Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Üzülmüyom neden bilmiyom.trollenebilir. iyi garbıç postları bekliyorum. Sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bize ne lan. senin şeyinin bekçisimiyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 terkedildiysen üzülmen lazım. terkeden sıkılır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Aramis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Keşke kişisele açsaydın konuyu. Postlar sayılırdı en azından, bir işe yarardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Unutma, Unutulanlar Unutanları ASLA Unutmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ne bileyim lan sanırım içimde fatihin dediği gibi ünivde bulurum nasılsa lafı var.Ya da yedektekileri kullanırım düşüncesi bilmiyorum.Ya da kızdım sinirden bilmiyom aman öyle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ AN BİTMİŞTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 üni de kızmı yok abi sana. iyi olmu$ ko ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 unutma terkedilenler terkedenleri asla terketmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 fede said: Unutma, Unutulanlar Unutanları ASLA Unutmazlar ahah bak aklıma şey geldi şimdi bizim eski müdürün yerine yeni müdür gelince bizim ahmet var müdür yardımcısı dedi ki bizim yeni müdür eski müdür müdür yoksa eski müdür kütür kütür falan sonra bu ohlamaya başlayınca soğuk suya soktuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 HEPİMİZ BİRİMİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Skyfire said: üni de kızmı yok abi sana. iyi olmu$ ko ver gitsin Ko ver durumundayım zaten de hoşlanıyorum falan sanıyodum bayaa neyse neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 M E R İ Ç L İ Ğ İ N C E Z A S I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Saeros said: fede said: Unutma, Unutulanlar Unutanları ASLA Unutmazlar ahah bak aklıma şey geldi şimdi bizim eski müdürün yerine yeni müdür gelince bizim ahmet var müdür yardımcısı dedi ki bizim yeni müdür eski müdür müdür yoksa eski müdür kütür kütür falan sonra bu ohlamaya başlayınca soğuk suya soktuk +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 terköpekdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 şu dünyadaki en büyük can sıkıntısının kaynağının insanın kardeşinin sevgilisi ve sevgilisinin kız arkadaşlarıyla olan msn logları olduğuna karar verdim. dünyada artık herşey gözüme daha neşeli gözükür bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 fede said: şu dünyadaki en büyük can sıkıntısının kaynağının insanın kardeşinin sevgilisi ve sevgilisinin kız arkadaşlarıyla olan msn logları olduğuna karar verdim. dünyada artık herşey gözüme daha neşeli gözükür bu saatten sonra. dsfsfsdfsdfsdfsdffdssdfdf ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 geçmiş olsun kankut. yenisini bulursun raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bunu niye terk ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 zevksiz kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 giden hatunun topuguna bakmıcaksın oha cok manidar oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 GwindonSurion said: bunu niye terk ederler jgfdgfsfdasdgsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar