Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Sivasspor 16.08.2009 @ 21:00

Fistan

Öne çıkan mesajlar

|Joker| said:

Sanki yuzyillardir ofsayt gorulmeyip golu atan tek takim Fenerbahce. Olabilir, hakem hatasidir, denk gelmistir. Sacma hakem hatalarindan herkes muzadrip, oyle boyle oyunun icinde bu da var. O zaman her sey mekanik olsun, hakemler olmasin, bilgisayar yonetsin maci.

Yahu ben de katılıyorum bunlara sakin beyler:p sadece Fistanın ağzından duymak istedim ofsaytı o kadar. Duydum da. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Osso said:

|Joker| said:

Sanki yuzyillardir ofsayt gorulmeyip golu atan tek takim Fenerbahce. Olabilir, hakem hatasidir, denk gelmistir. Sacma hakem hatalarindan herkes muzadrip, oyle boyle oyunun icinde bu da var. O zaman her sey mekanik olsun, hakemler olmasin, bilgisayar yonetsin maci.

Yahu ben de katılıyorum bunlara sakin beyler:p sadece Fistanın ağzından duymak istedim ofsaytı o kadar. Duydum da. =)

Yahu celalleniyoruz tam, sora bole soleyip durduruyosun :D. Ayiptir, siz solesiniz, bolesiniz, ofsaytla mac aliyosunuz allah sizi sole yapsin falan demen lazimdi. Kaldik gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Kanuni said:

oha santos demek icin girdim.. nefis gol.

bir soru : bizim stadin TV ye yansiyan sesinimi yukselttiler yoksa bizim taraftar manyakcasina bagiriyormu ?

aziz ek para ödediyse lig tv ye muhtemel bişeydir.

Geçen sene Şansalın verdiği ropörtajı izlemeni yada bi yerden bulup okumanı tavsiye ederim. Geçen sene Fenerbahçenin,BJK'nin stadındaki gibi tribünler önüne mikrofon konulmasını istemediğinden dem vuruyordu. Bu sene fikir değiştirip ''tamam'' dediyse Fenerbahçe bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...