barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bence tam istediği gibi oldu son. nick ders aldı. yasaları hiçe sayarak bi suçluya cezasını çektirdi. terfi de almıştı zaten. en yukardaki adam o. bundan sonra bu yaşadıkları doğrultusunda işler yapıcak. bence istediğini elde etti eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Sonu boyle olmasa efsane film olabilirmis. Taken tadinda filmleri cok seviyorum. Bu da onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Obama nelere kadir, o geldi artık kötü adamlar beyaz iyi adamlar siyah oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 filmde beyaz adamın kötü siyahın iyi olduğunu bir sn bile düşünmedim yalnız ben vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 valla bence de siyah adamlar iyi falan degildi bu filmde. beyaz olan resmen testis gecti hatta. müthiş filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya siyah iyi beyaz kötü derken verilmek istenen mesaj açısından diyorum. Sonuçta filmin elinde çok daha farklı mesajlar verme şansı da vardı ama sonu ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 iyi-kötü değil de hakeden-haketmeyen diye ayırabiliriz. zenci olan savcı diye iyi olmak zorunda degil sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sarah'a yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aynısını soyledim filmi izlerken ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya filmin en baş sahnesine uyuz oldum.o tarz sahnelerden nefret ediyorum.hep böyle bi ulan başımıza gelse naparız diye düşünesim geliyor sinirleniyorum ya bide adamın gozunun onunde karısının donunu sıyırdı ya.orda kapatcaktım filmi ama neyse izledim güzel filmdi.ama ne bilim tünel münel hayırdır demezler mi adama ya.scofieldın daha vahşisini izledik.az bile yaptı.uçursaydı alayını havaya.ama ben daha güzel bi final beklerdim.ne bilim bombayla binayı patlamayıp yangın alarmını devreye sokup ıslatsaydı başkanları falan.tabi bomba patlatcagını düşünen jamie de sıksaydı kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Cok guzel giden filmi sonunda pic etmisler, daha guzel bir son yapilabilirdi, hatta her turlu baska son daha guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Leziz film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 jamie ye çok hoş sonlar bekliyordum.oldukça memnun kaldım ama güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sonu baya dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 filmin son dakkasi sovduklerim dolayisiyla ahirette cehenneme gidisimi garantilemisim son aldigim haberlere gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Filmi isminden dolayı izlemiyordum. aklıma hep abidin abidin geliyordu gülüyordum. Demin izledim nutkum tutuldu. Sonunu bende beğenmedim ama yönteme +rep diyorum. feci birşeymiş o. 3 leme bile olurmuş bu filmden. hatta prequel yapılabilir. clyde'ın bu olaylardan önce ne yaptığıyla ilgili. izleyenler anlar dediğimi. çokta güzel bağlanır bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 barnacle said: bence tam istediği gibi oldu son. nick ders aldı. yasaları hiçe sayarak bi suçluya cezasını çektirdi. terfi de almıştı zaten. en yukardaki adam o. bundan sonra bu yaşadıkları doğrultusunda işler yapıcak. bence istediğini elde etti eleman. Katılıyorum bir testere serisine bile dönebilir film her an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 son yıllarda izlediğim en iyi aksiyon filmi. çok iyiydi. sonu biraz daha ihtişamlı olabilirmiş. hatta üçleme olurmuş fikrine de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 inanılmaz giriş, inanılmaz gelişme.. ama son olmamış. sonu da aynı gazla izleyebilsem ve 'OHAAA' tepkilerime devam edebilsem. en iyi film ünvanını verebilirdim. ama şu şekli bile benden 8/10 aldı. tavsiye edilesi. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Dvdsi çıkmış. İnanılmaz başarılı film, cidden trilogy falan olmalıydı. Ayrıca türkiyede bizim birkaç salak yerli yapımla aynı hafta vizyona girip 1-2 hafta içinde de sessiz sedasız çıktığından; etrafınızdakilerin vakit öldürmek için oturup ortalama bir amerikan filmi beklerken dört köşe olarak "bundan sonra filmleri rikkie seçiyor" edalarıyla kalkmaları dvdnin extra seçenekleri arasında sdf :p Son sahne epicti be abi, yapmayın etmeyin dicem de ben de zamanında sonu beğenmemiştim, şimdi filmi başa sona alarak sindire sindire izleyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sonu çok kötüydü yeni izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ilk kill den sonra adamı ayagından zincirleselerdi hucreye bunların hicbiri olmayacaktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hem hucreye atıp hem zincirlemenin mantıgı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 son sahne olmamis, bir saw efsanesi dogabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar