Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

00.24te terkedildim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne bileyim lan sanırım içimde fatihin dediği gibi ünivde bulurum nasılsa lafı var.Ya da yedektekileri kullanırım düşüncesi bilmiyorum.Ya da kızdım sinirden bilmiyom aman öyle bişi işte
Mesaj tarihi:
fede said:

Unutma, Unutulanlar Unutanları ASLA Unutmazlar

ahah bak aklıma şey geldi şimdi
bizim eski müdürün yerine yeni müdür gelince bizim ahmet var müdür yardımcısı dedi ki bizim yeni müdür eski müdür müdür yoksa eski müdür kütür kütür falan sonra bu ohlamaya başlayınca soğuk suya soktuk
Mesaj tarihi:
Saeros said:

fede said:

Unutma, Unutulanlar Unutanları ASLA Unutmazlar

ahah bak aklıma şey geldi şimdi
bizim eski müdürün yerine yeni müdür gelince bizim ahmet var müdür yardımcısı dedi ki bizim yeni müdür eski müdür müdür yoksa eski müdür kütür kütür falan sonra bu ohlamaya başlayınca soğuk suya soktuk

+1
Mesaj tarihi:
şu dünyadaki en büyük can sıkıntısının kaynağının insanın kardeşinin sevgilisi ve sevgilisinin kız arkadaşlarıyla olan msn logları olduğuna karar verdim. dünyada artık herşey gözüme daha neşeli gözükür bu saatten sonra.
Mesaj tarihi:
fede said:

şu dünyadaki en büyük can sıkıntısının kaynağının insanın kardeşinin sevgilisi ve sevgilisinin kız arkadaşlarıyla olan msn logları olduğuna karar verdim. dünyada artık herşey gözüme daha neşeli gözükür bu saatten sonra.

dsfsfsdfsdfsdfsdffdssdfdf ahahah
  • Yeni Oluştur...