Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3.1 Patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben anlamıyorum test etmeden mi cıkarıyolar yoksa işi bilen adammı yok nedir düz yolda üstünden köprü geçiyo sanki duvar varmışcasına gecemiyorum düz yoldan yandan zıplaya zıplaya falan olmamalı bunlar
Mesaj tarihi:
Biraz alakasiz olucak ama yeni baslik acmak istemedim...

1.3.1'den itibaren bakarsak (bir suru bu konuda baslik okudum ama hepsi mart ayindan falan) class bilgilendirmesi yapabilir misiniz biraz?

WP ile KoB sormustum onceden, Sam sagolsun biraz bilgi vermisti.

Tank, melee dps ve ranged dps olarak durumlar nedir?

Hangi class ne durumda, eger iclerinden birine OP deseniz (her ture 1 tane rica etsem?) hangisi olurdu ve neden?

Tesekkur ettim simdiden.
Mesaj tarihi:
Healer ve casterlar icin soyleyebilirim:

Aoe healing nerflenmis olsa da hala gayet iyi. İsini bilen healerlar (ust bas konusunda cok buyuk bir eksikligi yoksa) herhalukarda wb'i ayakta tutabiliyorlar. Healer OP classlar bence WP ve DoK.

Aoe range dps de nerflenmis olsa da hala kök söktürmeye devam ediyor. SH OP, Sorcerer OP, BW hala OP (range olanlar her turlu OP kısacası ama SW ile Magusta sorun var) ama tekrar soyleyecegim islerini biliyorlarsa... level 40'ta BW'ların Sorcererlara ustunlugunden bahsediliyordu patchten once, simdi ne alemde bu karsılastırma, bilmiyorum. Ama her sc.den sonra olan bitene sc. listesinden bakıyorum da, t3'teki sorcererım dps acısından BW'lardan cok daha iyi. Buna survival da dahil tabi.

Tüm classları, ozellikle de meleeleri denemedim. 8 aydır WaR oynuyorum ve benim deneyimime gore OP'unda OP'u olan class DoK. Herkesi şık diye öldürürüm diye bir şey yok DoK'ta ama level 1-40'ta özellikle üst baş eşit durumlarda 1 DoK vs 3 dps = DoK ölmez, içlerinden birini de alır. 1 DoK vs 1 dps = DoK öper.
Mesaj tarihi:
valla bence op arayışında olma pek, sen 40'a varana dek bir yama gelir, yerin dibine sokarlar. yine de tank bakımından rahatlıkla chosen ve ironbreaker açık ara en güçlü diyebilirim.
Mesaj tarihi:
Tesekkurler yanitlar icin, son bir sorum olucak, sizdede her daim bir delay, prime time'larda lag mevcut mu? Oyuna girdigimden beri hicbir zaman dogru duzgun oynayamadim. Oyunda ping gorunmuyor (mmorpg oyun nasil ping gostermez ya!) ama her daim bir gecikme mevcut. DFO'a falan giriyorum 70-80 ping, nette bir sorun yok gibi duruyor.. Acaba patch'den kaynaklanan bir sorun mu, yani hepinizde var mi? Gecen gun ticket verdigimde eleman son patchden beri boyle bir durum mevcut dedi ama herkes catir catir oynuyor.. Beni 20 adim arkamdaki adamlar falan melee ile olduruyor kafayi ciziyorum.. Heallerdeki 1 saniye castlerin cikmamasi falan cabasi..
Mesaj tarihi:
WP basladim, ve Choppa kadar hicbir seyden nefret etmiyorum. Hele T1'de rank 11 falan geliyor, 3-4 kisiyi yanyana dogruyor, ne heallemek mumkun, ne karsisinda durmak..

Bu arada gecikme/lag sorunu sadece bende mevcut anladigim kadariyla?
Mesaj tarihi:
bende cok olmuyor oyle sorun ama, shadow warriorlarda cok buyuk problemim var kacip kovalama surecinde, adam dibimde ama vuramiyorum (out of range), haliyle su ana kadar herhangi bir shadow warrior'a galibiyetim de yok 1e1'de.
Mesaj tarihi:
Bendede aynen bu tur bir problem var. Too far Away der, cast ettigim visual'ini gordugum buyulere "interrupted" der, 20 metre arkadaki adam melee vurur falan.. Neyse anlamadim, oyunda pingi gostericek UI aradim 1 saat ve bulamadim. Lanet olsun diyip bir kenara birakiyorum.
Mesaj tarihi:
Lag mıdır nedir bilmiyorum ama patch'ten sonra bende de bir haller var. Loading screen artık uzun suruyor. Sc.lerde kalabalık ilk kapısmaya basladıgı an, ben de bir seyler cast ediyorsam görüntü 2-3 saniye donuyor. Canım %75'teyken 1-2 saniyelik bir donma olsa bile bir bakıyorum ki ölmüsüm ama lapp diye.
Mesaj tarihi:
Beni de en cok sinir eden sey o zaten, 70% hp'deyim, ertesi saniye olmusum. Combat loga bakiyorum, adam 3 kere salladiysa (grafik olarak), 10 saldiri listelenmis ben bunlarin hicbirini gormuyorum 70% to 0% oluyor direk.

Your freedom'da fark etmedi, diger oyunlardaki pingleri hesaba kattiktan sonra sanirim ticket'ta adamin soyledigi uzre patchden kaynaklanan bir durum . Ilginctir insanlar hic QQ yapmiyor. Veya ben oyuna yeni oldugumdan alisamadim, oyunun "normal" hali bu.
Mesaj tarihi:
Sizin sorunlar lag gibi duruyor.

Genel bir sorun olduğunu sanmıyorum zira guildde şikayet edeni görmedim. Tabii standart 2365316146 player lagını ve Türkiye'nin tamamen yok olabilen yurt dışı çıkışı gibi sorunları saymıyorum, bunlar dışında bir lag.

Ping gösteren addon yok.
Mesaj tarihi:
sanırım grafik lag denen olay geliyor sizin başınıza net ile
ilgisi olmayan bir durum. bende çok sıkıntı yaşadım bu aptal problem yüzünden his 4850 ekran kartım var son çıkan 9.8 sürücüsünü yükleyip birde üstüne hotfixledim şu an bir problem yok çok şükür!!

dipnot: kanserojen bi problem kendileri.... :S
Mesaj tarihi:
bende 4830 var, sadece bir kere geçen gün lag vardı ki o gün bütün internet bölümü ağlama duvarı olmuştu zaten. yurtdışı bağlantısı gittiğinde. hoş gerçi gene de 288k dmg yapmıştım 1dk lag spike ile, bütün vurduklarımı 5sn'de ekliyordu. (:P)
Mesaj tarihi:
Dun yine primetime'da dedigim olay oldu. Buyuk bir cogunluk bizdede gecikme ve arada sirada lagspikelar var dedi(region chat). Ayrica oyunu kotulemek gibi olmasin ama saldiri animasyonlari cok kotu, demek istedigim, mesela size saldiran bir kisi atiyorum tek bir ability kullanirken, araya swinglerde giriyor ama siz bunu grafik olarak gormuyorsunuz, mesela combat logu acip baktigimda adamdan 3 tane ability ciktiysan 9 tane damage goruyorum.. Benim gibi alisik olmayan insanlar icin cok rahatsiz edici bir durum..
Mesaj tarihi:
O lag dün bende de başladı, iğrenç birşey, direkt oynanamaz hale geliyor. Umarım düzelmiştir.

Sonraki patchte Rune of Absorption ve Choppa dengine AĞIR nerf lazım. Absorb shield morale olan DPS classa 4K heallayan ability nedir yahu. IMBA.
  • Yeni Oluştur...