synorin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Evet patiler düşün düşün bir sonuca varamıyorum Nokia 5800 750 lira gibi bi fiyata bulunurken Samsung m8800 pixon 980 lira civarında bir fiyata sahip Aralarında bir türlü karar veremiyorum... Tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 iphone almıcana göre, nokia ftw diyorum kesinlikle. ayrıca daha spor daha şık 5800. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bihter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Nokia eskisi kadar rağbet görmüyor. Bence maddi açıdan müsaitsen Samsung denemelisin. İki ürünü de biraz inceledim ilk bakışta hem görünüş hem de teknik özellikler bakımından Samsung daha iyi gözüküyor. Yine de işi garantiye almak için kullananlara danışmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 pixon'u bilmiyorum da 5800 pek tavsiye edeceğim bi ürün değil. http://www.thgtr.com/consumer/20090326/index.html adresinde bi incelemesi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 açıkçası samsungun 8mp kamerasından başka bi espirisi yok, estetikten çok uzak, menü ikonları dahil hiç beğenmedim. bence 5800 çok daha tarza sahip bir telefon. sonuç olarak özellik bakımından ikiside bütün ihtiyaçlarını karşılıcak. bence kesinlikle nokia al. sonuç olarak beklentilerinin en üstünde şık ve hoş bi telefon değil mi, kesinlikle 5800 çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 5800 iyi oldu ya son güncellemeyle. ben tavsiye ediyorum artık. bu paraya iyi telefon, yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ama tabi hard reset atmadan önce kontak listi yedeklesem iyi olacaktı. allahtan ana makinede 1-2 yedek var 3-4 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 5800 kullanıyorum ben de. Pek de seviyorum kendisini. Dokunmatik ekran olduğundan yolda yürürken, arabada otobüste giderken mesaj yazmak biraz zor olabilir. Bir de mesaj yazma klavyesi biraz yavaş açılabiliyor. Ama sıkıntı yapmadan sevmeye, memnun olmaya devam ediyorum. Mp3 player olarak kocaman creative zen taşımayı bıraktığım, cep telefonuyla idare ettiğim için mutluyum ama sesi aşırı gür çıkmadığı için kulak harici kulaklıktan kulağın içine tepmeli kulaklık almayı düşünüyorum. Bir de son güncelleme (v30) ile pek bir şey olmadı sanırım. Ne yenilik var diye bakınırken gördüğüm kadarıyla v21 ile epey bir yenileme olmuş ama alır almaz update yapmış olduğumdan v21 öncesini bilmiyorum. edit: başka bir konuda; Esh said: o değil de, 5800 a sürekli güncelleme çektiler 6 ayda 3 adet, alet kendine geldi resmen. baya hızlandı. son güncellemeyle full screen qwerty ye geçiş çok hızlandı, eskiden kasıyodu baya. hızlanmayı farketmemiştim ben de. 5800'ün yazılımıyla uğraşırlar daha herhalde. v5 symbian kullanan nokia telefonu bildiğim kadarıyla 5800 ve n97 var yalnızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 2 aydır 5800 kullanıyorum gayet memnunum ben de. 3g uyumlu, hafızası iyi, şarjı iyi gidiyo, application bol, fiyatı iyi. tek sorunu her görenin "aa bu nokia'nın dokunmatik teli mii" diyerek elinizden almak istemesi.(off tam bi hepsiburada yorumu oldu bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pixxonda wireless yok hocam dolayısıyla 5800 daha mantıklı bir seçim gibi sanki. Ama pixonun fotograf çekimi için kullandığı yazılım + lens çok başarılı onu da söylemekte fayda var. 5800 son versiyonla çok stabil çalışıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Geçen gün ben de 5800 aldım. Fiyat performansı cidden çok iyi bir telefon. Wlan, dokunmatik ekran, symbian bir telefon için uzun sayılabilecek pil ömrü... Kısacası verdiğin parayı hak eden bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi fiyat performans diyip duruyorsunuz gören de ucuz sanıcak 800 lira lan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 samsung jet var bi de o konuda bi fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nokia dan şaşma derim, pişman olursun. oldum ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Jet ikisinden de iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 şahsen ben henüz başarılı dokunmatik ekranlı samsung görmedim tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bir kaç firmware update ile omnia nın neler yapabildiğini gördükten sonra samsunga haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 5800 derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kamerası nasıl bu cihazın? 1-2 resim koysanız da görsek. Yarın alacam telefonu 2. el ayrıca müzik kalitesi nasıl? kulaklık girişi standart jak mi yoksa abidik gubidik nokia girişi mi? bluetooth kulaklık destekliyo mu? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 burda aradıgım tüm cevapları buldum: http://reviews.cnet.com/cell-phones/nokia-5800-xpress-music/4505-6454_7-33311818.html?tag=contentMain;contentBody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kamerası gündüz güzel çekiyo ışıksız ortamda o kadar ii degil gece ayalarına alman lazım, işte ışık alma vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celcius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 5800 kesinlikle hem daha ekonomik hem daha kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar