Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablolu+kaliteli bir mouse+keyboard aranıyor!

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Parası önemli değil ama büyük ihtimalle Logitech Mx510 ya da yeni çıkan Microsoft'un (Intelli Eye 2.0 optical galiba) almayı düşünüyorum.Bunlardan hangisi daha kullanışlı veya başka bir marka var mı bildiğiniz ( a4 kesinlikle almam belirteyim ).

Keyboard'a karar veremedim kablolu mu olsun olmasın mı ama galiba artık iyi kalitelileri kablosuz yapıyorlar. Ama oyunlarda falan 0.1 sn bile yavaşlık varsa bu beni rahatsız eder ( bir kere kullanmıştım ama eskidendi yeniler nasıl bilmediğimden soruyorum).Yani ya Microsoft ya da Logitech'in iyi bir keyboard'u varsa tavsiyeleri bekliyorum.

Not: Sony'nin 19'HX/B Lcd monitör'ü aldım.Dehşet bir şey.Bu arada uzun araştırmalar sonucu Sony'nin ,hiçbir 21'Crt ve üstü modellerinin kalitesi bununkinden iyi değil.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi Kendine Tavsiyede Bulunmuşsun İşte ;)

Araştırmak en güzeli.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

kablolu alcaksan,
önerim:
klavye: Microsoft Internet Keyboard
mouse: A4Tech Winbest 4D+ WWW-11

ama hala satılıyor mu bilemiyorum..
satılıyorsa bile 10 milyona felan bulursun.

4-5 senedir bu iki combo var benim elimde, hiçbirşeycikler olmadı daha..

ama wireless infrared hede hödö mouse'a geçicem artık..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

adam ne demiş senin önerdiğin fareye bak, ucuzluk şampiyonu.. :) ben de ondan 5 tane bozdum bir yıl içinde, halen onu kullanıyorum ama tez zamanda şutlayacağım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sanırım Logitech Kablosuz Mx700 set alacağim ( Mx700 + navigator keyboard). 1 saatlik deliksiz araştırmalar soucu alınabilecek en iyi set olduğunu kavramış durumdayım :). gene de teşekkürler.(140$+kdv)ancak bulursam hala navigator keyboard'un kablolusunu alacağım.

Not: Kablosuz mouse'lar hakkında yanılmışım.Yeni çıkanlar bir fark hissettirmiyormuş , artı olarak ergonomi sağlıyormuş :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiyem
Logitech Internet Navigator 2 klavye [45 milyon hs.com.tr]
Logitech Mx 510 5.8 Megapixel mouse [107 milyon hs.com.tr]
mx 510 hem super fonksiyonel ele cuk oturuyo hemde 5.8 megapixel progamer mouseu navigator ise inanilmaz $ik ve rahat kullaniliyor kesinlikle bunlari al kablosuz mouse a bula$ma baban bile yapsa bula$ma kablosuz klavye tamamda mouse'da performans du$ukluklerine sebep olabiliyor illa kablosuz isterim , param cok dersen , 209$ veririm diyorsan buyur http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=LOGI.KBD.KIT.005 bluetooth kullanan kablosuz klavye [siyah navigator 2] ve mouse [mx900] ama hala 510 derim aralarinda 1.1 megapixel fark var tek farki kablo biri 250 miylon biri 107 eger oyuncuysam a4 e bula$ma yillardir a4 kullaniyorum logi alinca rahatliga kavu$tum hele bide func alinca inanilmaz rahat oluyor

[Bu mesaj Disappear tarafından 12 Haziran 2004 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=LOGI.KBD.KIT.005
bunu al evet, ben de tavsiye ederim.
Cordless Bluetooth Keyboard + Cordless Bluetooth MX900

hem ergonomik hemi de pahalı :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...