Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 mı yoksa Samsung m8800 pixon mı?


synorin

Öne çıkan mesajlar

Nokia eskisi kadar rağbet görmüyor. Bence maddi açıdan müsaitsen Samsung denemelisin. İki ürünü de biraz inceledim ilk bakışta hem görünüş hem de teknik özellikler bakımından Samsung daha iyi gözüküyor. Yine de işi garantiye almak için kullananlara danışmak lazım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası samsungun 8mp kamerasından başka bi espirisi yok, estetikten çok uzak, menü ikonları dahil hiç beğenmedim. bence 5800 çok daha tarza sahip bir telefon. sonuç olarak özellik bakımından ikiside bütün ihtiyaçlarını karşılıcak. bence kesinlikle nokia al. sonuç olarak beklentilerinin en üstünde şık ve hoş bi telefon değil mi, kesinlikle 5800 çok daha güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5800 kullanıyorum ben de. Pek de seviyorum kendisini. Dokunmatik ekran olduğundan yolda yürürken, arabada otobüste giderken mesaj yazmak biraz zor olabilir. Bir de mesaj yazma klavyesi biraz yavaş açılabiliyor. Ama sıkıntı yapmadan sevmeye, memnun olmaya devam ediyorum.

Mp3 player olarak kocaman creative zen taşımayı bıraktığım, cep telefonuyla idare ettiğim için mutluyum ama sesi aşırı gür çıkmadığı için kulak harici kulaklıktan kulağın içine tepmeli kulaklık almayı düşünüyorum.

Bir de son güncelleme (v30) ile pek bir şey olmadı sanırım. Ne yenilik var diye bakınırken gördüğüm kadarıyla v21 ile epey bir yenileme olmuş ama alır almaz update yapmış olduğumdan v21 öncesini bilmiyorum.

edit:
başka bir konuda;
Esh said:

o değil de, 5800 a sürekli güncelleme çektiler 6 ayda 3 adet, alet kendine geldi resmen. baya hızlandı.

son güncellemeyle full screen qwerty ye geçiş çok hızlandı, eskiden kasıyodu baya.


hızlanmayı farketmemiştim ben de. 5800'ün yazılımıyla uğraşırlar daha herhalde. v5 symbian kullanan nokia telefonu bildiğim kadarıyla 5800 ve n97 var yalnızca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...