider buralardan. Gs ve Fener cok iyi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gs, fb kopucak gene ligin kalanından, saçma sapan olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 santosun gol cidden iyiydi yaw, adam da iyi. gercekten guzel transfer helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 emre de cok can yakar bu sene, gs - fb baya bi kopcak gidicek. kondisyon olarak cok iyiydi fenerbahce, koch eziyormus antremanda topcuları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 la niye siz kpoup gidiyonuz. biz neciyiz 3 büyüğüz bizde =( santos diyonuzda derbşilerde görün abi şu adamı ondan sonmra yorum yapın. sivas takımmıda b,i sivas maçında go lattı diye büyütmeyin. ama güzel trsanfemriş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 olum senin dekoderin nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar