Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 herikiwıl said: Alex : o kadar attığı gole ve yaptığı assiste rağmen son vuruşları hariç hiç beğenmediğim bir adam, gittikçe zayıflaşıyor, serdar neler olmuş burda yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 harry sen futbol yorumlayip elestirmiyormuydun :) dunden beridir yorumluyorum diyordun ama gordugum kadari ile bjk maci senin icin futbol degil.. sorunumuzda burda zaten amacin futbol degil FB karsisinda amacsiz yazimlar. dunden beridir bekliyorum devamli kendini futbol yorumlayan birisi gibi gosteriyor ve buna dayanarak istedigim gibi yorumlayamazmiyim futbol diyorsun. futbol sadece fb den ibaretse saolasin valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 1 maç izleyipte futbol yorumlamak =/ çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Özeri de izlememiş hiç. Ula. Sadece gs'nin maçlarını izlemiş olsan, adamı senede 2 kere izlersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 harrykewell'ı tanımıyorum, fazla da okumadım bugüne kadar futbol bölümünü, genel olarak nasıl birisidir, bilmiyorum. ama bir önceki sayfada yazdıklarına gösterilen tepkiyi anlayabilmiş değilim. bence de abartmış, onu bunu kötüleyip durmuş, dediklerinin çoğu haksız vs. de, bu yazdıklarının bize göre yanlış ve hatalı olması, bu tarz bir tepkiyi mi hak ediyor? düzgün bir şekilde tartışılabilirdi, "şu şöyle, bu böyle" diyerek. biraz fazla abartılmış gibi geldi bana, bilmiyorum yanılıyor muyum.. ayrıca, emre için dediği "yeni transfer" nitelemesinde de haklı. futbolu az çok takip eden herkesin bildiği bir kavramdır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 adam bunu her topicte yapıyor işte sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilker yasin gibi adam. kimse sevmiyor ama hala maç anlatıyor dsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Kanuni said: harry sen futbol yorumlayip elestirmiyormuydun :) dunden beridir yorumluyorum diyordun ama gordugum kadari ile bjk maci senin icin futbol degil.. sorunumuzda burda zaten amacin futbol degil FB karsisinda amacsiz yazimlar. dunden beridir bekliyorum devamli kendini futbol yorumlayan birisi gibi gosteriyor ve buna dayanarak istedigim gibi yorumlayamazmiyim futbol diyorsun. futbol sadece fb den ibaretse saolasin valla :) beşiktaşın ibb maçı cuma günüydü izleyemedim, antalya maçı ptesi günüydü izleyemedim dolayısıyla onlar hakkında nasıl bir yorum yapmamı bekliyorsun ? elbet cl maçlarında izleyeceğim beşiktaşı, o zaman bende katılırım o topiclere ha bir de madem ki amacım fb karşısında amaçsız yazımlar, bir zahmet ayhan, aydın, mustafa sarp ve sabriyi transfer eder misiniz, zira ben amacımdan sapmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Baluu said: Özeri de izlememiş hiç. Ula. Sadece gs'nin maçlarını izlemiş olsan, adamı senede 2 kere izlersin :) yani bu iki maça bakarak mı yorumlamamı bekliyorsun ? ayrıca o iki maçta özerin kaç kere adı geçmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Shaggy said: harrykewell'ı tanımıyorum, fazla da okumadım bugüne kadar futbol bölümünü, genel olarak nasıl birisidir, bilmiyorum. ama bir önceki sayfada yazdıklarına gösterilen tepkiyi anlayabilmiş değilim. bence de abartmış, onu bunu kötüleyip durmuş, dediklerinin çoğu haksız vs. de, bu yazdıklarının bize göre yanlış ve hatalı olması, bu tarz bir tepkiyi mi hak ediyor? düzgün bir şekilde tartışılabilirdi, "şu şöyle, bu böyle" diyerek. biraz fazla abartılmış gibi geldi bana, bilmiyorum yanılıyor muyum.. ayrıca, emre için dediği "yeni transfer" nitelemesinde de haklı. futbolu az çok takip eden herkesin bildiği bir kavramdır bu. Shaggy, zaten bu arkadaşlar fikirleri ile beni ve düşüncelerimi çürütebilecek futbol bilgisine ve seyir kapasitesine sahip olsalar kişiliğimi bırakıp yorumlarıma saldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 futbol bilgin zayif ama harry. onu kavrayamadin bir turlu :/ Kimse dediklerini zaten kaale almiyor, almadikca milletin ilgisini ve dikkatini cekmek icin daha sivri yaziyorsun, sonucta da bir sekilde aradigin ilgiyi topluyorsun. Ama sevilmiyorsun ve antipatiksin. bilemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 harrykewell said: Shaggy said: harrykewell'ı tanımıyorum, fazla da okumadım bugüne kadar futbol bölümünü, genel olarak nasıl birisidir, bilmiyorum. ama bir önceki sayfada yazdıklarına gösterilen tepkiyi anlayabilmiş değilim. bence de abartmış, onu bunu kötüleyip durmuş, dediklerinin çoğu haksız vs. de, bu yazdıklarının bize göre yanlış ve hatalı olması, bu tarz bir tepkiyi mi hak ediyor? düzgün bir şekilde tartışılabilirdi, "şu şöyle, bu böyle" diyerek. biraz fazla abartılmış gibi geldi bana, bilmiyorum yanılıyor muyum.. ayrıca, emre için dediği "yeni transfer" nitelemesinde de haklı. futbolu az çok takip eden herkesin bildiği bir kavramdır bu. Shaggy, zaten bu arkadaşlar fikirleri ile beni ve düşüncelerimi çürütebilecek futbol bilgisine ve seyir kapasitesine sahip olsalar kişiliğimi bırakıp yorumlarıma saldırırlar aha topic hala devam ediyormus lol, zaten bu arkadaşlar fikirleri ile beni ve düşüncelerimi çürütebilecek futbol bilgisine ve seyir kapasitesine sahip olsalar kişiliğimi bırakıp yorumlarıma saldırırlar, adamlar 18 sayfa futbol yorumu yapıp sen anlamayınca neden anlamamıs olabilecegine dair yorumlar yapmaya baslamıs, neticesinde futbol u biraz bildigin ancak duzgun gozlemlemeyip yorumlamadıgın insanlar illallah demis, simdide sanki 18 sayfa sana hakaret edilmis gibi kisiligimi bırakıp falan yazmıssın, bu arkadaşlar fikirleri ile beni ve düşüncelerimi çürütebilecek futbol bilgisine ve seyir kapasitesine sahip olsalar : cok ciddi hakaret zaten , neyse bunu niye yazdıgımı bile bilmiyorum, ignorladım zaten seni hayat kısa :) ne geregi var bos islerle ugrasmanın ... not : onceki senede alınmıs ancak bu sene parlamıs oyuncu icin Bu senenin yeni transferi denmez, bu senenin en iyi tranferi denir vsvsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 The_Delucian said: ... not : onceki senede alınmıs ancak bu sene parlamıs oyuncu icin Bu senenin yeni transferi denmez, bu senenin en iyi tranferi denir vsvsvs ... bende zaten " en yeni " değil " en önemli transferi " dedim neden " yazma-okuma " değil de " okuma-yazma " derler hiç düşündün mü ? bence bir dene, ileriki hayatında yapacağın " dolu " işlerinde sana faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Azmodai said: futbol bilgin zayif ama harry. onu kavrayamadin bir turlu :/ Kimse dediklerini zaten kaale almiyor, almadikca milletin ilgisini ve dikkatini cekmek icin daha sivri yaziyorsun, sonucta da bir sekilde aradigin ilgiyi topluyorsun. Ama sevilmiyorsun ve antipatiksin. bilemiyorum :/ futbol bilgim zayıf değil, zayıf olsaydı bile bu yorum yapmam için bir engel teşkil etmez, çünkü amacım kimsenin yorumlarımı beğenmesi ya da benim gibi düşünmesi değil, senin tahmin ettiğin gibi ilgi çekmekte değil, bütün bunlara ihtiyacım yok kişisel olarak kimsenin beni sevmesi için bir neden yok, aynı şekilde sevmemesi içinde bir neden olduğunu sanmıyorum ( yorumlarımı sevmeyebilirler ) , bir insan fikirlerini beğenmeyebilirsiniz, katılmayabilirsin, amma ve lakin saygıda kusur etme lüksü kimsenin haddine değildir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 harrykewell said: The_Delucian said: ... not : onceki senede alınmıs ancak bu sene parlamıs oyuncu icin Bu senenin yeni transferi denmez, bu senenin en iyi tranferi denir vsvsvs ... bende zaten " en yeni " değil " en önemli transferi " dedim neden " yazma-okuma " değil de " okuma-yazma " derler hiç düşündün mü ? bence bir dene, ileriki hayatında yapacağın " dolu " işlerinde sana faydası olur. k saol, benim alıntı yaptıgım kısma bakarsan "yeni transfer" denmis sen degil saggy yazmıs, okuma-yazma ? yazma-okuma ? neyse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 harrykewell said: futbol bilgim zayıf değil, zayıf olsaydı bile bu yorum yapmam için bir engel teşkil etmez, çünkü amacım kimsenin yorumlarımı beğenmesi ya da benim gibi düşünmesi değil, senin tahmin ettiğin gibi ilgi çekmekte değil, bütün bunlara ihtiyacım yok kişisel olarak kimsenin beni sevmesi için bir neden yok, aynı şekilde sevmemesi içinde bir neden olduğunu sanmıyorum ( yorumlarımı sevmeyebilirler ) , bir insan fikirlerini beğenmeyebilirsiniz, katılmayabilirsin, amma ve lakin saygıda kusur etme lüksü kimsenin haddine değildir, simdi senin yaptigin gibi quote icinde bi degerlendirme yapalim. Futbol bilgin bayagi zayif, cogu gsli gibi feneri sevmiyorsun, bunda bi sikinti yok ama anlamsizca her halti aziz yildirima baglayip dan brown vari fantezilerle kehanetlerde bulunup bos komploculuk yapiyorsun. Rakibini sevmesen de gayet iyi futbolunu goremiyorsun. Tum takimin bi degerlendirmesini yapmissin, allahim yarabbim boyle gercekten uzak degerlendirme olamaz. Bu kisim futbol bilgisi eksikligin ve cahilliginle alakali. Ayriyetten ilginin hastasisin hic uydurma, ozellikle milleti provoke edip, ne cevap verecekler diye bekleyip daha da kiskirtacak cevap vermek ilgi arsizligidir. Eger ilgi icin de yapmiyorsan, sikinti var ciddi anlamda, insanlara saygin yok demektir bu, ve o daha kotu bisi. Gelelim diger kisma... Kisisel olarak kimsenin sevmemesi icin cok neden var. Gelip kendi takimin olmayan konuda estiriyorsun, ve bilerek provokatif yazi yaziyorsun ve tamamen bilgisiz yaziyorsun. Aziz yildirim falan diye sacmaladiktan sonra da "oha ne yaptin" turu tepkilere de "okumak zorunda degilsiniz" gibi klasik forum ilgi arsizlarin kullandigi taktigi kullaniyorsun. YAZMA arkadasim, senin cahil degerlendirmelerini gormek zorunda degiliz burada, senin yanli, tarafli ve noksan tespitlerini okumak zorunda degiliz, ve birsey yazarsan eger, o yazdigini da maaelsef gormek zorundayiz. sen hem gelip bu konuya provokatif yazi yazip, arkasindan cevap gelince de siyrilamazsin oyle kolay kolay. Sevilmiyorsun bu nedenden dolayi. Goruslerin zit olabilir, bir cok insanin zit gorusuyle karsilastik buralarda yillarca, ama hic biri senin gibi arsiz bir bicimde israr ederek bunaltmadi. Hayir hem kotu tespit yapiyorsun, hem yanli ve cahilce konusuyorsun, hem de atarlaniyorsun. Git kendi konunda kimi kiyasliyorsan kiyasla, ama bizim konumuza gelip provokasyon yapma. Biz gelip gs forumuna kicimizdan uydurma yazilar ve saldirilar yapiyor muyuz? Hayir. Senin gibi adamlar yuzunden duzgunce ve centilmence futbol tartisamiyoruz artik. Gsnin bu seneki iyi oyununu tartismak istedigim zaman karsimda senin gibi gozu kor fanatik gorunce vazgecip ben de mecburen senin gibi ucuz taraftar profili cizmek zorunda kaliyorum :/ Lutfen bas git artik konularimizdan. Kendi konunu istedigin gibi kirlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 azmo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 "Beğenmiyorsanız okumayın" süper zaten başlı başına, okumadan beğenip beğenmediğimize karar vermemiz bekleniyor bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Azmodai, bugüne kadar her yazdığımın arkasında durdum, hiçbir zaman ve hiçbir kimseden sıyrılmadım, sonuna kadar cevaplarını verdim, ister kabul görsün ister görmesin aziz yıldırım hakkında söylediklerimi neredeyse senelerdir bütün Türkiye söylüyor, bunun da sebebi kendisidir, hadi ben hatalıyım aziz yıldırım konusunda, peki geçmişte fenerbahçe forması giyen futbolcuların ve takımı yöneten kişilerinde mi açıklamalarını okumuyorsunuz ? nasıl bir kişilik olduğunu bilmiyor musunuz ? fenerli futbolcular hakkında bir dolu yorum yaptım, ne gördüysem onları yazdım, bunda yanlış olan ne ? provakasyon nerede ? Daum bile mehmet topuz için " futbolu bilmiyor " diye açıklama yapınca sorun olmuyor da ben izlediğim bir futbolcuyu beğenmeyince mi sıkıntı çıkıyor ? bu forum temizliği konusunda da sanırım çoğu kullanıcıya nazaran temiz kalıyorumdur, zira bir analiz yapsak sanırım postlarında "futbol ve yorum" içeren % 10 'luk kesimdeyimdir. ilgi çekme konusunda ise artık ne diyim bilmiyorum, bu tarz mevzuları dilersen özel mesaj yolu ile konuşalım çünkü bunlar gerçekten kirlilik yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bak hala.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 daum topuz için futbolu bilmiyor diye ne zaman demiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi hala adamla muhatab oluyorsunuz. baksanıza adam " okumuyor musunuz" "demecler var" "hede hodo" diyip duruyor. fotospor'un abonesi falan heralde. her spor sayfasında yazan şeylerle burda futbol yorumlaya calısıyor, dogrulugu kesinmiş gibi. ustelik ben futbol konusuyorum siz sahsıma konusuyorsunuz diyor, futbol konustugu seylerinde tutar bi yanı yok, ama cevaplıyoruz, sonra baska konuya giriveriyor. aziz düşsün başına. kişiliğinden bizene. versin parayı şampiyon yapsın.helaldir azize. hadi yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bence harry sonuna kadar hakli. bir fenerbahceli olarak takimim hakkinda yapmis oldugu tum yorumlara katiliyorum. hatta biraz daha zorlarsa GS li olacagim. hatta aziz yildirima sanirim intihar bombacisi olup dalacagim. hakikatten beynimi yikamis durumda. kusura bakmayin :( ispanyada olsak eminim ki harry real madridli olsa, gecen seneki barcelona icinde ayni tutumla yorumlar yazardi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 post mu kasılıyo gençler biz de girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar