Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 enh shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dwarf shaman çok tatlı olur bea... ele filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 slayer77 said: Miraul said: tauren rogue gelmesi lazim. boyle gnome un arkasindan cikicak bi anda +1 asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tauren rogue kesin lazim sadece kick kullanirim tauren rogue eklenirse zaten en az 10 sn falan kitler sanirim o buyu grubunu o kick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Arkadaşlar sizce night elf mi yoksa worgen druid mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Popeye said: tauren rogue kesin lazim sadece kick kullanirim tauren rogue eklenirse zaten en az 10 sn falan kitler sanirim o buyu grubunu o kick büyüyü değil direk adamı kitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Tauren rogue kick atarsa adamın charı silinir laan account ban a kadar yolu var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 asil soru. simdi bi priest kassak expension geldigi gun race ini worgen yapabilirmiyiz .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Böyle bişi olacağını sanmıom göç travması yaşanır raciallara her yerde dk gördüğümüz gibi bu classları görürüz sonra. Açıkcası warrior kasacakdım 0dan ama worgeni bekliyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 evet alliance worgen i alınca bayağı göç alıcak, nüfus konusunda dengeyi sağlamak için tauren rogue getirmeleri lazım horde a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 peh millet worgen oynuo baya guzel olmus gibi http://www.youtube.com/watch?v=YT2DAKzDXLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tauren paladin var o saçmalık yeter bence.. ben çok feci takıldım ona... ayrıca geçiş muhabbeti olursa ben warriorumu worgen yapmayı planlıyorum gerçi faction change gelirse ally'a geçecem vallahi garrosh'u sevmiorum ben thrall çekilirse horde'un basından olmaz vallahi.. horde oynamamda ki neden thrall'dır yani.. oda giderse olmaz yahu zaten bgler iice kötüleşti AV fix allylarda diğerleri arada bi horde alıyor.. sırf o yüzden migrate etmiyorum gelse de bi şu faction change değiştiricem factionumu artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 troll druid çıkartacak zamanı mı buldular :/ ayrıca tauren paladin nedir ya yada dwarf mage :S en en en aptalıysa undead hunter :S hangi hayvan yaklaşır undead yaratığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Thrall gitsin bi an önce de Garroshla horde oldugumuzu hatırlayalım tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Race changes will be available shortly after Faction changes oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Oh be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu arada Undercity sadece bana mı taç mahali hatırlattı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 warcraft3 cinematiclerindeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 beyler ne zmn cıkıcak bi duyuru varmı bunun hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Pyro said: Bu arada Undercity sadece bana mı taç mahali hatırlattı yoksa? nerde uc nerde nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Marty said: Thrall gitsin bi an önce de Garroshla horde oldugumuzu hatırlayalım tekrar.. WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Popeye said: tauren rogue kesin lazim sadece kick kullanirim tauren rogue eklenirse zaten en az 10 sn falan kitler sanirim o buyu grubunu o kick balon kırar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 İsmi garroş olan birinden hordeluk öğrenmem kimse kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 garroshdan horde'uk komik olmuş cidden. Cairneler ölmez, horde bölünmez! şimdi ölse bile expension'ın sonunda Cairne Grom Drekthar Doomhammer falan, emerald dream'den el sallar thrall'a, SW usulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 öf horde un başına garrosh lavuğu geliyo ally lara worgen geliyo horde bitmiştir ya. dahada gelmem orgrimmara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar