Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Denizlispor 15.08.09 @ 21.00

unK

Öne çıkan mesajlar

3-0 diyordum 4-1 bitti :)

Ama çok beğenmedim takımı. Ne bileyim paso kanata iniyorlar paso kanata. Kanat değiştirme pek yapmıyorlar. Ortadan saldıran yok. Heralde Keita Kewell Arda oynadığı için böyle oldu. Birde gol yemeden önce çok kaçan pozisyon oldu onlar gol olsaydı belki sahaya yayılım daha iyi olabilirdi.

M.Sarp'sa geliştiriyor kendini. Daha da iyi olacağı gibi bir izlenim bıraktı bende. Volkan en çok koşan 2. oyuncu olarak göründü ilk 45dk'da ama golde bence kesmeliydi. Cidden Balta kıvamında bir adam lazım. Alparslanın neyini beğenmediler anlamıyorum. Hırslı genç çocuk. Volkan yerine onla başlanabilirdi bence. Barışsa kafa toplarında iyice coşar hale geliyor gibi. Kaç maçtır herifin performansı ortada kafa konusunda :).

Bu takımdan çok rahat 2 ayrı takım çıkar sakatlık olmazsa 2'side ilk 3'e oynar. Hıncal yada Tanburacı vari bir yorum oldu ama kadro zenginliği ve kalitedeki yakınlıkları ortada. Çok farklı kadrolarla her maça çıkabilirler istedikleri gibi adam dinlendirebilirler.

Sahaya yayılmayı ve kanat değiştirmeyi umarım daha iyi yapar hale geliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

gollerin normal oldugunu düşünmüştüm neyse
2 penaltı biri kendi kale ise tamam sorun yok şanslı

sdf böyle bir futbol düşüncesi yok..
Siz bu mantıktaysanız gs bu sene şansına şampiyon olucak çünkü daha çok penaltı kullanıcaz.

Arda çalım atıyor 2 kişiyi ipe diziyor, keita 3 kişiyi geçiyor arda ile duvar paso yapıyor birine daha geçiyor, nitekim aydın ole kewell ole
elano'da oyle olacak
Sosyal ağlarda paylaş

dün denizli maçında ortaya koydumuz oyun %50 bile değildi.güle oynaua 4 attık.goller biraz şans golleriydi ama pozisyona giriyoruz yani.

bu sene şampiyon olmasak bile reykard kalsın tek isteğim bu.şamp ligine gidelim 2. olalım yeter.

bir galatasaraylı olarak uefa kupasından beri acı çektim yani.saçma sapan topcular izledik.kanser olduk.ama böle futbolumuza bi kalite geldi reykardla birlikte.paslarımız top kontrollerimiz bile degişik geliyor.bi ara barçaya döndük hakkaten.kale onune kadar pasla gidip sora tekrar donduk tekrar pas yaparak kaleye gittik.nazar değmsin.Allah korusun :)

suan takımımdan cok memnunum.fener maçına kadar puıan kaybetmeyiz gibi :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...