DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=41671 Şu listede 15. sırada olduğundan olabilir mesela. Birde tabi hakederek ligde kaldıklarından da olabilir. Ligdeki her takım tepeye oynayacak diye bir kaide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Eski açık bugün baya iyiydi. Tayfanın eski açık tribününe gelmesi yaradı bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 gs çok can yakar by sene lşigde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Belli promilden yukarıda foruma girişler yasaklansa? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aferin gsye. gayet iyi oynuyorlar, cok ta guzel bir takim oldu. Fenerbahceme de cok guveniyorum, gs de gral, bu sezon insallah kadrosu en iyi olan bu 2 takim guzel bir sezon gecirir, sonuna kadar guzel futbol izleriz. BJKliler kusura bakmasin ama takimlari bence bu sene icin FB veya GS kadar iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 EY VAH! Galatasaray bu sene iyiyse bi 6 daha yeriz Fener'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 iyi oynuyoruz yahu.. 6 olmaz da 4 falan yeriz gibime geliyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 o değil de keitayı çok beğendim, kolpa zenci değil baros gibi. döve döve geçip ceza sahasına giriyor, penaltı pozisyonunda da YETER LAN diye girdiler zaten adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bu Keita, 36'lık Carlos'u duman eder. :D Umarım o oynar sol bekte bizim maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sostizm said: Geçen sene GS'nin penaltıcısı kimdi? baros'tu ve lütfen baros kalsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 elano gelince elano olur zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CthuLhu said: iyi oynuyoruz yahu.. 6 olmaz da 4 falan yeriz gibime geliyor benim aahahheheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 3-0 diyordum 4-1 bitti :) Ama çok beğenmedim takımı. Ne bileyim paso kanata iniyorlar paso kanata. Kanat değiştirme pek yapmıyorlar. Ortadan saldıran yok. Heralde Keita Kewell Arda oynadığı için böyle oldu. Birde gol yemeden önce çok kaçan pozisyon oldu onlar gol olsaydı belki sahaya yayılım daha iyi olabilirdi. M.Sarp'sa geliştiriyor kendini. Daha da iyi olacağı gibi bir izlenim bıraktı bende. Volkan en çok koşan 2. oyuncu olarak göründü ilk 45dk'da ama golde bence kesmeliydi. Cidden Balta kıvamında bir adam lazım. Alparslanın neyini beğenmediler anlamıyorum. Hırslı genç çocuk. Volkan yerine onla başlanabilirdi bence. Barışsa kafa toplarında iyice coşar hale geliyor gibi. Kaç maçtır herifin performansı ortada kafa konusunda :). Bu takımdan çok rahat 2 ayrı takım çıkar sakatlık olmazsa 2'side ilk 3'e oynar. Hıncal yada Tanburacı vari bir yorum oldu ama kadro zenginliği ve kalitedeki yakınlıkları ortada. Çok farklı kadrolarla her maça çıkabilirler istedikleri gibi adam dinlendirebilirler. Sahaya yayılmayı ve kanat değiştirmeyi umarım daha iyi yapar hale geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.fotomac.com.tr/gal125.html Ve kader espirileri yapılmaya başlandı. Yandık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Olur da Kadıköy'de feneri yenersek ve golü Keita atarsa,kaderle ilgili güzel başlıklar atılabilir... Yanlız BarçaSARAY nedir uff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CthuLhu said: iyi oynuyoruz yahu.. 6 olmaz da 4 falan yeriz gibime geliyor benim işte en gerçekçi yorum topicteki. kutluyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 4 geçen sezon yedik ya, bu sefer 2 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Llama said: gollerin normal oldugunu düşünmüştüm neyse 2 penaltı biri kendi kale ise tamam sorun yok şanslı sdf böyle bir futbol düşüncesi yok.. Siz bu mantıktaysanız gs bu sene şansına şampiyon olucak çünkü daha çok penaltı kullanıcaz. Arda çalım atıyor 2 kişiyi ipe diziyor, keita 3 kişiyi geçiyor arda ile duvar paso yapıyor birine daha geçiyor, nitekim aydın ole kewell ole elano'da oyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dün denizli maçında ortaya koydumuz oyun %50 bile değildi.güle oynaua 4 attık.goller biraz şans golleriydi ama pozisyona giriyoruz yani. bu sene şampiyon olmasak bile reykard kalsın tek isteğim bu.şamp ligine gidelim 2. olalım yeter. bir galatasaraylı olarak uefa kupasından beri acı çektim yani.saçma sapan topcular izledik.kanser olduk.ama böle futbolumuza bi kalite geldi reykardla birlikte.paslarımız top kontrollerimiz bile degişik geliyor.bi ara barçaya döndük hakkaten.kale onune kadar pasla gidip sora tekrar donduk tekrar pas yaparak kaleye gittik.nazar değmsin.Allah korusun :) suan takımımdan cok memnunum.fener maçına kadar puıan kaybetmeyiz gibi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gs 30. hafta ılan eder sampıyonlugu go go go kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 30 geç, ilk yarı bitmeden hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 beyler şaka gibi demeçler bunlar. zaten şampiyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu maç bence 4-1 biticek galatasaray yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 30 Temmuz'da ilan ettik biz şampiyonluğu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gs bu futbol ile 4 5 yer derbilerden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar